DarkKnight Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 Άντε κ του χρόνου για να τα πάει η Ελλάδα καλύτερα να στείλει τον Σάκη εεεε Νecromayhem με το The Sign of Evil Existance ή όχι θα πέσει λίγο βαρύ, ίσως με το Αmong two storms που είναι λίγο πιο ελαφρύ μπα με το SIGN OF EVIL EXISTENCE μουχαχααχααααrgh
wgibson Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 λοιπον 1ον will grace για οσους δεν ξερουν (εψαξα κ εμαθα) σειρα στο αμερικα που συζουν μια στρειτ γυναικα και ενας γκευ την αντιστοιχιση με μενουνος κ σακη καντε την μονοι σας 2ον ελπιζω ολοι να καταλαβαμε οτι ειμαστε οχι απλα η επαρχιωτες της ευρωπης αλλα πολυ πολυ χειροτεροι (πειτε με μιζερο εγω με λεω ρεαλιστη) οσο αφορα τον τομεα γενικοτερης κουλτουρας , παιδειας , κοινωνικης συμπεριφορας , αντιληψης του τι γινεται παραεξω π.χ. σαταναδες Lordi , τερατα , τηλεκατινιασμα για το φορεμα βισση κλπ 3ον φαγωθηκανε , μην πω βαρυτερη λεξη ολοι με την προβολη της ελλαδας για τον τουρισμο κλπ . στα τετοια μου για τον τουρισμο ! δεν θελω τουρισμο ρε θελω μια χωρα δυνατη οικονομικα οχι μια χωρα πορνη που ξεπουλαει καθε τι για 20 ευρω το δωματιο.* *δες και μανολη αναγνωστακη , θεσσαλονικη μερες 1969μχ 4ον τι κιτς χορευτικα απο φωκα και λοιπους ειμαστε οι χωρα του κιτς , χειροτεροι κιτσαρελλα και απο τους cowboy γερμανους αν δεν ειχαμε και αρχαιους να δω τι θα βαζαμε 5ον ξεσηκωθηκαν ολοι που μας εβρισαν οι ισλανδοι , τους lordi τερατα κλπ τον ορο μαρκετινγκ τον ξερει κανεις ? ξυπνατε ρεεεεεεεεεεε 6ον LORDI re MouNiaaaaaaaaaaaaaaa (οχι και μεταλαδες σοβαροι αλλα απο τα παλιο ποπ καλυτεροι) υγ προς νομικους και μη : μετα την καθιερωση του δωδεκαθεου ως γνωστης θρησκειας θα μπορουσε να ασκηθει αγωγη προς φωκα κλπ για εξυβριση καθως εδειξαν το ερμη και αλλους να τραγουδανε κλπ φανταστειτε το μωαμεθ να τραγουδαγε τι θα γινοταν (δεν ειμαι φαν του Λ Λιακο απλα η εχουμε ισοτητα ή δεν εχουμε)
nickpulse Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 Φαε SHIT στη μαπα αννουλα που μου ήθελες και διεθνή καριέρα με το καταγέλαστο rock-star ειδωλό σου καχέκτυπο της madona. Δεν θα ταυτιστώ ούτε με τη metal και τους metalades που θεωρώ πλέον γραφικούς αλλά χάρηκα τους lordi που είχαν τα @@ να αποδείξουν πόσο κατάπτυστος και για το πέ(σ)ος είναι ο διαγωνισμός της eurovision που τουλάχιστον για την ελλάδα έχει γίνει διεθνής υπόθεση μείζονας σημασίας.
Kandinsky Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 υγ προς νομικους και μη : μετα την καθιερωση του δωδεκαθεου ως γνωστης θρησκειας θα μπορουσε να ασκηθει αγωγη προς φωκα κλπ για εξυβριση καθως εδειξαν το ερμη και αλλους να τραγουδανε κλπ φανταστειτε το μωαμεθ να τραγουδαγε τι θα γινοταν (δεν ειμαι φαν του Λ Λιακο απλα η εχουμε ισοτητα ή δεν εχουμε) Συμφωνώ και επαυξάνω!
etheo Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 Να ρωτησω εγώ ρε παιδιά και κάτι αλλο για αυτον τον φωκά?? στο τελος εκανε μια αναδρομη στην ελληνικη μουσική... και σε καποια φαση αναφέρει για την εποχη του βυζαντίου και βγάζει κάτι κρητικούς με λύρα.... ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΟΥΝΕ ΟΙ ΚΡΗΤΙΚΟΙ ΜΕ ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ μπορεί να μου πει κάποιος????? (δεν εχω κανένα πρόβλημα με τους κρητικούς) απλά πιστευω ότι μόνοι μας βγάζουμε τα μάτια μας και παραποιούμε την ιστορία μας.
geovard Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 Με συγχωρείς αλλά είσαι ανιστόρητος.Αν θες το συζητάμε
etheo Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 Να το συζητησουμε... σε ακουω αλλα παρακαλώ να μην συνεχίσουμε με τους χαρακτηρισμούς...
_BASSstarlet_ Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 Παιδιά,αφήστε για λίγο τις αναλύσεις περί γυροβίζιον,και κατεβάστε το βίντεο κλιπ.Δυστυχώς δεν βρήκα ακόμα το βίντεο από τον διαγωνισμό. http://rapidshare.de/files/15898949/Lordi_-_Hard_Rock_Hallelujah.mpg.html
wgibson Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 φιλε etheo απλως στα βυζαντινα χρονια , νομιζω προσ το τελος της περιοδου οι κρητικοι ειχαν σημαντικοι πολιτιστικη παρουσια , ερωτοκριτος κλπ οι ρεμπετες του 30' πως ταυτιζονται με καραγκιοζη ? καμια σχεση το ενα ειδος με το αλλο
wgibson Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 α και του χρονου ΜΟΝΟ ΓΙΩΡΓΟ ΜΑΓΚΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΥΓΕΙ Η ΜΥΞΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΟΛΟ ΠΟΥ ΘΑ ΛΥΝΕΙ ΤΟ ΚΛΑΡΙΝΟ αυτο επρεπε να κανουμε φετος αλλα βλεπεις τα λαμογια εχουν παθος με τους αρχαιους γι αυτο εστειλαν την βισση
Kandinsky Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 http://stigmes.gr/gr/grpages/articles/lyra2.htm Σόρυ για την παρέμβαση περί Κρητικής μουσικής αλλά είναι νομίζω ξεκάθαρο ότι όπως και όλες σχεδόν οι μουσικές μας έχει πολυποίκιλα στοιχεία. Το μόνο σίγουρο είναι ότι και απευθείας καταγωγή απ' τη Βυζαντινή μουσική να υπηρχε, ο απατεώνας Φωκάς δεν είχε αυτό στο μυαλό του όταν έφτιαχνε τη "δημιουργία" του διότι είδαμε καθαρά πως "τίμησε" την υπόλοιπη ιστορία. Και μετά κοροϊδεύουμε τους Αμερικάνους που έχουν ξεσκίσει την ιστορία με τον Ηρακλή, τη Ζίνα κλπ...
Haros Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 Pragmatika prwth fora niwthw toso teleia me thn eurovision! H Anna Bitchie patos (ntaxei mporouse na paei kai pio patos.. krima :'( ). Kai oi Lordi prwtoi... Den tha mpw sto trypaki na syzhthsw peri "true" metal, kakogoustou 'h oxi. Mias kai sthn telikh h eurovision einai etsi ki alliws enas "kakogoustos" diagwnismos. Apla oi Lordi kai h Lithouanoi (nomizw) kanan thn diafora. H men spernontas paniko kai kati entelws diaforetiko apo xaritwmena xekolakia kai oi de me ena kraximo ousiastika, legontas oti emaste oi nikhtes, kai me to kraximo - spastiko xoreutiko pou ekanan.. Epishs se osous lene gia to poso satanikoi einai oi stixoi kai to th paideia exei o ellhnas pou edwse 12 bathmous sta "terata". Dld na ypothesw tha eixe kalyterh paideia ama edeine 12 se ena X xekwlo tou diagwnismou?
etheo Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 ακόμη και να έχουνε κάποια σχέση φίλε Kandinsky οι κρητικοί με το βυζάντιο θεωρω τουλάχιστον πιο λογικό να βάλουνε κάποια στοιχεία απο θρακική μουσική παράδοση από το να παίξουνε για ΑΚΟΜΗ μια φορά κρητική μουσική. Τέλος πάντων υπάρχουν και απο την υπόλοιπη ελλάδα στοιχεία που πρέπει να αναδείξουμε και όχι μονο την κρήτη.
Voodooman Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 Με την γραμμούλα μου δεν μπορώ να κατεβάσω ούτε αρχείο του word... Λίγες νέες σκέψεις μου. -Από την στιγμή που ανατέθηκε στη Βίσση η εκπροσώπηση, αυτή καβάλησε απολύτως το καλάμι σχετικά με το θέμα, γιατί έτσι κι'αλλιώς το'χει καβαλημένο 20 χρόνια τώρα. Διάλεξε το τραγούδι που ΑΥΤΗ ήθελε, έκανε ΑΥΤΗ ό,τι ήθελε, φόρεσε ό,τι ΑΥΤΗ ήθελε. Και επειδή πολύς συγκεντρωτισμός μαζεύτηκε, σε ΑΥΤΗΝ χρεώνεται τελείως η ήττα. Όχι βέβαια ότι χάσαμε στη γυροβίζον και κάτι τρέχει. -Η ποζεριά δεν μου αρέσει. Ούτε το "τραγούδι"- φάρσα "we are the winners of eurovision". Να μάθει όμως το κοινό της γυροβίζον, τα κανάλια, οι πρωινατζούδες και οι τατιανολαμπίρες ότι υπάρχουν και άλλες κοινωνικές ομάδες και όχι μόνο τα πολύχρωμα lifestyle, οι gay μόδιστροι και οι μοντέλες. Θα μου πεις, "σοβαρό θεσμό βρήκες για να εξαγάγεις κοινωνικά μηνύματα". Ε, αυτά βλέπω, αυτά γράφω. Η γυροβίζον δεν είναι για εξαγωγή σοβαρών συμπερασμάτων, αλλά ποιός μπορεί να πει ότι τα χθεσινά δεν πέρασαν κάποιο-μικρό έστω- μήνυμα; -Oi Lordi, σε αντίθεση με την εμφάνισή τους, δεν υπήρξαν ούτε αναιδείς, ούτε άξεστοι, ούτε αγενείς. Αν ήταν κανονικά ντυμένοι, μέχρι και φλώρους θα τους έλεγε κάποιος. Και η κορυφαία τους ατάκα, όταν ρώτησαν τον τραγουδιστή μετά την νίκη τη γνώμη του για την Βίσση; "She's great". Αρκεί. Σε πλήρη αντιδιαστολή, τις παπαριές που δήλωσε η Βίσση, τα κλάμματα και τα σαρδάμ μετά την ήττα μην τα παρεξηγείτε, δεν θέλω να ξέρω τί και πόσο έχει πιει όλες αυτές τις μέρες. Σχετικά με την Κρήτη, το νησί δεν ήταν και το προπύργιο του Βυζαντίου. Την είχαν, την έχασαν το 823 από τους Άραβες, την ξαναπήραν το 960 οι Βυζαντινοί, την ξαναέχασαν τον 12ο αι. από τους Βενετούς και δεν την ξαναείδαν από τότε.
kirileman Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 Θα διαφωνήσω σε ότι αφορά το στήσιμο της διοργάνωσης, την έναρξη και τα χορευτικά. Παρακολούθησα τη διοργάνωση από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό και μίλησα αρκετά με τον κολλητό που είδε τα πάντα ζωντανά (πορωμένος με την eurovision). Η έναρξη ήταν ξεκάθαρα χιουμοριστική και συνειδητά επιθεωρησιακή, κάτι που φαινόταν από τα πηδηματάκια των πολεμιστών, τα κοστούμια, τα πάντα. Όποιος δεν το καταλαβαίνει αυτό, θεωρώ ότι μάλλον την παρακολούθησε από τα μεσημεριανά και μόνο, γιατί διαφορετικά θα το είχε πιάσει. Ο Ευαγγελινός εξήγησε αρκετά στην συνέντευξή του (μπορεί να ναι ότι να ναι αλλά την ξέρει τη δουλειά του) και βεβαίως έχει δίκιο όταν αναφέρει το γεγονός της διακομόδησης των Ολύμπιων Θεών και από τους αρχαίους Έλληνες σε αντίστοιχες εκδηλώσεις. Γνωστά πράγματα. Συνολικά, νομίζω ότι η διοργάνωση ήταν καλοστημένη, μου άρεσαν και γενικά άρεσαν το σκηνικό, η πίστα, τα ενδιάμεσα βίντεος, τα χορευτικά των μουσικών ιστορικών αναδρομών κλπ. Τα τραγούδια όχι τόσο αλλά εντούτις τα 4-5 πρώτα φαβορί ήταν πάνω από τον μέσο όρο. Δείτε και την βαθμολογική διαφορά των πρώτων από τους τελευταίους. Η μαγεία της eurovision είναι το ότι μπορείς σε μια βραδιά να ακούσεις πολλά διαφορετικά μουσικά κομμάτια από όλες τις χώρες της ευρώπης ενός συγκεκριμένου είδους μουσικής βέβαια (ή τουλάχιστον έτσι θα έπρεπε να είναι). Άλλοτε αυτό επιτυγχάνεται σε μεγάλο βαθμό και άλλοτε σε μικρότερο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.