Gary_Kokkin Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 Η κριτική των ξένων μας αφορά τόσο όσο εκείνοι είχαν την ευκαιρία τους και τα εκαναν πολύ χειρότερα από την δική μας διοργάνωση.Και μέσα από την τυχόν ειρωνία τους,υπάρχει έντονη ζήλια-Δεν καταλαβαινω όμως γιατί κριτικάρουμε με βάση μόνο το γούστο μας. Δεν είπε κανείς ότι θα κερδίζαμε ,αλλά μόνο τα στοιχήματα "το έλεγαν" και ότι "παιζεται" γύρω από αυτά -Η εμφάνιση της Βίσση ήταν πολύ καλή,για όσους ξέρουν από μουσική,αν δεν άρεσε σε κάποιους είναι υποκειμενικό και άλλο θέμα ,αλλά δεν είναι μόνο η μουσική απόψη (φέτος των 38 χωρών) ή η παρουσία,αλλά τα τουριστικά συμφέροντα που παίζονται γύρω από τη Εurovision -Δεν είναι τυχαίο ότι κάθε φορά κερδίζςει την τελευταία δεκαετία,χώρα που δεν το έχει ξαναπάρει,και προωθούνται οι "φτωχές" χώρες με διαδικασίες που "ελέγχονται".-Δεν ειναι τυχαίο επίσης ότι η Ιταλία που απέχει τόσα χρόνια από την διοργάνωση ,γιατί ήθελε να προωθήσει το φεστιβαλ του Σαν Ρεμο σαν Πανευρωπαικό γεγονός,παρακαλά την ΕΒU να την δεχτεί πίσω...αλλά ότι "πληρώσεις παίρνεις" στην Ενωμένη Ευρώπη από ανταγωνισμό. Το αν άξιζε να μας κοστίσει τόσα χρήματα για μια "διαφήμιση" της χώρας μας,να απαντηθεί μαζί γιατί διεκδικήσαμε και κάναμε την Ολυμπιάδα-Πιστεύω το ν'ακούγεται το όνομα της Ελλάδος είναι σημαντικό,το ίδιο σκέφτονται όλοι όσοι μετέχουν και διεκδικούν "την νίκη" και με παρατράγουδα διπλωματικά ,(δεν είναι τόσο "αθώες" οι γειτονικές ψήφοι),μέσα από πνεύμα ψιλοδιασκέδασης. Περσυ τέτοιο καιρό πανηγυρίζαμε την Παπαρίζου,και ξεχάσαμε ότι παρόμοια χρηματα δαπανήθηκαν σε promotion (απλά τώρα αναγκαστικά τα περισότερα πήγαν σε υποδομή της φιεστας,και δεν φαινονται σαν αφανή χρηματα) ή ξοδεύονται σε διάφορες άλλες σπατάλες για πολιτικούς λόγους,αντί για "άρτο και θέαμα" που είναι και πιό "πολιτισμένο" . Καλή και η κριτική αλλά όταν κερδίσαμε (πέρσι) σε λιγότερο "ανταγωνισμό" ,σε ελεεινή διοργάνωση ,ήταν όλα μέλι γάλα, ενώ τώρα ζηταμε και τα ρέστα ότι δήθεν κάτι ξεραμε ....επιβεβαιώνοντας ότι οι Ελληνες είμαστε ή του ύψους ή τους βάθους σε συναισθήματα :oops:
adi32 Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 Του χρονου βλεπω ολοι να κατεβαινουν με τερατα παντως Οποτε βλεπω κανα Κατελη να βαζουμε εμεις Χωρις πλακα απο του χρονου μονο Ελληνικο τραγουδι να κατεβαζουμε Τελος τα νεροβραστα Αγγλικα τραγουδακια
BLISS Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 Sta plaisia ths emetikhs geloiothtas ths olhs katastastashs... pisteuw oti an to tragoudouse o idios o karvelas 8a pairname kaluterh 8esh. Ase pou de 8a xreiazotan moutsounes kai loipa a3esouar. Deuterh epilogh o pswmiadhs ntumenos kalikantzaros na ektelei se Trash metal thn karagkouna kai ton benizelo sta mpasa, ntumeno miss piggy...
Voodooman Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 Παιδιά, όλατ τα κανάλια σήμερα ασχλολούνται με αυτό. Και όλοι καταλήγουν "καλά, δεν μπορώ να καταλάβω πως βγήκαν οι Φινλανδοί". Η απάντηση είναι απλή. Κινητοποιήθηκε κόσμος που καμμία σχέση δεν έχει με τη Γιουροβίζιον. Εξαιτίας αυτών των δύο τραγουδιών η eurovision έπαψε να είναι αποκλειστική υπόθεση της τηλεόρασης, των περιοδικών και των fan clubs και έγινε υπόθεση και άλλων κύκλων. Των μεταλλάδων και των εναλλακτικών κουλτουριάρηδων (που ψήφισαν Λιθουανία). Και οι Φινλανδοί και οι Λιθουανοί από μουσικής άποψης ήταν άθλιοι, αλλά ευαισθητοποίησαν τουν κύκλο τους γύρω από τη Γιουροβίζιον. Τώρα για την Βίσση. Ευτυχώς γλιτώσαμε του χρόνου την περιπέτεια του ημιτελικού. Δεν αποκλείεται οι bookmakers να την έδιναν φαβορί μόνο με σκοπό να ψαρέψουν κόσμο. Που πήγε και έμπλεξε η μεσήλιξ... Η Παπαρίζουν απίστευτη. Δεν μου αρέσει πάρα πολύ σαν γυναίκα και καθόλου σαν τραγουδίστρια, αλλά δεν ξέρω τί έκανε πέρυσι και φέτος και βγήκε τόσο καλή στην τηλεόραση. Και φέτος, με το ίδιο τραγούδι και τα ίδια χορευτικά να διαγωνιζόταν, πάλι πρώτη θα έβγαινε.
adi32 Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 τελικα το μονο που ειναι σιγουρο ειναι οτι στη Eurovision δε μετραει η φωνη (τερατα ρουσλανα παπαριζου.........)
hugelacky Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 τελικα το μονο που ειναι σιγουρο ειναι οτι στη Eurovision δε μετραει η φωνη(τερατα ρουσλανα παπαριζου.........) Χμμμ...Λες κάτω από τις στολές να είναι gay οι λόρντι και να έδωσαν κ*λο και αυτοι.......? :roll: interesting.......
Moderators Praetorian Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 Moderators Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 Αν εξαιρέσει κανείς το (μη αμελητέο φυσικά) δεδομένο ότι εμείς κυρίως πληρώνουμε για τις συμμετοχές και φέτος και για τη διοργάνωση της ΕΡΤ υποχρεωτικά και χωρις να μας ρωτάει κανείς, στην eurovision δεν είναι να δίνεις άλλες κοινωνικές/πολιτικές/εθνικές προεκτάσεις. Ανέκαθεν ο "θεσμός" δεν προοριζόταν για να βγουν βαρύγδουπα ή σημαντικά συμπεράσματα για τη σύγχρονη μουσική ή για τα ήθη των ευρωπαίων. Προοριζόταν/προορίζεται για να είναι κάτι σαν ένα μεγάλο παρτυ (πανηγύρι για πολλούς). Με ελαφριά διάθεση και σκοπό αποκλειστικά να διασκεδάσουν όσοι συμμετέχουν. Τώρα τα άλλα σχόλια που προηγούνται και έπονται είναι κυρίως απο την (σκόπιμα) κακή ερμηνεία του θεσμού απο τα (δικά μας κυρίως) ΜΜΕ, με γνωστούς στόχους και ενίοτε αρκετό γέλιο λόγω της γελοιότητας του πράγματος. Αλλά έλεος δηλαδή, με αυτή τη τάση να βγαίνουν συμπέρασματα για κοινωνική σήψη, εθνική παρακμή και εξευτελισμό και ένας θεός ξέρει τι άλλο κάθε χρονιά, απο μια.... Eurovision.
tromeros dennis Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 ta orthografika lathoi epitides ta ekanes? ναι! κρυβω μερικα, για να εχετε κατι να ψαξετε διαβαζοντας το ποστ μου! 8-)
hugelacky Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 Τώρα τα άλλα σχόλια που προηγούνται και έπονται είναι κυρίως απο την (σκόπιμα) κακή ερμηνεία του θεσμού απο τα (δικά μας κυρίως) ΜΜΕ, με γνωστούς στόχους και ενίοτε αρκετό γέλιο λόγω της γελοιότητας του πράγματος. Αλλά έλεος δηλαδή, με αυτή τη τάση να βγαίνουν συμπέρασματα για κοινωνική σήψη, εθνική παρακμή και εξευτελισμό και ένας θεός ξέρει τι άλλο κάθε χρονιά, απο μια.... Eurovision[/b']. Εγραψες imho. Και αντίστοιχα, από την αντίθετη πλευρά μου φαίνονται τουλάχιστον ανούσια σχόλια του στυλ "ο κόσμος πλέον (ξανα)γουστάρει μεταλ και αυτό φάνηκε από την 1η θέση των Lordi", "σήμερα έγινε μια μεγάλη μέταλ/ροκ επανάσταση", και άλλα τέτοια χαριτομένα... Ας μην ήμαστε αφελείς, απλά ήταν κάτι διαφορετικό και ριζοσπαστικό (κυρίως από θέμα εμφάνησης), έκανε διαφορά και αυτό μέτρησε. Σαν τραγούδι ήταν από βαρετό-κοινό-χιλιοπαιγμένο εως κουραστικό. Όχι ότι τα άλλα ήταν καλύτερα, όλα Γ.Τ.Π. ήταν, απλά αυτό ήταν λίγο λιγότερο, that's all...
nontasg Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 Αίσχος η πρωτιά των "τεράτων"!!!Έτσι μου'ρχεται να μην ξαναπαρακολουθήσω eurovision...:evil: :evil: :evil: Τους δώσαμε και 12 τα ζώα...Μη χ..ω!!!
HaTHoR Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 Παιδιά ok δεν αντιλέγω αλλά στα mp3's μου το έχω γραμμένο ως Rotting Crist. Και δεν νομίζω να κάνω λάθος. Είχε έρθει αν δεν με απατά η μνήμη μου σε ένα cd από το metal hammer πριν 7-8 χρόνια. Εγώ είδα τους Nightfall live, και έπαιξαν το Lesbian Show ενώ ο κόσμος από κάτω ωριόταν. Και μετά βγήκαν οι Slipknot :twisted: Κρίμα αλλά δεν είδα τη Ευροβίζιον. Ούτε έχω ακούσει το τραγούδι των Lordi. Ευτυχώς δεν έχω εκτεθεί ούτε στο "Everything" πολλές φορές, μάλλον ξέρω να τα αποφεύγω καλά. Μπορούμε να έχουμε τη γνώμη γνωσίων μεταλλοκεφάλων για το τραγούδι των Lordi, έτσι για να γελάσουμε; 'Η πρέπει ν'ανοίξω νέο θρεντ;
BLISS Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 Ανέκαθεν ο "θεσμός" δεν προοριζόταν για να βγουν βαρύγδουπα ή σημαντικά συμπεράσματα για τη σύγχρονη μουσική ή για τα ήθη των ευρωπαίων. Προοριζόταν/προορίζεται για να είναι κάτι σαν ένα μεγάλο παρτυ (πανηγύρι για πολλούς). Kaneis terastio la8os. Profanws agnoeis, oti aneka8en... h EUvision exei dhlwsei poios einai skopos ths. Ypo morfh manifestou malista sto idrutiko ths katastatiko. An to breis, diabase to kai des oti auta pou dhlwnei einai teleiws diaforetika apo auta les. To an kathnthse sto xtesino e3eftelistiko kai apa3iotiko apotelesma, einai ena allo 8ema. O arxikos proorimos omws, aneka8en, htan allos. H xwra pou eixe ta... frudia na paradextei oti o 8esmos 3estratise, htan h Italia, pou eri3e faskelo kai den 3anaphre meros.
Kandinsky Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 Καμμία σχέση δεν είχε ο φετινός διαγωνισμός με τους 2 προηγούμενους όπως πολύ σωστά ανέφερε και ο steven. Η εμφάνιση δε της Βίσση παρέπεμπε σε αυτό που η ίδια πιστεύει ότι είναι (ροκ σταρ) αλλά και σε αυτό που πραγματικά είναι : του κώλου. Όλα σε ένα τραγούδι και την σκηνική παρουσία είναι σχετικά. Παίζει ρόλο το ποιός το λέει, τί τραγούδι είναι, πώς το λέει και πώς βγήκε στη σκηνή. Το κακέκτυπο της Μαντόνα ΔΕΝ είναι ροκ σταρ για να βγει και να το πει με αυτό τον τρόπο το τραγούδι και θα έπρεπε να προσέξει η σαλεμένη από τότε που γνώρισε αυτόν τον φτηνό απατεώνα κρετίνο Αννούλα να μην καταφύγει σε φτηνούς θεατρινισμούς οι οποίοι μόνο τον γέλωτα προκαλούν. Όσον αφορά τα αστεία επειχειρήματα για εχθρούς της Ελλάδας, σχέδια από σκοτεινα συμφέροντα, τουρισμούς και λοιπά, μόνο να καγχάσω μπορώ. Τον διαγωνισμό της πλάκας περίμενε η Ελλάδα για τουρισμό? Αυτό το κακέκτυπο τελετής έναρξης που δημιουργήθηκε μόνο και μόνο για να τα πιάσει ο Φωκάς και τα παρατρεχάμενα του διευθυντή της ΕΡΤ λαμόγια χρησίμευσε άραγε ώστε να ακουστεί το όνομα της χώρας? Πώς, σαν προπύργιο της κιτσαρίας? Με αυτή ειδικά την τελετή που καμμία μα καμμία σχέση δεν είχε με αυτήν των Ολυμπιακών? Με 10 παπάρες με δόρατα που τα ανεβοκατέβαζαν και φώναζαν "Τζέγκις Χαν"? Αυτό το σόου δεν κάνει ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΔΕΛΦΙΝΑΡΙΟ. Ούτε καν για το "Άλσος", ούτε ακόμα και για την Μπεζαντάκου! Και για πόσες χιλιετηρίδες ακόμα θα πατάμε πάνω στην αρχαιότητα? Και γιατί παρακαλώ θα έπρεπε να ξανασκάσουμε φράγκα τη στιγμή που μόλις πριν λίγο καιρό μας έπιασαν τον πισινούλη αγρίως? Καταποντίσθηκε λοιπόν πανηγυρικά το δίδυμο κουράδα του ελληνικού τραγουδιού κι ότι αυτό αντιπροσωπεύει, δλδ η νεοελληνική κιτσαρία, καφρίλα και κακογουστιά που και αυτό συνέβαλλε τα μέγιστα ώστε να γιγαντωθούν.
Moderators Praetorian Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 Moderators Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 Kaneis terastio la8os.Profanws agnoeis' date=' oti [i']aneka8en[/i]... h EUvision exei dhlwsei poios einai skopos ths.... To an kathnthse sto xtesino e3eftelistiko kai apa3iotiko apotelesma, einai ena allo 8ema. O arxikos proorimos omws, aneka8en, htan allos. H xwra pou eixe ta... frudia na paradextei oti o 8esmos 3estratise, htan h Italia, pou eri3e faskelo kai den 3anaphre meros. όχι δε θα μου χρησίμευε σε κάτι να διαβάσω και το καταστατικό της. Θα της έδινα περισσότερη σημασία απο ό,τι μου έχει αποδείξει ότι αξίζει. Προφανώς και δε εξέφρασα την άποψη μου βάσει καταστατικών και λοιπής γραφειοκρατίας που λένε φανφάρες. Αυτά που είπα είναι βάσει αυτου που είναι η eurovision εδώ και χρόνια (και απο την αρχή της ίσως) και όχι αυτού που δηλώνει ότι θα ήθελε να είναι. Η επιλογή της Ιταλίας δε μου λέει τίποτα. Δικαίωμα της ήταν και προφανώς στο μέλλον μπορεί αν "την δουν" αλλιώς να ξανασυμμετέχουν (δε θα είναι δα και η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο). Σε καμμιά περίπτωση δε πρόκειται να απαξιώσω τις υπόλοιπες χώρες που επιλέγουν να συμμετέχουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.