Προς το περιεχόμενο

Eurovision 2006

Cristina

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν

Τελείωσε και αυτός ο διαγωνισμός… Ας κάνω και εγώ ένα μεγάλο σχόλιο συνοψίζοντας όλα όσα είδαμε… Πολλά από αυτά που θα γράψω τα είπα ήδη αλλά δεν φάνηκε να ενοχλούν κανένα άλλο…

Γενικά από κάθε άποψη πιστεύω ότι ήταν από τις χειρότερες διοργανώσεις Eurovision που έχουν γίνει…ΣΙΓΟΥΡΑ πολύ κατώτερη από τις 2 προηγούμενες IMHO...και αυτό θα το τεκμηριώσω στη συνέχεια.

Ας αρχίσουμε από τα τραγούδια λοιπόν μιας και είναι ένας διαγωνισμός τραγουδιού. Το 90% των τραγουδιών ήταν πολύ κάτω του μετρίου.. Και τώρα δεν μιλάω ως κάποιος που μεγάλωσε ακούγοντας Pink Floyd, Led Zeppelin, Jethro Tull και τα λοιπά, αλλά μιλάω ως κάποιος που συγκρίνει με τις προηγούμενες διοργανώσεις (όσες έχω δει τέλος πάντων)…κοινώς συγκρίνω το χαμηλό επίπεδο με το χαμηλό επίπεδο… Και φέτος το συνολικό επίπεδο ήταν πολύ χαμηλό. Χαίρομαι ιδιαίτερα για το τραγούδι της Βοσνίας που πιστεύω ότι ήταν καλό, αλλά και για την επανάσταση του metal που έγινε με τους Lordi, που πραγματικά τους έγραψαν όλους εκεί που ξέρετε και έκαναν αυτό που ξέρουν να κάνουν καλύτερα!!! Η συνολική χαμηλή ποιότητα φαίνεται ακόμα καλύτερα και από την διαφορά που κέρδισαν οι Φινλανδοί… Το αποτέλεσμα ήταν σχεδόν σίγουρο σχεδόν από τη μέση της διαδικασίας (ίσως λίγο αργότερα). Επίσης σε αυτό το χαμηλό επίπεδο η Άννα Βίσση κατάφερε να πάρει μόνο την 9η θέση… Γιατί άραγε;;;

Όμως το χειρότερο δεν είναι κατά την άποψη μου η ποιότητα των τραγουδιών… Έτσι κι αλλιώς δεν νομίζω πως περιμένουμε και τίποτα φοβερό. Για μια ακόμη φορά λοιπόν οι Έλληνες δείξαμε το ποιόν μας… δείξαμε ποιοι πραγματικά ήμαστε και τι έχουμε μέσα μας…βγάλαμε όλο τον ρατσισμό και την αντιπάθεια που έχουμε. Βγάλαμε τον επαρχιωτισμό μας. Βγάλαμε όλα τα απωθημένα μας και δείξαμε για μια ακόμη φορά ότι δεν έχουμε δικαίωμα να συγκρινόμαστε με τους προγόνους μας ούτε στο ελάχιστο!!! Και προσέξτε, τα πανάκριβα εισιτήρια δεν νομίζω να τα αγόρασαν άνθρωποι από τα κατώτερα στρώματα της ελληνικής κοινωνίας, δηλαδή εκεί μέσα ήταν σίγουρα πολλοί μορφωμένοι και αξιόλογοι άνθρωποι και λογικά θα περίμενε κάποιος διαφορετική συμπεριφορά από αυτούς… Κι όμως όχι!!!! Δεν έχω ξαναζήσει τόσο γιουχάισμα!! Πραγματικά ντρέπομαι που γεννήθηκα σε αυτή τη χώρα και όταν λέω σε κάποιους ότι είμαι Έλληνας θα σκέφτονται κάποιοι… ααα είσαι από αυτούς που σφύριζαν όταν οι άλλες χώρες δεν τους έδιναν πολλούς πόντους!! Και αυτό άντε πάει στο διάλο… σφύριζαν και όταν άλλες γείτονες θεωρητικά εχθρικές χώρες έπαιρναν περισσότερους πόντους από εμάς, γιουχάισαν την Τουρκία με πάθος όταν πήρε το δωδεκάρι!!! Πραγματικά ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ πράγματα. Δεν έχω ξανακούσει σε έναν τέτοιο διαγωνισμό να γίνονται τέτοια πράγματα. Συγχαρητήρια σε όσους βρίσκονταν μέσα στο ΟΑΚΑ, πρώτον για τις ωραίες απόψεις και τον χαρακτήρα που έχουν αναπτύξει και δεύτερον για την εικόνα της Ελλάδας που δείχνουν σε όλη την Ευρώπη.. Εντάξει, εμείς το ξέρουμε ότι είμαστε σκατά, δεν χρειάζεται να το διαλαλούμε… ας προσπαθήσουμε να το κρύψουμε λιγάκι… Και η ειρωνεία ξέρετε ποια είναι; Είμαι σίγουρος ότι αύριο πουθενά στην ελληνική τηλεόραση δεν θα αναφερθεί τίποτα από αυτά που γράφω παραπάνω, γιατί όλοι θα ασχολούνται και θα συνεχίσουν να βρίζουν την υπόλοιπη Ευρώπη που δεν μας έβγαλαν πρώτους... μιας και εμφανέστατα το αξίζαμε…

Ας πάμε τώρα και στην υπόλοιπη διοργάνωση… Έδωσε η ΕΡΤ (ας μη το συζητήσουμε αυτό το θέμα τώρα, το γιατί τα έδωσε η ΕΡΤ και όχι κάποιος άλλος) τόσα εκατομμύρια ευρώ για αυτό που είδαμε;;; Η σκηνή για μένα δεν ήταν άσχημη αλλά ούτε κάτι το φοβερό… Επίσης φαίνεται ότι οι Έλληνες διοργανωτές ξέμειναν από ιδέες, καθώς η έναρξη ήταν μια φτηνή αντιγραφή των Ολυμπιακών Αγώνων. Έγιναν πάρα πολλά λάθη σχετικά με το πότε θα παίξουν τα βίντεο και που θα είναι η κάμερες (Green Room ή σκηνή) μίλαγε η Κύπρος και από κάτω έλεγε άλλη χώρα, στο τέλος που βγήκαν τα τραγουδήσουν οι Lordi το νικητήριο τραγούδι έτρεχαν τεχνικοί πάνω στη σκηνή και στο τέλος είδαμε και τον παντελώς άσχετο με την όλη υπόθεση υπουργό επικρατείας Θοδωρή Ρουσόπουλο να δίνει και το βραβείο… Ευτυχώς που δεν έφεραν και τον Χριστόδουλο… Γενικά το όλο show μου φάνηκε τελείως ανοργάνωτο και από ότι φαίνεται την ίδια άποψη είχαν και οι συμμετέχοντες, καθώς στα λιγοστά πλάνα από το Green Room δεν έβλεπα κανένα να είναι ενθουσιασμένος… Ευτυχώς βρέθηκε εκεί και η εξαιρετική κατά την άποψη μου Μαρία Μενούνος που ήταν η μόνη που άξιζε τα πολλά λεφτά της και έσωσε λίγο την παράσταση, δείχνοντας ότι ξέρει να κάνει αυτό που την έβαλαν να κάνει πάρα πολύ καλά, παρόλο που είχε δίπλα της ένα μεγάλο εμπόδιο που ονομαζόταν Σάκης Ρουβάς… Πραγματικά χάλια η παρουσία του, χωρίς να ξέρει τι να πει απλά καθόταν εκεί…κάνοντας ηλίθια σχόλια του τύπου «Ελενάρα μου…..» μόλις τελείωσε το περσινό νικητήριο τραγούδι η Έλενα Παπαρίζου…

Και νομίζω πως δεν χρειάζεται ιδιαίτερο σχολιασμό η κατάσταση που επικρατεί με την Κύπρο!! Μας κοροϊδεύει όλη η Ευρώπη όχι επειδή παίρνουμε κάθε χρόνο το 12άρι, και οι άλλες χώρες τα δίνουν στους γείτονες τους, αλλά ο εμφανής και άθλιος τρόπος που το παίρνουμε. Αυτό που συνέβη σήμερα ήταν πραγματικά τραγικό από τον παρουσιαστή της βαθμολογίας της Κύπρου…άρχισε να μιλάει ελληνικά σε έναν πανευρωπαϊκό διαγωνισμό και να λέει βλακείες του τύπου «δεν λέγονται αυτά τα πράγματα παρά μόνο τραγουδιστά» και διάφορα τέτοια τραγελαφικά πράγματα…

Ακόμα και η Τουρκία που τόσο πολύ βρίζουμε, αντιπαθούμε και κατηγορούμε για τριτοκοσμικότητα διοργάνωσε μια πολύ καλύτερη Eurovision στην οποία δεν θυμάμαι να είχα ακούσει γιουχαΐσματα από τους οπισθοδρομικούς όπως λέμε Τούρκους… Γιατί άραγε εμείς οι ανεπτυγμένοι ευρωπαίοι με το 4% ρυθμό ανάπτυξης τα κάναμε όλα αυτά;; Μήπως νομίζουμε ότι θα φανεί πόσο μάγκες είμαστε αν φωνάξουμε κατά των υπολοίπων; Δυστυχώς δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο. Πραγματικά ελπίζω να μην ξανανικήσουμε ποτέ αυτό το διαγωνισμό για να μην ξαναχρειατεί να δω αυτά που είδα σήμερα…

Συγνώμη αν σας κούρασε το πολύ μεγάλο post απλά ήθελα να πω αυτά τα πράγματα… Συγχαρητήρια στους πολύ καλούς, πρωτότυπους και απελευθερωμένους από τα σκουπίδια της europop Lordi για την πέρα για πέρα δίκαιη νίκη τους… Και by the way θα είναι το μόνο τραγούδι που θα μπει σε playlist μου..!!

Αυτά τα ολίγα από μένα και συγγνώμη αν σας κούρασα...:)

• Απαντ. 736
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Έχουμε Κώδικα Davinci και τώρα αυτό;;;; ........Πάει, θα την κάψουν την Αθήνα οι παρεκκλησιαστικές οργανώσεις.....:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

XAXAXEXEXE :-D :-D :-D :-D :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ήρθε και η ώρα της Μεταλ επανάστασης….. super.gif

LORDIIIIIIIIIIIIII

Δημοσ.

16-03-2006, 00:47

Καλά.. Όσο το ακούω... Τόσο περιμένω πως και πως τη μέρα του διαγωνισμού! Πωπω... Θέλω ΠΟΛΥ να νικήσει αυτό το τραγούδι!

οκ, τώρα;

:mrgreen:

κι εγω χάρηκα, γιατι κέρδισαν οι διαφορετικοί. Ενταξει, σε συγκριση με ροκ και μέταλα οι Lordi ειναι ανέκδοτα, αλλα σε σύγκριση με μπαλάντες και "αρτίστες" της τρούμπας, αυτοι μου φάνηκαν επίπεδο Σινάτρα και Παβαρότι :twisted:

Αν ψήφιζα θα το έδινα σε Λιθουανούς, αλλα δεν δίνω ουτε 1 λεπτό sms σε φαίημς, γιουροβηζιά και καφετζούδες.

Καπουτζίδης και Ζέτα ήταν αίσχος. καλό "το παρα 5", αλλα παίζατε εκτός έδρας. Η επόμενη ιδέα της εΡΤ πιά θα είναι; να προσλάβετε τον Γαβαθιώτη να περιγράφει ματς του ΠΑΟ, και τον Σακελλαρόπουλο του ΟΣΦΠ.

το χειρότερο ειναι οτι δεν το έκαναν απο λάθος εκτίμηση. Το έκαναν (αυτοι οι 2 και αυτοι που τους διάλεξαν), επίτηδες.

Γιατι αυτό νομίζουν, όχι......... λάθος.. γιατι ΞΕΡΟΥΝ οτι αυτά θέλει να ακούει η πλοιοψηφία των τηλεθεατών.

Αυτοι ακριβώς που ηταν και η πλοιοψηφία των ντόπιων θεατών στο στάδιο.

Αυτοί ακριβώς που περιγράφει ο Steven.

bloody majorities.

eR,xm #1 .Η στοιχομυθία Ολλανδού-Σάκη ήταν αυθόρμιτη ή σικέ?

DfD: sakis, tsakis, stakis, heloooooo (xik)

SS: hi

DfD: will you ask for my phone?

SS: i think it's 69696969...

DfD: no, I'm not French, its 6856256239658923475..

* drunk fat dutch, SakiS

eR,xm #2 . επειδη μερικοί λενε οτι το τελεβοτινγκ ειναι απατη, και τα 8,9,10 δεν τα δινουν οι λαοί ....

μηπως και η πρωτια των Φιν ειναι σικέ?

μηπως ψαχνουμε να βρουμε φρέσκια πελατεία στο νέο αίμα;

eR,xm #3 . το καλύτερο που έτυχε στην Ελλάδα φέτος, ήταν σαφέστατα ο αποκλεισμός της Κύπρου. επιτέλους η ψήφος μας πήγε σε αυτό που συμπαθήσαμε, και οχι σε αυτό που μας επέβαλαν τα μεγαλεξανδρινοβυζαντινοπροσφυγικά γονίδια.

κρίμα για την Αννέτ, αλλα με τέτοια μπαλάντα που διάλεξαν καλα να πάθουν. Αν ηταν και η Βίσσυ στο προκριματικό, δεν θα πέρναγε.

20-05-2005, 22:55

η 5αδα θα ειναι : φιλανδια, ουκρανια, ρωσια, ρουμανια, βοσνια.

4/5 μέσα. κανά καλό για τα άλογα έχουμε;

Η τελική κατάταξη

Θέση Χώρα Βαθμοί

1. Φινλανδία 292

2. Ρωσία 248

3. Βοσνία - Ερζεγοβίνη 229

4. Ρουμανία 172

5. Σουηδία 170

6. Λιθουανία 162

7. Ουκρανία 145

8. Αρμενία 129

9. Ελλάδα 128

10. Ιρλανδία 93

11. Τουρκία 91

12. Μακεδονία, Π.Γ.Δ. 56

13. Κροατία 56

14. Νορβηγία 36

15. Γερμανία 36

16. Λετονία 30

17. Ελβετία 30

18. Δανία 26

19. Ηνωμένο Βασίλειο 25

20. Μολδαβία 22

21. Ισπανία 18

22. Γαλλία 5

23. Ισραήλ 4

24. Μάλτα 1

Για μια ακόμη φορά λοιπόν οι Έλληνες δείξαμε το ποιόν μας… …βγάλαμε όλο τον ρατσισμό και την αντιπάθεια που έχουμε. Βγάλαμε τον επαρχιωτισμό μας. ...Δεν έχω ξαναζήσει τόσο γιουχάισμα!! .........όταν οι άλλες χώρες δεν τους έδιναν πολλούς πόντους!! Και αυτό άντε πάει στο διάλο… σφύριζαν και όταν άλλες γείτονες θεωρητικά εχθρικές χώρες έπαιρναν περισσότερους πόντους από εμάς' date='......

γιατί όλοι θα ασχολούνται και θα συνεχίσουν να βρίζουν την υπόλοιπη Ευρώπη που δεν μας έβγαλαν πρώτους... μιας και εμφανέστατα το αξίζαμε…[/quote']

Φίλε μου, αυτές οι διαπιστώσεις σου που κάνεις φέτος, ήταν ακριβώς οι πρώτες σκέψεις που περνούσαν απο το δικό μου το μυαλό ακριβώς πέρσι, την ώρα που με την πρώτη θέση αναλαμβάναμε και την επόμενη διοργάνωση.

Δεν ειχε σημασία αν θα το παίρναμε 2η, ή θα βγαίναμε τελευταίοι, ή θα ξόδευαν αλόγιστα λεφτά, ή θα μας έλεγαν μπράβο για τα χορευτικά και το catering στο press room.

Η συμπεριφορά των απογόνων του Περικλή και του Σωκράτη ηταν 100% προβλέψιμη και 0% αποτρέψιμη.

πιστευω ο σκηνοθέτης ή υπευθυνος ήχου κάπου προσπάθησε να κάνει κάτι, γιατι ο ήχος απο το κοινό μου φαινόταν λιγο "απομονωμένος" την ώρα των αποτελεσμάτων. Ισως ηταν απλα τύχη ή εντύπωση.

Δημοσ.
16-03-2006' date=' 00:47[/b']

οκ, τώρα;

Μόνο ΟΚ; giggle.gif

Δεν θυμάμαι να έχω χαρεί ξανά τόσο για κάποιο τραγούδι. Νομίζω πως αρκετά είχα χαρεί και με το τραγούδι της Ruslana.

Ρε παιδί μου... Επιτέλους ξεκολλήσαμε από τα συνηθισμένα τόσα χρόνια. Επιτέλους κάτι διαφορετικό. Επιτέλους τέρμα το δήθεν κυριλέ, το μπούτι και η εκπόρνευση. Βαρέθηκα τόσα χρόνια να ακούω αποστειρωμένα τραγουδάκια που μόνο στον διαγωνισμό αυτόν ακούγονται, που μόνο γι αυτόν γράφονται και όποτε ακούω ένα χλιαρό τραγούδι να το αποκαλώ eurovision-ικό επειδή είναι άχρωμο, άοσμο και άγευστο.

Να αποκτήσει λίγο νεύρο ο διαγωνισμός. Με ουσία. Να αποκτήσει την αξία που θα έπρεπε να έχει, ακόμα και αν οι ψήφοι του δεν είναι αντικειμενικοί.

Να ακούγονται τραγούδια άξια, από όλα τα είδη και τις κουλτούρες.

Να πάψει να έχει, ο διαγωνισμός, αυτό το άσχημο όνομα που έχει αποκτήσει τέλος πάντων!

Oof... tongue.gif

Δημοσ.

πιστευω ο σκηνοθέτης ή υπευθυνος ήχου κάπου προσπάθησε να κάνει κάτι' date=' γιατι ο ήχος απο το κοινό μου φαινόταν λιγο "απομονωμένος" την ώρα των αποτελεσμάτων. Ισως ηταν απλα τύχη ή εντύπωση.[/quote']

Στην Ολυμπιάδα γιουχάραμε (δεν θυμάμαι καλά αλλά νομίζω οτι του πέταγαν και άδεια πλαστικά μπουκάλια) τον Κορεάτη επειδή έφαγε τον έλληνα. Συνεχίσαμε να τον γιουχάρουμε όταν ο Κορεάτης πήρε αγκαλιά των έλληνα να πανυγηρίσουν μαζί. Ο έλληνας δεν ξέρει να χάνει, και δεν αναγνωρίζει ποτέ ανωτερότητα του αντιπάλου. Δεν περιμέναμε την eurovision για να το μάθουμε αυτο....

Δημοσ.

Μερικές σκέψεις μου μετά την απίστευτη χαρά - ηδονή που μου έδωσαν οι Lordi:

1. Θέλω να μάθω πόσο κόστισε το πανηγύρι της Eurovision και εάν τα έσοδα είναι μεγαλύτερα από τα έξοδα. Γιατί το είχαν που το είχαν μάπα ας μην βγουμε και μείον από πάνω.

2. Ποιός πλήρωσε όλους αυτούς εκεί από τον πρώτο εώς τον τελευταίο. Δεν πιστεύω οι γνωστοι-άγνωστοι λαμάκες!

3. Απίστευτη εμπάθια και φανατισμός εναντίον των Lordi από όλους τους δημοσιογράφους. Πριν αρχίσει ο τελικός άκουγα στο ALTER που μιλουσαν με τα χειροτερα λόγια! Και κατά τη διάρκεια του τελικου ακουγόταν έντονα η πικρία. Δεν σας χάλασε εεεεεεεεεεε; :D

4. Όσον αφορά τα ανεξήγητα γιουχαρίσματα δεν μπορώ να τα καταλάβω. Να πώ ότι γιουχάραν τη FYROM για αυτά που είπε για τη Μακεδονία άντε να το καταλάβω, να πώ ότι γιουχάραν την Τουρκία γιατί είναι στην επικαιρότητα αντε να το καταλάβω αλλά άκουγα κάτι γιουχαρίσματα εναντίον της Λιθουανίας και σε κάτι άσχετες χώρες. Ακατανόητα πράγματα. Κάπου νομίζω ότι πήγαν να γιουχάρουν και τους Lordi αλλά επένεβη το πλήθος που έδωσε το δωδεκάρι και συμμάζεψε τα πράγματα.

5. Η ένατη θέση που πήρε η Βίσση είναι απίστευτη αποτυχία εάν δεί κανείς με τι τραγούδια συναγωνιζοταν. Μα καλά υπάρχουν άτομα που δεν καταλαβαν το λόγο της αποτυχίας Ανετ και Βίσση; Είναι και οι δύο φωνάρες αλλά δεν είναι δυνατόν να τραγουδάνε τέτοια απαίσια τραγούδια. Είναι δυνατον η Αννέτ που σου ξυπνάει κάτι μέσα σου όταν την βλέπεις να τραγουδάει "when the angles cry";

6. Eλπίζω να κερδίσατε σήμερα κανά φράγκο στο στοίχημα γιατί ήρθαν όλα αναμενόμενα.

7. Αναμένω το κράξιμο που θα πέσει αυριο στα κανάλια :D

Δημοσ.
Μόνο ΟΚ; ...

Να αποκτήσει λίγο νεύρο ο διαγωνισμός. Με ουσία. Να αποκτήσει την αξία που θα έπρεπε να έχει' date=' ακόμα και αν οι ψήφοι του δεν είναι αντικειμενικοί.

Να ακούγονται τραγούδια άξια, από όλα τα είδη και τις κουλτούρες.

Να πάψει να έχει, ο διαγωνισμός, αυτό το άσχημο όνομα που έχει αποκτήσει τέλος πάντων!

Oof... [img']http://www.mplampla.gr/files/Trillian/tongue.gif[/img]

Να το επόμενο στοίχημα του opap.

Θα είναι το ιδιο σκατά ο διαγωνισμός του χρόνου; ΝΑΙ απόδοση 1.000000001 %, ΟΧΙ απόδοση 230983049384^n. Συγγνώμη που στο χαλάω, του χρόνου τα ίδια πράγματα θα λες/λέμε. Οι μισοί παρουσιαστές/δημοσιογράφοι/συντελεστές είχαν στο πρόσωπο τους την έκφραsh που έχει κάποιος όταν θέλει επειγόντως να πάει τουαλέτα και ξέρει οτι δεν μπορεί...Περιμένεις απο αυτούς να αλλάξουν την eurovision?

Δημοσ.

...με το που ακούστηκε ότι η Φιλανδία κατεβαίνει με ένα Heavy Metal κομμάτι κινητοποιήθηκε η ροκ κοινότητα.

Επιτέλους...ένιωσε να αντιπροσωπεύεται...aν μην τι άλλο θάχει πλάκα σκέφτηκε...

Άτομα που δεν είχαν ποτέ ασχοληθεί με το θεσμό, ασχολήθηκαν...ψήφισαν.

Ότι έγινε εδώ μέσα...έγινε σε όλη την Ευρώπη...που τάχασε...

Η ροκ κοινότητα έχει ακόμα δυναμική. Παλιά είχε περισσότερο.

Μπορεί να βγει κάτι θετικό από όλο αυτό...

Να ξεφύγουν από τα copy - paste των ΑΒΒΑ.

Δεν ψηφίζουν με μηνύματα οι τηλεθεατές του fame story μόνο...

Όταν χρειαστεί ψηφίζουν και τα παιδιά που θέλουν κάτι παραπάνω...

Έχουν ένστικτο αυτά...

Θυμάμαι σε ένα παλιό rockwave, που έπαιζαν η P J Harvey, Placebo κλπ...

Γινόταν στο βοηθητικό γήπεδο του ΟΑΚΑ...λαοθάλασσα...ροκάδων...

Ακριβώς δίπλα, στο μεγάλο γήπεδο (!) έδινε συναυλία ο Ramazotti. Ελάχιστους είχε...Και όμως, την άλλη μέρα όλα τα ΜΜΕ είχαν ως μεγάλο θέμα την ανύπαρκτη συναυλία του Ιταλού...και ανταπόκριση από το ROMEO φυσικά..

...άντε και του χρόνου η Βρετανία να στείλει Radiohead...εκεί θα δεις...τι θα ψηφίσει η Ευρώπη με μηνυματάκια...το μήνυμα πάρθηκε...ελπίζω.

Δημοσ.

Ντάξει...μην θεωρήσουμε δα πως έγινε και καμιά rock επανάσταση. Πιθανολογώ πως αρκετοί ψήφισαν απλώς και μόνο για χαβαλέ και για να πικάρουν του λοιπούς.

Δημοσ.

Λοιπόν εγώ έριξα την ψήφο μου στον Ρώσο καί ο γυιός μου στούς Lordi.Σίγουρα πολλοί έτριβαν τα μάτια τους με το αποτέλεσμα γιατί είχε φανεί όλες αυτές τις μέρες μιά διάθεση απαξίωσης των Φινλανδών.Βέβαια αυτό πού κέρδισε τελικά δεν ήταν το ίδιο το τραγούδι τους αλλά η διάθεση τού κόσμου καί κύρια των νέων της Ευρώπης να γίνει επί τέλους ένα ταρακούνημα στο θεσμό.Όπως καί οι ίδιοι είπαν στην συνέντευξη ας γίνει απ αυτούς η απαρχή ώστε καί άλλα είδη μουσικής να ακούγονται ώστε να αποκτήσει μεγαλύτερη αξία ο διαγωνισμός.(Μεταξύ μας ποτέ δεν κατάλαβα γιατί θα πρέπει να γίνονται διαγωνισμοί τραγουδιού!Δεν θα ήταν προτιμότερο να γίνεται διαγωνισμός στο sex γιά να βγεί ο Ευρωπαίος μίστερ επιβήτορας?:)

Ως τραγούδι καί μιλάμε γιά το νικητήριο το βρίσκω μέτριο.Σαν αυτό καί καλλίτερα παράγονται συνέχεια από τα 'μεταλλικά' συγκροτήματα καί αυτό πού θα θυμόμαστε κάποτε δεν θα είναι άλλο παρά η σκηνική παρουσία τού γκρούπ.

Να δούμε αύριο τι θα λέει η κυρία Τατιάνα πού στην εκπομπή της έλεγε ότι έμπενε μπροστά στην τηλεόραση γιά να μην βλέπουν Lordi τα παιδιά της!

Προβλέπω αφορισμούς εξορκισμούς καί τα συναφή,σχέδια κατά της Ορθοδοξίας κ.ά.:mrgreen:

Δημοσ.

Όλα τα λεφτά ηταν η ατάκα του Ολλανδού ανταποκριτή κατα τη διάρκεια της καταμέτρησης... Αφού χαιρέτησε τον Ρουβά και τη Μενούνος, πετάει το απίστευτο: "You two look like Will & Grace!"... Ουδέν σχόλιον (για όσους ξέρουν τη σειρά και την υπόθεσή της)...lmfao.gif

Δημοσ.
To Lesbian Show είναι των Nightfall. :wink:

Παιδιά ok δεν αντιλέγω αλλά στα mp3's μου το έχω γραμμένο ως Rotting Crist. Και δεν νομίζω να κάνω λάθος. Είχε έρθει αν δεν με απατά η μνήμη μου σε ένα cd από το metal hammer πριν 7-8 χρόνια.

Δημοσ.
Παιδιά ok δεν αντιλέγω αλλά στα mp3's μου το έχω γραμμένο ως Rotting Crist. Και δεν νομίζω να κάνω λάθος. Είχε έρθει αν δεν με απατά η μνήμη μου σε ένα cd από το metal hammer πριν 7-8 χρόνια.

Σε cd του Metal Invader πρέπει να ήταν και είναι των Nightfall. Μην επιμένεις, έχω το αυθεντικό (και ομώνυμο) cd από τότε που βγήκε. :wink:

cheers!

ps. σωστοί οι steven, bandito, geovard

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...