Προς το περιεχόμενο

Eurovision 2006

Cristina

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Τι σχέση έχει αυτό με το τραγούδι ??

Είδες τον διαγωνισμό και δε σου άρεσε?

Θεωρώ πως μια χαρά θα τα πάμε σε θέμα οργάνωσης όσο μουρμούρα και γκρίνια αν υπάρξει...

Απο εκεί και πέρα...

Ποτέ μέχρι σήμερα δεν έχω κρίνει 1 κομμάτι αν δε το ακούσω τουλάχιστον 10 φορές...

Βέβαια με τα κομμάτια της Eurovision τα πράγματα είναι διαφορετικά μιας και συνήθως αυτό που μετράει είναι η πρώτη εντύπωση το πρώτο κλίκ...

Έτσι λοιπόν απο τα αποσπάσματα που άκουσα 1-2 φορές οφείλω να ομολογήσω ότι με άφησαν εντελώς αδιάφορο...

Καλή επιτυχία όποιο και αν μας εκπροσωπήσει πάντως...:)

Ναι την Eurovision περιμέναμε για να δούμε το τέλος της Βίσσυ...

Η παρακμή της έχει αρχίσει εδώ και μια δεκαετία τουλάχιστον...

Κατα τη ταπεινή μου πάντα άποψη...:)

Mia filh mou proxthes mou sygkrine to show tou De la guarda me to show ths visshs kai mou eipe oti to deutero einai kalytero!!! Apo th stigmh pou yparxei tetoios kosmos pou paei kai ta skaei sta mpouzoukia gia na dei thn vissh en eth 2006 ..........exoume meinei poly pisw sthn Ellada kai mas exei parei h katw bolta. Wra na xalallaxoume kyvernhsh.

• Απαντ. 736
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Τι σχέση έχει αυτό με το τραγούδι ??

Είδες τον διαγωνισμό και δε σου άρεσε?

Ποιος είπε πως έχει σχέση? Το thread λέγεται "Eurovision 2006"' date=' οπότε νομιμοποιούμαι να εκφράζω γνώμη για κάθετι που την αφορά.

Θεωρώ πως μια χαρά θα τα πάμε σε θέμα οργάνωσης όσο μουρμούρα και γκρίνια αν υπάρξει...

Δεν υποστήριξα ποτέ το αντίθετο...μια χαρά τα πάμε πάντοτε, ειδικά όταν υπερπολλαπλασιάζουμε το μπάτζετ κάθε διοργάνωσης. Άμα είναι να αποτυγχάνεις κι έτσι, καλύτερα να δέσεις μια πέτρα γύρω από το λαιμό και να φουντάρεις.

Ειδικά δε για την περίπτωση, το αρχέγονο αξιοκρατικό μας κριτήριο φαίνεται πως θα λάμψει για πολλοστή φορά. Σπρώξιμο στους ημέτερους κι έχει ο Θεός.

Ναι την Eurovision περιμέναμε για να δούμε το τέλος της Βίσσυ...

Η παρακμή της έχει αρχίσει εδώ και μια δεκαετία τουλάχιστον...

Κατα τη ταπεινή μου πάντα άποψη...:)

Κατά τη δική μου, ταπεινή επίσης, η Αννούλα ήταν πάντα παράγωγο της παρακμής ούτως ή άλλως. Αλλά ας κάνει το κομμάτι της, δε χαλιόμαστε. Με τα ποπ κορν θα τη βγάλουμε γελώντας και διασκεδάζοντας, είτε μιλάμε για Βατερλώ, είτε για πολιτισμική επιτυχία ολκής.

Δημοσ.

ρε παιδιά πως το λένε το τραγούδι του καρβέλα?

χούκερς αμπάουτ λάβ?

τελικά είναι πολύ μπροστά ο καρβέλας

και δε είναι κανένας γερο#^@ν!@ρης.

Δημοσ.

spooker edo iparxoune atoma pou lene oti i ellada einai i kaliteri xora ston kosmo kai den exoune paei pote tous eksoteriko....ti na leme tora..

Δημοσ.
Από τα 4 τραγούδια που άκουσα,τα οποία είναι υποψήφια για την ελληνική συμμετοχή,αναμφίβολα πιστεύω ότι αυτό που έχει κάτι να δείξει είναι το Who cares about love του Καρβέλα.

Προς το παρον συμφωνω κι εγω. Σιγουρα το πιο πιασαρικο απο τα 4 με την πρωτη ακροαση.

Δημοσ.

Emena den moy arese kanena...Ti to xexoristo exei to who cares about love...>

?

Toylaxiston to persino eixe kai ligo pontiako kai krhtiko poy ekanan th diafora...

Anyway....

Soypa...perimeno apo thn Ellada...na doyme kai toys alloys...

Δημοσ.

Το "Everything" μου φάνηκε κάπως καλύτερο απ'τα υπόλοιπα, με δεύτερο σε επιλογή το "Beautiful Night". Tα υπόλοιπα δεν θα έλεγα ότι με ενθουσίασαν και τόσο... αλλά ποιος νοιάζεται για το τι μας αρέσει και τι όχι, αφού στην τελική πάλι η ΕΡΤ θα αποφασίσει και για το τραγούδι που θα πει η Βίσση!

Δημοσ.

Kai ta tessera tragoudia isos einai ta xeirotera (meta apo tin SUPER vlakeia pou eixe pei i Manto) pou tha exoun paei apo Ellada pote.

Ntropi se autous pou evgalan autes tis aidies.

Kalitera na xanasteiloume ton Rakitzi me to S A G A P O

Δημοσ.
...στην τελική πάλι η ΕΡΤ θα αποφασίσει και για το τραγούδι που θα πει η Βίσση!

Ποια ΕΡΤ?! Φέτος αποφασίζει η Βίσση.

Καρβέλας κερνά, Καρβέλας πίνει...

Δημοσ.
Emena den moy arese kanena...Ti to xexoristo exei to who cares about love...>

?

Ξερεις τι γινεται? Εχει αυτη τη βαρετη επαναληψη στιχων που συνηθως "περναει" στο διαγωνισμο. Κατα τα αλλα ειναι μετριοτατο.

Δημοσ.

Όλοι εσείς που γκρινιάζετε... Απορώ με τί κριτήρια κρίνετε ένα τραγούδι γι αυτόν τον διαγωνισμό...

Τα τραγούδια για τον σκοπό που γράφτηκαν είναι τέλεια. Καλύτερα δεν θα μπορούσαν να γραφτούν, νομίζω. Μιλάμε για Eurovision. Δεν ξέρω αν αυτό σας λέει κάτι.

Σχεδόν όλα τα τραγούδια που πήγαιναν εκεί ήταν γλυκανάλατα, επαναλήψιμα, πάντα κάτι άλλο θύμιζαν και κατά τα άλλα, αδιάφορα.

Προσωπικά, με ένα άκουσμα μόνο, μου άρεσαν όλα εκτός από το «Everything».

Τόση γκρίνια πια...

Έχω βαρεθεί να διαβάζω γκρινιαροposts. tongue.gif

Δεν σας αρέσει ο διαγωνισμός, αλλά παρόλ' αυτά όλα τα βλέπετε και όλα τα διαβάζετε. Τίποτα δεν σας ξεφεύγει σχετικά.

Και αν είναι να πατώσουμε, ας πατώσουμε! Ποιό είναι το πρόβλημά σας; Αφού δεν σας αρέσει αυτός ο διαγωνισμός έτσι κι αλλιώς.

Άμα σας χαλάει τόσο ρε παιδιά, τί ασχολείστε; Πείτε μου δηλαδή...

Τέλος πάντων...

Καλή επιτυχία στην Άννα Βίσση με όποιο τραγούδι κι αν πάει. blink.gif

Οοοουφ! Τα είπα και ξεθύμανα! tongue.gif

Γκρινιάριδες όλοι! LOL.gif

(Κατά την ατάκα του Edgar: «Ακούλτουροι όλοι!» tongue.gif)

Edit:

Α! Και να μην ξεχάσω... Καλή συνέχεια στις Κασσάνδρες του topic. tongue.gif

Δημοσ.

Αν απαγορεύεται από τους κανονισμούς να εκθέτουμε τις διαφωνίες μας με τη Eurovision ως θεσμό ή με τα κομμάτια που επιλέχθηκαν, να μας το πείτε βρε παιδιά να μην χαλάμε άδικα και ηλεκτρονικό μελάνι.

Αν πάλι όσοι λειτουργούν τοιουτοτρόπως χαρακτηρίζονται ως γκρινιάρηδες (και μίζεροι να προσθέσω?), όλοι αυτοί που τα βλέπουν ρόδινα κι ιδανικά, πως πρέπει να τους χαρακτηρίσουμε...αιθεροβάμονες, αφελείς ή χαζοχαρούμενους?

Άρεσαν σε κάποιον τα κομμάτια? Τα θεώρησε τέλεια? Τα βρήκε ενδιαφέροντα? Με γεια του, χαρά του και μαγκιά του. Νομιμοποιούμαι να τον αποκαλέσω θύμα ή να τον μειώσω λόγω της αισθητικής του προτίμησης? Όχι. Τι νομιμοποιεί λοιπόν τον ίδιο να με αποκαλεί γκρινιάρη, μόνο και μόνο επειδή τα έκρινα άθλια ή αστεία? Εκτός κι αν ο σκοπός είναι να ξεθυμαίνουμε, οπότε να ρίξω κι εγώ 2-3 μπινελίκια γενικώς κι αορίστως να εκτονώνομαι που και που χωρίς να υπάρχει πρόβλημα.

Κι όποιος έχει απορίες, καλό είναι να ρωτάει για να τις λύνουμε... ;)

Δημοσ.

Nα εκφρασεις την αποψη σου φυσικα και ειναι θεμιτο, αλλα να γκρινιαξεις/ειρωνευτεις/πεταξεις εξυπνακισμους χωρις να προσθετεις τιποτα σχετικα με το θεμα, ποσες φορες να το κανεις? :roll:

Παντα το ελεγα και θα το ξαναπω. Κανεις δεν εξαναγκαζεται να ασχοληθει με κατι που δεν τον ενδιαφερει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...