Strategos Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 αισχος και ντροπη ρε παιδια! τι πραγματα ειναι αυτα; lordi ειναι μονο show' date=' δεν ανακαλαηψα τιποτε "heavy" σε αυτους, αυτο που δλδ υποτιθεται οτι ειναι! δεν λεω οτι μου αρεσε η Βισση, αλλα για την ελλαδα ρε ΓΜΤ! φετος παλι ειδαμε οτι ειπαρχει ενα προτυπο στο μοιρασμα ποντον: αυτο δλδ που κανουμε με την Κυπρο, το κανουν ολλες οι ανατολικες χωρες! Βασικα εχασα παλη το χρωνο μου. Αφτο που ελεγε η γιαγια στο ΑΜΑΝ: ΚοσταΚοστα μου, καθε χρονω ειχαμε συνηθισει να βγαινουμε τελευταιοι στο Eurovision. Τωρα, τι αγχος ειναι αυτο τα τελευταια χρωνια...[/quote'] ta orthografika lathoi epitides ta ekanes?
kkardo91 Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 toy xronoy tha tragoydiso me ton kolo moy LOL! ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΩΝΗ???
Theodore Tsi Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 @BadBoy Μακρυπούλια και ο χιουμορίστας του Παρα Πέντε(όνομα δεν ξέρω)
Cristina Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 Ego gia thn lithuania mono den to perimena na paei toso kala.. nai men riksame gelio me ton karaflo alla.. tespa magia tous!Kai apo tou xronou as mas rotane poion theloume na steiloume opos palia.. Πότε σε ρώτησαν; Μια φορά έγινε αυτό, το 1998 και πήραμε 17η θέση.
mandate Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 ναι ο φαν έχει δίκιο .δε πρέπει να έχει κανείς παράπονο.
BadBoy Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 @BadBoy Μακρυπούλια και ο χιουμορίστας του Παρα Πέντε(όνομα δεν ξέρω) Αυτό το γέλιο κότας ανήκει σε αυτή τη γλυκιά φάτσα; Πωπω με έλιωσες τώρα.
kkardo91 Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 Πότε σε ρώτησαν; Μια φορά έγινε αυτό' date=' το 1998 και πήραμε 17η θέση. [img']http://www.mplampla.gr/files/Trillian/tongue.gif[/img] Palia pou pigainan agnostoi meta apo psifoforia opws pige to die for you kai to S.A.G.A.P.O.As estelnan kanenan kalytero..poio neo..kai oxi ayton ton apoxymoth!
kkardo91 Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 o giwrgos kapoutzidhs itan o allos. EDIT: emena maresan!
MariaTs. Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 Theodore Tsi & BadBoy ήταν η Ζέτα Μακρυπούλια κι ο Γιώργος Καπουτσίδης! Όντως τα σχόλια τους ήταν απαράδεκτα... Τουλάχιστον εγώ προσπαθούσα να τα αποφεύγω! Κατά τ'άλλα μια χαρά ήταν το show κι ενώ αρχικά είχε ανακοινωθεί ότι ο υπουργός επικρατείας Θοδωρής Ρουσόπουλος θα έδινε το βραβείο στον νικητή, δεν φάνηκε στην σκηνή τελικά! Γενικώς πάντως η Αρμενία ήταν η έκπληξη, για πρώτη φορά συμμετοχή στο show!
Super Moderators Snoob Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 Super Moderators Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 Ελπίζω μετά από το σημερινό να καλύφθηκε η ανάγκη της κας. Βίσση για διεθνή καριέρα. Χάρηκα για τη νίκη των Lordi, τρέλα και πριονοκορδέλα. Μπαφιάσαμε με τις χαζομπαλάντες, άντε να το ρίξουμε στην παλαβή. Ο αγώνας του Ρακιντζή τώρα δικαιώνεται... Α, και ένα τελευταίο: απογοήτευση το και καλά "σούπερ" δίδυμο Καπουτζίδη-Μαρκυπούλια. Άνευροι, ουκ ολίγα βλακώδη σχόλια, δεν είχαν ούτε τη στοιχειώδη εξυπνάδα να κρύψουν τη δυσαρέσκειά τους για τον τρόπο που εξελίσσονταν τα πράγματα. Περίμενα κάτι καλύτερο από τον "πηγαίο χιουμορίστα" Καπουτζίδη. Η Μακρυπούλια, πάλι, γλάστρα. Στο τέλος βαριόταν και να μιλήσει. Και του χρόνου στο Ελσίνκι. Με τις υγείες μας.
Strategos Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 Theodore Tsi & BadBoy ήταν η Ζέτα Μακρυπούλια κι ο Γιώργος Καπουτσίδης!Όντως τα σχόλια τους ήταν απαράδεκτα... Τουλάχιστον εγώ προσπαθούσα να τα αποφεύγω! Κατά τ'άλλα μια χαρά ήταν το show κι ενώ αρχικά είχε ανακοινωθεί ότι ο υπουργός επικρατείας Θοδωρής Ρουσόπουλος θα έδινε το βραβείο στον νικητή' date=' δεν φάνηκε στην σκηνή τελικά! Γενικώς πάντως η Αρμενία ήταν η έκπληξη, για πρώτη φορά συμμετοχή στο show![/quote'] perimene oti tha kerdize i ellada
DIMERR Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 Ρε παιδιά ποιοι ήταν οι σχολιαστές; Έχω πάρει τρομερές ανάποδες και μόνο που τους άκουσα... Αυτή η κότα με το μαλακισμένο γέλιο της θέλει κρέμασμα στο Σύνταγμα και μετά τουφεκισμό και μετά ηλεκτρική καρέκλα και μετά ανασκολοπισμό (η σειρά μπορεί να αλλάξει κατά βούληση). Τα σχόλιά της ήταν πανάθλια' date=' α στο καλό...Και η άλλη η καρακατακραγμένη που το έπαιζε και χιουμορίστας; Σε κάποια φάση μια χώρα ψήφισε μια άλλη που ήταν 3η, χωρίς όμως να αλλάξει κάτι, απλά την ενίσχυσε. Και λέει: "Έτσι είναι αυτή η χώρα, δεν ψηφίζει τους πρώτους 2, αλλά ενισχύει τους επόμενους!". Και που το ήξερε ρε ΜΑΛΑΚΑ ότι αυτή η χώρα που ψήφιζε θα είναι τρίτη; Iq ραδικιού. Μιλάμε τα έχω πάρει πολύ άγρια με τους ηλίθιους, το κόβω γιατί θα μπορούσα να βρίζω για ώρες...[/quote'] Συμφωνω 100% μαζι σου οι εκφωνητες ηταν για τα μπαζα μην πω τιποτα χειροτερο ειδικα η γυναικα συνεχεια ηλιθια λαθη εκανε!!απορω εψαξαν πολυ για να βρουν αυτους τους καραγκιοζηδες???ρωταω!
Strategos Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 Συμφωνω 100% μαζι σου οι εκφωνητες ηταν για τα μπαζα μην πω τιποτα χειροτερο ειδικα η γυναικα συνεχεια ηλιθια λαθη εκανε!!απορω εψαξαν πολυ για να βρουν αυτους τους καραγκιοζηδες???ρωταω! kseris ligo poli pioi tha einai sths 3-4 protes theseis :twisted:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.