Προς το περιεχόμενο

Eurovision 2006

Cristina

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 736
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
είδατε βλέμα ο Σάκης;;;;

ψιλοχέστηκε ή μου φάνηκε;;;

ΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΑΧΑΧΧΑΑΧΑΧΑΧ

LOOOOOOOL to proseksa, san na skeftete "tora tha mou ferei kamia sto kefali etoutos edo pou empleksa". Kai oloi oi aloi amhxania sketh. GAMATO!

fobero refren me ta synths kai ta background vocals. Poly gelio tha exei tora stis synenteukseis meta.

• Moderators
Δημοσ.
Έχουμε Κώδικα Davinci και τώρα αύτο;;;; ........Πάει, θα την κάψουν την Αθήνα οι παρακλήσιαστικες οργανώσεις.....:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

lol... true.

Άντε απο αύριο όλοι στην Ακρόπολη να βλέπουμε την Αθήνα να φλέγεται...

Δημοσ.

ante kai tou xronou tha steiloume kana G PAL h kana DOUSK na pezei mousikares, anoiksan oi askoi tou aiolou.....

Giati ksernas re tdj2k kati?? Kalia einai ta saboeuropop, karakits, karaoloidia ola, tragotragouda pou pezoun kathe xrono??

Δημοσ.
Έχουμε Κώδικα Davinci και τώρα αύτο;;;; ........Πάει, θα την κάψουν την Αθήνα οι παρεκκλησιαστικές οργανώσεις.....:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

hahahahaahahahahaha

Είναι ένα καλοστημένο σχέδιο για την εξόντωση των Χριστιανών. tongue.gif

Δημοσ.

pandos pisteuw oti ta tragoudia ths romanias kai ths maltas tha akoustoun to kalokairi...Gia tin ellada kai pali kala na leme eimoun sigouros gia kapia tetia thesi.Twra gia tous filandous mou arese o tragoudis ths tous itan evgenikos stis diloseis pou ekanes ths proigoumenis meres, mou aresan ta fonitika ths kopelas me to piano, alla tora na vlepw oti itan kalo tragoudi i na kanoun oi opadoi diavolika simata ktlp den to poli dexome...Tespa MAGIA tousssssssss!

Δημοσ.

αισχος και ντροπη ρε παιδια!

τι πραγματα ειναι αυτα; lordi ειναι μονο show, δεν ανακαλαηψα τιποτε "heavy" σε αυτους, αυτο που δλδ υποτιθεται οτι ειναι!

δεν λεω οτι μου αρεσε η Βισση, αλλα για την ελλαδα ρε ΓΜΤ!

φετος παλι ειδαμε οτι ειπαρχει ενα προτυπο στο μοιρασμα ποντον: αυτο δλδ που κανουμε με την Κυπρο, το κανουν ολλες οι ανατολικες χωρες!

Βασικα εχασα παλη το χρωνο μου. Αφτο που ελεγε η γιαγια στο ΑΜΑΝ: ΚοσταΚοστα μου, καθε χρονω ειχαμε συνηθισει να βγαινουμε τελευταιοι στο Eurovision. Τωρα, τι αγχος ειναι αυτο τα τελευταια χρωνια...

Δημοσ.

Είχα πολλά χρόνια να ρίξω τέτοιο γέλιο. Όσο διήρκεσε η ψηφοφορία, με είχε πιάσει νευρικός γέλωτας.

Μπράβο Αννούλα. Παντελόνιασες εσύ και το συνάφι σου τα 170 χιλιάρικα, μπράβο Φωκά καραγκιόζη, παντελόνιασες κι εσύ και τα άλλα τα λαμόγια της ΕΡΤ τις εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ που και καλά έπρεπε να δοθούν για τελετή έναρξης, αυτό το γελοίο καρακιτσαριό του κερατά, αυτό το οικτρό αίσχος. Πόσα πήρες απατεωνίσκε?

Και φυσικά, μπράβο στους υπερμέγιστους, τιτανοτεράστιους LORDI, μπράβο αγόρια, ειδικά για τη σχέση με τους KISS!!!!!

Και ένα τραγούδι αφιερωμένο στην Αννούλα : "Αχ Αννούλα του Βοριά, δεν θα είμαι πια μαζί σου.......:twisted: :twisted: :twisted: "

Δημοσ.
re seis pragmatika to perimene kaneis?? ok emeis goustaroume rock kai kati diaforetiko apo th saboura europop, alla perimene kaneis tetoia nikh gia ta creatures apo to finland?? Kana top 6 isos, alla protoi??

Καλά πλάκα κάνεις; Όποιος διάβαζει το τόπικ εδώ και 2 μήνες μπορούσε να βγάλει ένα μηνιάτικο σήμερα.

Δημοσ.

Ρε παιδιά ποιοι ήταν οι σχολιαστές; Έχω πάρει τρομερές ανάποδες και μόνο που τους άκουσα... Αυτή η κότα με το μαλακισμένο γέλιο της θέλει κρέμασμα στο Σύνταγμα και μετά τουφεκισμό και μετά ηλεκτρική καρέκλα και μετά ανασκολοπισμό (η σειρά μπορεί να αλλάξει κατά βούληση). Τα σχόλιά της ήταν πανάθλια, α στο καλό...

Και η άλλη η καρακατακραγμένη που το έπαιζε και χιουμορίστας; Σε κάποια φάση μια χώρα ψήφισε μια άλλη που ήταν 3η, χωρίς όμως να αλλάξει κάτι, απλά την ενίσχυσε. Και λέει: "Έτσι είναι αυτή η χώρα, δεν ψηφίζει τους πρώτους 2, αλλά ενισχύει τους επόμενους!". Και που το ήξερε ρε ΜΑΛΑΚΑ ότι αυτή η χώρα που ψήφιζε θα είναι τρίτη; Iq ραδικιού.

Μιλάμε τα έχω πάρει πολύ άγρια με τους ηλίθιους, το κόβω γιατί θα μπορούσα να βρίζω για ώρες...

Δημοσ.
Καλά πλάκα κάνεις; Όποιος διάβαζει το τόπικ εδώ και 2 μήνες μπορούσε να βγάλει ένα μηνιάτικο σήμερα.

re sy ego den eixa ksanasxolithei me thn eurovision, kamia sxesh me to athlima, oute ena tragoudi den hksera apo ta fetina, ektos (anapofeukta) ths annas xysh. Gia plaka kai koutsompolio ektasa kai to da.

Δημοσ.

Ego gia thn lithuania mono den to perimena na paei toso kala.. nai men riksame gelio me ton karaflo alla.. tespa magia tous!Kai apo tou xronou as mas rotane poion theloume na steiloume opos palia..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...