Προς το περιεχόμενο

Eurovision 2006

Cristina

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

- Η Σουηδία ήταν κάτι σαν Αντιβισσικό... ένα αξιοπρεπές τραγούδι έτσι για να βγει απο τη μέση η Βίσσυ.

- Καλα η τουρκία ασχολίαστη...προς πάτο μερια πάει

- Αρμενία... ακολουθεί μια συνταγή αλλά με λάθος δόσεις. Μάπα το κέηκ

• Απαντ. 736
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ετελειωσε....Time to vote. Καλος κι ο Αρμενιος ηταν παντως εκανε και φιναλε οποτε θα ειναι πιο φρεσκος στη μνημη του κοινου.

Δημοσ.

armenia - Goustaro, komatara!!!!! Tha to xarakthriza thn kalyterh "ethnik pop " apopeira sto diagonismo fetos. Ligo to refren me xalaei, alla exei gamata perasmatakia sth mousikh.

For me no 1 Bosnia, No 2 Armenia, No 3 LORDIIIII, N0 4 to mpousto ths menounos, N0 5 To macedonian yperhxitikho moro!

Δημοσ.

καλούτσικο της αρμενίας..

ρε σεις μου μοιάζει πως ο κόσμος κάθε άλλος παρά "φαντάστικ και ενερτζέτικ" που λένε είναι... πολύ ύπνο τους ακούω..

Δημοσ.
Πάντως, μπράβο της. Τρομερή φωνή και πολύ όμορφη για την ηλικία της.
ποσο ειναι;
Δημοσ.

Στη 2η φαση

Κροατια - Ethnic πιο κοντα στη δικη μας κουλτουρα

Ουκρανια - Ισως δωσανε το πιο ωραιο show απο ολους...Η ξανθια ολα τα λεφτα..

Βοσνια - Η ησυχη δυναμη..

Αυτα τα εξι ξεχωρισα...

A! ...και Ελλαδα...(τιποτα το ιδιαιτερο...) λυπαμαι πολυ για τη φετινη μας επιλογη...προβλεπω ψηφους...4-5αρια μονο και μονο γιατι γινεται εδω η Eurovision...

Εγω παντως θα διαλεγα μια βαρια ζεμπεκια να μας εκπροσωπησει ...Κατι πολυ ελληνικο αφου....και αγχος δεν εχουμε απο την περσινη πρωτια...και θα καραγουσταρε ολος ο κοσμος στο σταδιο....

Δημοσ.
...Εγω παντως θα διαλεγα μια βαρια ζεμπεκια να μας εκπροσωπησει ...Κατι πολυ ελληνικο αφου....και αγχος δεν εχουμε απο την περσινη πρωτια...και θα καραγουσταρε ολος ο κοσμος στο σταδιο....

Μαζι σου φιλε...Θα ανατιναζοτανε με τη ζεμπεκια το σταδιο, που θα λεγε κι ο Βlackman...:lol:

Δημοσ.

the_player σωστός για την ζεμπεκιά κι εγώ συμφωνώ.

έφυγαν 2 ψήφοι για Lordi και μια για την Νορβηγία.

το .. "Τορνερό" βλέπω να πηγαίνει καλά..

• Moderators
Δημοσ.

Και μετά τη σούμα μάλλον:

1. Finland, 2. Croatia, 3. UK 4. Fyrom 5. Romania

Σχετικά ενδιαφέρουσες και Norway, Russia.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...