Moderators Praetorian Δημοσ. 20 Μαΐου 2006 Moderators Δημοσ. 20 Μαΐου 2006 - Η Σουηδία ήταν κάτι σαν Αντιβισσικό... ένα αξιοπρεπές τραγούδι έτσι για να βγει απο τη μέση η Βίσσυ. - Καλα η τουρκία ασχολίαστη...προς πάτο μερια πάει - Αρμενία... ακολουθεί μια συνταγή αλλά με λάθος δόσεις. Μάπα το κέηκ
kostelo Δημοσ. 20 Μαΐου 2006 Δημοσ. 20 Μαΐου 2006 Ετελειωσε....Time to vote. Καλος κι ο Αρμενιος ηταν παντως εκανε και φιναλε οποτε θα ειναι πιο φρεσκος στη μνημη του κοινου.
tzinos Δημοσ. 20 Μαΐου 2006 Δημοσ. 20 Μαΐου 2006 armenia - Goustaro, komatara!!!!! Tha to xarakthriza thn kalyterh "ethnik pop " apopeira sto diagonismo fetos. Ligo to refren me xalaei, alla exei gamata perasmatakia sth mousikh. For me no 1 Bosnia, No 2 Armenia, No 3 LORDIIIII, N0 4 to mpousto ths menounos, N0 5 To macedonian yperhxitikho moro!
Steven Δημοσ. 20 Μαΐου 2006 Δημοσ. 20 Μαΐου 2006 i menunos einai katapliktiki...eutyxos kiolas giati o sakis einai san ksylagouro ekei pera.... Ellenara eisai forevi....OMG....
Harkon Δημοσ. 20 Μαΐου 2006 Δημοσ. 20 Μαΐου 2006 καλούτσικο της αρμενίας.. ρε σεις μου μοιάζει πως ο κόσμος κάθε άλλος παρά "φαντάστικ και ενερτζέτικ" που λένε είναι... πολύ ύπνο τους ακούω..
Luxx Δημοσ. 20 Μαΐου 2006 Δημοσ. 20 Μαΐου 2006 Πάντως, μπράβο της. Τρομερή φωνή και πολύ όμορφη για την ηλικία της.ποσο ειναι;
The_player Δημοσ. 20 Μαΐου 2006 Δημοσ. 20 Μαΐου 2006 Στη 2η φαση Κροατια - Ethnic πιο κοντα στη δικη μας κουλτουρα Ουκρανια - Ισως δωσανε το πιο ωραιο show απο ολους...Η ξανθια ολα τα λεφτα.. Βοσνια - Η ησυχη δυναμη.. Αυτα τα εξι ξεχωρισα... A! ...και Ελλαδα...(τιποτα το ιδιαιτερο...) λυπαμαι πολυ για τη φετινη μας επιλογη...προβλεπω ψηφους...4-5αρια μονο και μονο γιατι γινεται εδω η Eurovision... Εγω παντως θα διαλεγα μια βαρια ζεμπεκια να μας εκπροσωπησει ...Κατι πολυ ελληνικο αφου....και αγχος δεν εχουμε απο την περσινη πρωτια...και θα καραγουσταρε ολος ο κοσμος στο σταδιο....
Steven Δημοσ. 20 Μαΐου 2006 Δημοσ. 20 Μαΐου 2006 theiko!!!!!! athanati Ellada!!!!! xaxaxaxaxaxaxaxaxa i klepsydra den steketai!!!!!!!!! Apo periergeia peite mou poso kanei to SMS stin Ellada...
kostelo Δημοσ. 20 Μαΐου 2006 Δημοσ. 20 Μαΐου 2006 ...Εγω παντως θα διαλεγα μια βαρια ζεμπεκια να μας εκπροσωπησει ...Κατι πολυ ελληνικο αφου....και αγχος δεν εχουμε απο την περσινη πρωτια...και θα καραγουσταρε ολος ο κοσμος στο σταδιο.... Μαζι σου φιλε...Θα ανατιναζοτανε με τη ζεμπεκια το σταδιο, που θα λεγε κι ο Βlackman...
Harkon Δημοσ. 20 Μαΐου 2006 Δημοσ. 20 Μαΐου 2006 the_player σωστός για την ζεμπεκιά κι εγώ συμφωνώ. έφυγαν 2 ψήφοι για Lordi και μια για την Νορβηγία. το .. "Τορνερό" βλέπω να πηγαίνει καλά..
Moderators Praetorian Δημοσ. 20 Μαΐου 2006 Moderators Δημοσ. 20 Μαΐου 2006 Και μετά τη σούμα μάλλον: 1. Finland, 2. Croatia, 3. UK 4. Fyrom 5. Romania Σχετικά ενδιαφέρουσες και Norway, Russia.
billpeppas Δημοσ. 20 Μαΐου 2006 Δημοσ. 20 Μαΐου 2006 Κάντε κανά broadcast της κατάταξης, διότι δεν πιάνει η ΝΕΤ εδώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.