Strategos Δημοσ. 20 Μαΐου 2006 Δημοσ. 20 Μαΐου 2006 elpizw na sas kopsei kai na mhn psifisete kana favori kai vgoume 17 kai fetos hahaha
Moderators Praetorian Δημοσ. 20 Μαΐου 2006 Moderators Δημοσ. 20 Μαΐου 2006 Τώρα εγω που νομίζω ότι το τέλειο φινάλε για την Ιρλανδία είναι να πέσει ένα πιάνο πάνω στον τραγουδιστή έχω άδικο; Τι νυσταγμένο είναι αυτό ωρε;
Luxx Δημοσ. 20 Μαΐου 2006 Δημοσ. 20 Μαΐου 2006 αδιαφορο το τραγουδι της ιρλανδιας για εμενα. μπορει να ειναι καλοι στιχοι, αλλα δεν τους καταλαβαινω.
Harkon Δημοσ. 20 Μαΐου 2006 Δημοσ. 20 Μαΐου 2006 Praetorian έγραψες!!!!! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΧΑΑΧΑχ
Steven Δημοσ. 20 Μαΐου 2006 Δημοσ. 20 Μαΐου 2006 apo pou fysaei pano sti skini??? fysaei poly apto spasmeno mou to tzami??
mrFrodo Δημοσ. 20 Μαΐου 2006 Δημοσ. 20 Μαΐου 2006 afisane anoixti tin porta kai mpazei....(aera...sourgela...)
Harkon Δημοσ. 20 Μαΐου 2006 Δημοσ. 20 Μαΐου 2006 irc το κανατε! aisxos i vissi' date=' aisxos o kapountzidis pou kanei propaganda kai den leei tin pragmatiki tou gnwmi. vevaia ta exei parei ta xrimata kai twra to paizei loulis. akou, ''auto pou zisame itane...'' kai ta resta. ma kala? gia vlakes mas pairnane? imarton. ama mpei dekada xaristika tha einai. rezili i paliogria[/quote'] που να δεις μεσημέρι -> απόγευμα μια που βγηκε σε εκπομπη της ΝΕΤ και με τον πλεον ξεδιάντρωπο τρόπο έλεγε να μην ψηφήσουμε με βάση τι μας αρεσει αλλα τι μας συμφέρει.. ΕΛΕΟΣ δηλαδή παλιοξεφτύλο! ήθελα να της σπάσω τα μούτρα!
Luxx Δημοσ. 20 Μαΐου 2006 Δημοσ. 20 Μαΐου 2006 elpizw na sas kopsei kai na mhn psifisete kana favori kai vgoume 17 kai fetos hahahaθελει πολυ συζητηση αυτο το πραμα, αλλα τεσπα! δυστυχως για τα 12,10,8 δεν ψηφιζουμε σιγουρα εμεις ο κοσμος! Τώρα εγω που νομίζω ότι το τέλειο φινάλε για την Ιρλανδία είναι να πέσει ένα πιάνο πάνω στον τραγουδιστή έχω άδικο;lol!! μαζι σου! κριμα για την σουδια. θα επρεπε να μοιαξει με την ουκρανεζα,κροατεζα, fyromeza.. παει αδικα η ομορφια της!
Cristina Δημοσ. 20 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2006 Ιρλανδία: Από τα πιο ποιοτικά τραγούδια μαζί με της Βοσνίας. Δεν είναι για τον διαγωνισμό. Άλλο ύφος... Κρίμα που θα του κολλήσουν την ταμπέλα του Eurovisionιακού τραγουδιού... Δεν έχει μέλλον εκεί... Σουηδία: Φοβερά ρουχαλάκια. Κάτι μου θυμίζει και αυτό το τραγούδι... Σιγά μην πάει καλά όμως. Πάντως, μπράβο της. Τρομερή φωνή και πολύ όμορφη για την ηλικία της. Τουρκία: Τον νταλικέρη στείλανε φέτος; Τί φωνή είναι αυτή; Τι άθλια φάτσα; Τι ελεινό τραγούδι; Πάρτε τα τσιφτετέλια από τον διαγωνισμό! Σαν την Σαπουντζακη σε blonde version είναι... Άντε ακόμα ένα... Αρμενία: Εντάξει... Κλείσαμε με ακόμα μια αηδία τραγούδι. Γαμοτράγουδο κανονικό. Καλά πάμε. LORDI ARE THE WINNERS!
Steven Δημοσ. 20 Μαΐου 2006 Δημοσ. 20 Μαΐου 2006 re seis oi tourkoi me ta xeria tous eftiaksan mia 5alfa!!! gia tous lordi douleuoun kai autoi!! xexexe:D
tzinos Δημοσ. 20 Μαΐου 2006 Δημοσ. 20 Μαΐου 2006 sweden - opa oi abba lol. karakitsario kai to forema kai to tragoudi. turkey - na kai h gwen stefani se turkikh version. Poly baria h fonh ths gia pop, alla sta refren bgazei treles korones. Goustaro pou to leei sta tourkika kai pantreuoun pop disco hit me trukika perasmatkia. Alla den elege to komati, prospathisan pantos
Harkon Δημοσ. 20 Μαΐου 2006 Δημοσ. 20 Μαΐου 2006 ρε τρανσέξουαλ έστειλαν οι Τούρκοι;; τι πράμα ήταν αυτό; σκιάστηκα!!!!
Steven Δημοσ. 20 Μαΐου 2006 Δημοσ. 20 Μαΐου 2006 ama synexisei autos ego tha dialekso to "die" apo ta ta 2....
mrFrodo Δημοσ. 20 Μαΐου 2006 Δημοσ. 20 Μαΐου 2006 Tourkia Armenia UK kat' eme ayta mou ksexwrisan sto ayti alla kai sto yfos.
Strategos Δημοσ. 20 Μαΐου 2006 Δημοσ. 20 Μαΐου 2006 θελει πολυ συζητηση αυτο το πραμα, αλλα τεσπα! δυστυχως για τα 12,10,8 δεν ψηφιζουμε σιγουρα εμεις ο κοσμος! oriste?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.