Προς το περιεχόμενο

Eurovision 2006

Cristina

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πωπωππωωπωπ

τα πλάνα φταίνε ή έχει απίστευτα πόδια η τύπισσα;

το τραγούδι; ντάξει καλούλι

• Απαντ. 736
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Μου θυμησε λιγο Παπαριζου περσι με το μινι 10 ποντους και τα κοντινα σε μπουτια. Η κοπελα η ουκρανεζα ειναι αστερι....Απο φωνη, κορμαρα.:lol: Κι οι Lοrdi ηταν δυνατοι...πεταξε και τη μπαγκετα ο ντραμερ στο τελος στους φανατικους της εξεδρας.

• Moderators
Δημοσ.

- Ουκρανία... μέτριο τραγούδι, καλό μωρό η τραγουδίστρια

- Γαλλία... απαράδεκτο τραγούδι. Έχει κάποια καλα στοιχεία, αλλά είμαι σίγουρός ότι αν το άκουγα στο background θα μου ρχόταν να σπάσω κάτι απο τα νεύρα

Δημοσ.
kai fthsan thn eurobision sta moutra me tetoia emfanish.
μα αφου ετσι ειναι παντα ντυμενοι.. δλδ αμα ερχοταν οι slipknot ( σωστα τους λεω; ) θα εβγαζαν τις μασκες;
Δημοσ.

Ελλάδα:

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ερμηνεία. Δεν περίμενα κάτι λιγότερο. Στήριξε το τραγούδι όσο δεν πήγαινε.

Φινλανδία:

Δεν λέω τίποτα. Ότι και να πω θα είμαι προκατειλημμένη

Ουκρανία:

Ωραίο φόρεμα. Ωραίο πόδι. Ζωντανό τραγούδι. Ας φέρνανε την original όμως... Λέτε να μην δέχτηκε η Shakira την πρόταση; tongue.gif

Γαλλία:

Βαρετό μέχρι αηδίας... Δεν θα το σχολιάσω καν.

Κροατία:

Η Ruslana σε νέα version. Και λίγη λύρα να θυμηθούμε και το περσινό νικητήριο τραγούδι ελπίζοντας να νικήσουμε κι εμείς φέτος. Καλούτσικο. blink.gif

Δημοσ.
μα αφου ετσι ειναι παντα ντυμενοι.. δλδ αμα ερχοταν οι slipknot ( σωστα τους λεω; ) θα εβγαζαν τις μασκες;

Δε ξερεις και καμια φορα. Ηδη σε ενα τραγουδι τους το vermillion στα live φορανε αλλες μασκες που διαγραφεται το προσωπο τους και φαινονται τα χαρακτηριστικα τους, σαν προσωπεια δηλαδη. Ωρα για την πορνοσταρ τωρα...:lol:

Edit: Καλουτσικο ηταν αλλα μετριο για πρωτες θεσεις...

• Moderators
Δημοσ.

Ρε μου αρέσει ρε... Ευθυμο τραγουδάκι... λίγο απο τσίρκο...λίγο απο Bregovic. Φτιάχνει διάθεση

Δημοσ.

irc το κανατε! :mrgreen:

aisxos i vissi, aisxos o kapountzidis pou kanei propaganda

kai den leei tin pragmatiki tou gnwmi. vevaia ta exei parei ta xrimata

kai twra to paizei loulis. akou, ''auto pou zisame itane...'' kai ta resta.

ma kala? gia vlakes mas pairnane? imarton.

ama mpei dekada xaristika tha einai. rezili i paliogria

Δημοσ.
- Ουκρανία... μέτριο τραγούδι' date=' καλό μωρό η τραγουδίστρια

- Γαλλία... απαράδεκτο τραγούδι. Έχει κάποια καλα στοιχεία, αλλά είμαι σίγουρός ότι αν το άκουγα στο background θα μου ρχόταν να σπάσω κάτι απο τα νεύρα[/quote']

gia th galia symfono, eixe wraia stoixeia kai wraio perasmataki me th biola alla ebgaze poly parafonia h tragoudistria, to ekane enoxlhtiko.

croatia, poly mpouti pezei fetos!!! me aresoun, goustaro authentikothta kai paradosh. Alla meta fteei re gamoto o borhat (ALI G gia opoious kseroun) me ta sketsakia pou kanei??

Ireland - kiomithika apo tis porotes notes.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...