Harkon Δημοσ. 20 Μαΐου 2006 Δημοσ. 20 Μαΐου 2006 πωπωππωωπωπ τα πλάνα φταίνε ή έχει απίστευτα πόδια η τύπισσα; το τραγούδι; ντάξει καλούλι
Shadowthief Δημοσ. 20 Μαΐου 2006 Δημοσ. 20 Μαΐου 2006 Looooooooooooooooordiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!
kostelo Δημοσ. 20 Μαΐου 2006 Δημοσ. 20 Μαΐου 2006 Μου θυμησε λιγο Παπαριζου περσι με το μινι 10 ποντους και τα κοντινα σε μπουτια. Η κοπελα η ουκρανεζα ειναι αστερι....Απο φωνη, κορμαρα. Κι οι Lοrdi ηταν δυνατοι...πεταξε και τη μπαγκετα ο ντραμερ στο τελος στους φανατικους της εξεδρας.
Moderators Praetorian Δημοσ. 20 Μαΐου 2006 Moderators Δημοσ. 20 Μαΐου 2006 - Ουκρανία... μέτριο τραγούδι, καλό μωρό η τραγουδίστρια - Γαλλία... απαράδεκτο τραγούδι. Έχει κάποια καλα στοιχεία, αλλά είμαι σίγουρός ότι αν το άκουγα στο background θα μου ρχόταν να σπάσω κάτι απο τα νεύρα
Luxx Δημοσ. 20 Μαΐου 2006 Δημοσ. 20 Μαΐου 2006 kai fthsan thn eurobision sta moutra me tetoia emfanish.μα αφου ετσι ειναι παντα ντυμενοι.. δλδ αμα ερχοταν οι slipknot ( σωστα τους λεω; ) θα εβγαζαν τις μασκες;
Steven Δημοσ. 20 Μαΐου 2006 Δημοσ. 20 Μαΐου 2006 lathos mou!!! auti eixe ferei o themos stin ekpompi....oxi pos einai asximi alla i alli itan asteri!!!! exei kati klemmeno apo to wild dances i mou fainetai????
Cristina Δημοσ. 20 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2006 Ελλάδα: ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ερμηνεία. Δεν περίμενα κάτι λιγότερο. Στήριξε το τραγούδι όσο δεν πήγαινε. Φινλανδία: Δεν λέω τίποτα. Ότι και να πω θα είμαι προκατειλημμένη Ουκρανία: Ωραίο φόρεμα. Ωραίο πόδι. Ζωντανό τραγούδι. Ας φέρνανε την original όμως... Λέτε να μην δέχτηκε η Shakira την πρόταση; Γαλλία: Βαρετό μέχρι αηδίας... Δεν θα το σχολιάσω καν. Κροατία: Η Ruslana σε νέα version. Και λίγη λύρα να θυμηθούμε και το περσινό νικητήριο τραγούδι ελπίζοντας να νικήσουμε κι εμείς φέτος. Καλούτσικο.
kostelo Δημοσ. 20 Μαΐου 2006 Δημοσ. 20 Μαΐου 2006 μα αφου ετσι ειναι παντα ντυμενοι.. δλδ αμα ερχοταν οι slipknot ( σωστα τους λεω; ) θα εβγαζαν τις μασκες; Δε ξερεις και καμια φορα. Ηδη σε ενα τραγουδι τους το vermillion στα live φορανε αλλες μασκες που διαγραφεται το προσωπο τους και φαινονται τα χαρακτηριστικα τους, σαν προσωπεια δηλαδη. Ωρα για την πορνοσταρ τωρα... Edit: Καλουτσικο ηταν αλλα μετριο για πρωτες θεσεις...
Moderators Praetorian Δημοσ. 20 Μαΐου 2006 Moderators Δημοσ. 20 Μαΐου 2006 Ρε μου αρέσει ρε... Ευθυμο τραγουδάκι... λίγο απο τσίρκο...λίγο απο Bregovic. Φτιάχνει διάθεση
Akujin Δημοσ. 20 Μαΐου 2006 Δημοσ. 20 Μαΐου 2006 irc το κανατε! aisxos i vissi, aisxos o kapountzidis pou kanei propaganda kai den leei tin pragmatiki tou gnwmi. vevaia ta exei parei ta xrimata kai twra to paizei loulis. akou, ''auto pou zisame itane...'' kai ta resta. ma kala? gia vlakes mas pairnane? imarton. ama mpei dekada xaristika tha einai. rezili i paliogria
tzinos Δημοσ. 20 Μαΐου 2006 Δημοσ. 20 Μαΐου 2006 - Ουκρανία... μέτριο τραγούδι' date=' καλό μωρό η τραγουδίστρια- Γαλλία... απαράδεκτο τραγούδι. Έχει κάποια καλα στοιχεία, αλλά είμαι σίγουρός ότι αν το άκουγα στο background θα μου ρχόταν να σπάσω κάτι απο τα νεύρα[/quote'] gia th galia symfono, eixe wraia stoixeia kai wraio perasmataki me th biola alla ebgaze poly parafonia h tragoudistria, to ekane enoxlhtiko. croatia, poly mpouti pezei fetos!!! me aresoun, goustaro authentikothta kai paradosh. Alla meta fteei re gamoto o borhat (ALI G gia opoious kseroun) me ta sketsakia pou kanei?? Ireland - kiomithika apo tis porotes notes.
Steven Δημοσ. 20 Μαΐου 2006 Δημοσ. 20 Μαΐου 2006 kala autoi oi irlandoi den paizontai....exoun katevei pote me tragoudi pou na min einai mpalanta??? pote tha katalavoun oti den pernaei pia??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.