Προς το περιεχόμενο

Eurovision 2006

Cristina

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 736
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

re pios karvelas kai foivos.....an autoi oi anthrwpoi htan foithtes sthn agglia tha tous eixane kathgorhsei gia plagiarism .......... autoi den grafoun tragoudia, klevoun tragoudia :D

otan o kosmos stamathsei na phgainei sta mpouzoukia h ellada tha paei mprosta :D

Δημοσ.

εγω κολλαω αλλου... Ενταξει ολα αυτα περι βισσης-τραγουδιου-παρουσιαστη κλπ. αλλα ρε παιδια 250 euro οι θεσεις? ουτε 20 δεν εδινα. Anyway παντως και εγω δεν νομιζω οτι θα παει καλα και νομιζω οτι ο θεσμος γενικα της eurovision ειναι γελοιος!

Δημοσ.
. αλλα ρε παιδια 250 euro οι θεσεις?

Τιμές και λεπτομέρειες

Το 1/3 των εισιτηρίων έχει προκρατηθεί για πολίτες εκτός Ελλάδας, που επιθυμούν να επισκεφθούν την χώρα μας για τον μεγάλο μουσικό διαγωνισμό.

Συνολικά, υπάρχουν τέσσερις γκάμες τιμών, ανάλογα με το ''event''. Συγκεκριμένα, τα ''μαγικά'' χαρτάκια κοστίζουν:

Ημιτελικός: 50, 100, 150 και 200 ευρώ

Τελικός: 75, 100, 150 και 250 ευρώ

Γενικές Πρόβες [σ.σ. θέλει προσπάθεια για να βγει τέτοια φαρσοκωμωδία]

1η Ημιτελικού: 10 και 20 ευρώ

2η και 3 Ημιτελικού: 10, 20, 30 και 40 ευρώ

1η Τελικού: 20 έως 50 ευρώ

2η και 3η Τελικού: 30 έως 90 ευρώ

:-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D

lamoyo style.predictable.

Δημοσ.

Και δεν κάνεις ένα τηλέφωνο στην Τατιάνα να στο ανακαλύψει; Ξέρεις πόσες άλλες πιτσιρίκες θα έχουν την ίδια απορία με τις κόρες σου; :D

Δημοσ.

Από τα 4 τραγούδια που άκουσα,τα οποία είναι υποψήφια για την ελληνική συμμετοχή,αναμφίβολα πιστεύω ότι αυτό που έχει κάτι να δείξει είναι το Who cares about love του Καρβέλα.Έχει κάτι διαφορετικό από τα άλλα τραφούδια.Και του κοντόπουλου καλό είναι...αλλά είναι ένα απλό dance και τίποτα παραπάνω.Επίσης η μπαλάντα ήταν πολύ καλή,αλλα την αποκλείω κατευθείαν γιατι οι μπαλάντες πλέον δεν πάνε πουθενά.Τι σόου να κάνει κανείς σε μια μπαλάντα;Των Πήγασος το τραγούδι δεν με εντυπωσίασε και πολύ.Οπότε δαγκωτό στο Who cares about love...Πιστεύω ότι θα παίξει πολύ φέτος.Περιμένω να ακούσω κι άλλες απόψεις...

Δημοσ.

Κομματάρα από τις λίγες!!!

Ο ενθουσιασμός τρέχει από τα μπατζάκια μου... :P

Θέλαμε και Eurovision τρομάρα μας...τι του λείπει του ψωριάρη, φούντα με μαργαριτάρι.

Δημοσ.
Θέλαμε και Eurovision τρομάρα μας...τι του λείπει του ψωριάρη, φούντα με μαργαριτάρι.

Τι σχέση έχει αυτό με το τραγούδι ??

Είδες τον διαγωνισμό και δε σου άρεσε?

Θεωρώ πως μια χαρά θα τα πάμε σε θέμα οργάνωσης όσο μουρμούρα και γκρίνια αν υπάρξει...

Απο εκεί και πέρα...

Ποτέ μέχρι σήμερα δεν έχω κρίνει 1 κομμάτι αν δε το ακούσω τουλάχιστον 10 φορές...

Βέβαια με τα κομμάτια της Eurovision τα πράγματα είναι διαφορετικά μιας και συνήθως αυτό που μετράει είναι η πρώτη εντύπωση το πρώτο κλίκ...

Έτσι λοιπόν απο τα αποσπάσματα που άκουσα 1-2 φορές οφείλω να ομολογήσω ότι με άφησαν εντελώς αδιάφορο...

Καλή επιτυχία όποιο και αν μας εκπροσωπήσει πάντως...:)

goustarw .Auth h eurovision tha einai to TELOS ths visshs. Tha ginei epitelous rezili kai perimenw pws kai pws.

Ναι την Eurovision περιμέναμε για να δούμε το τέλος της Βίσσυ...

Η παρακμή της έχει αρχίσει εδώ και μια δεκαετία τουλάχιστον...

Κατα τη ταπεινή μου πάντα άποψη...:)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...