Steven Δημοσ. 20 Μαΐου 2006 Δημοσ. 20 Μαΐου 2006 endiaferon tragoudaki auto tis Bosnia Herzegovina...alla den einai toso xalia oso prepei gia auto ton "diagonismo"...den tha paei mprosta... re seis oi gyftoi ekei mesa giouxaroun...
Harkon Δημοσ. 20 Μαΐου 2006 Δημοσ. 20 Μαΐου 2006 όλοι Λόρντι λέμε!!! ήταν μια το μεσημέρι και παρακάλαγε να μήν τους ψηφήσουμε! έλεος!!
The_player Δημοσ. 20 Μαΐου 2006 Δημοσ. 20 Μαΐου 2006 Με βαση τα πρωτα τραγουδια που ειδα ψηφιζω... Ρουμανια - (φοβερα γυρισματα φωνης...Μου θυμισε κατι σε Jimmy sommerville και Marc Almond) Νορβηγια - Ωραιο κομματι - Αερατες παρουσιες. Ρωσια - Πολυ ποπ κομματι - ωραια σκηνικη παρουσια.. αυτα ....τα λεμε με τα υπολοιπα σε λιγο..
Luxx Δημοσ. 20 Μαΐου 2006 Δημοσ. 20 Μαΐου 2006 λολ! εκοψαν την ζετα.. εμ και αλλος συνεχεια μλκς ελεγε!!!
tsakonas Δημοσ. 20 Μαΐου 2006 Δημοσ. 20 Μαΐου 2006 Λιθουανια........ελεος δεν γινεται να βγει το μπαστουνι του tetris να τους πεταξει εξω?
Moderators Praetorian Δημοσ. 20 Μαΐου 2006 Moderators Δημοσ. 20 Μαΐου 2006 Της Boznia αδιάφορο μου φάνηκε. (btw η καλύτερη θέση της boznia είναι η 2η και όχι η 7η όπως ειπώθηκε απο τον mr K).... Της Lithuania πάλι καλά που προκρίθηκε. Μου αρέσει το στυλάκι, αλλά το τραγουδάκι τους είναι σκουπίδι απο τα λίγα
tzinos Δημοσ. 20 Μαΐου 2006 Δημοσ. 20 Μαΐου 2006 peksan 12 kiolas? kalytero mexri tora norway for me 13th bosnia - den exo akousei ksana kanena apo ta tragoudia kai epatha plaka me tis protes notes tou komatiou ths bosnias. Sobaro kai poiothko tragoudi, san th myga mesto gala mexri thn tora saboura. Tromerh skhnikh parousia psilokinhmatografikh me wraio fotismo (tonise kai kati mpoutares sto background). Ligo to refren me xalase alla to blepo gia top 2! 14th Lithuania - Autoi einai fabori?? ti blakes einai autoi, pseutikoi kai blakes, to pezoun diaforetikoi kai trela, alla einai gia ntomates sapies, na kanoun kai ploutssss sth mourh tous. tragikoi
kostelo Δημοσ. 20 Μαΐου 2006 Δημοσ. 20 Μαΐου 2006 We are the jerks of eurovision...Vote for the jackasses of eurovision. Πλακα θα χει να βγει σε καμια πενταδα η Λιθουανια να γελαμε.
Harkon Δημοσ. 20 Μαΐου 2006 Δημοσ. 20 Μαΐου 2006 ωραία ιδέα οι UK-ήτες F-χάρηστο τραγούδι αλλά όχι για 1η θέση
Steven Δημοσ. 20 Μαΐου 2006 Δημοσ. 20 Μαΐου 2006 13th bosnia - den exo akousei ksana kanena apo ta tragoudia kai epatha plaka me tis protes notes tou komatiou ths bosnias. Sobaro kai poiothko tragoudi, san th myga mesto gala mexri thn tora saboura. Tromerh skhnikh parousia psilokinhmatografikh me wraio fotismo (tonise kai kati mpoutares sto background). Ligo to refren me xalase alla to blepo gia top 2! Symfono se ola ektos apo to teleutaio...opos eipa kai prin...thesi den pairnei kali...
Cristina Δημοσ. 20 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2006 Ρουμανία: ΟΚ... Αυτό θα το ακούμε όλο το καλοκαίρι... Καλό τραγουδάκι. Nothing special. Αυτός όμως... Τί φάτσα. Βοσνία: Αν δεν νικήσει αυτό φέτος, θα είναι μέσα στα 3 πρώτα. Ο Zeljko έχει πιάσει το νόημα. Πολύ ωραία ατμόσφαιρα, πολύ μελωδικό. Ίσως το καλύτερο τραγούδι φέτος. Λιθουανία: Ε ότι και να πω είναι λίγο γι αυτούς τους τυπάδες! Ελπίζω να συνεχίσουν να υπάρχουν και να βγάζουν τραγουδάκια με μπόλικη τρέλλα! Μου θυμίζει σε κάποια σημεία πάαααρα πολύ την μουσική από τον «Dr. Who»... Ευτυχώς που υπάρχουν και αυτά τα διαφορετικά τραγουδάκια να γουστάρουμε λίγο... Ηνωμένο Βασίλειο: Αυτό το τραγούδι για έναν περίεργο λόγο μου αρέσει. Κι αυτό δεν θυμίζει Eurovision. Θα χαρεί και η Βίσση που θα της θυμίσει τα «Μαθητικά Χρόνια»...
Moderators Praetorian Δημοσ. 20 Μαΐου 2006 Moderators Δημοσ. 20 Μαΐου 2006 Συμπαθητικό της M. Βρετανίας. Ελπίζω να πάει καλα
Luxx Δημοσ. 20 Μαΐου 2006 Δημοσ. 20 Μαΐου 2006 Ευτυχώς που υπάρχουν και αυτά τα διαφορετικά τραγουδάκια να γουστάρουμε λίγο...καλα τι γουστο ειναι αυτο!! και για τον ρωσο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.