Προς το περιεχόμενο

Eurovision 2006

Cristina

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αποδόσεις 15.40

Νικητής

Σουηδία 4.00

Ρουμανία 5.50

Ελλάδα 5.50

Φινλανδία 7.00

Βοσνία-Ερζεγοβίνη 7.00

Ρωσία 8.00

Γερμανία 12.00

Αρμενία 25.00

Ηνωμένο Βασίλειο 25.00

Ουκρανία 25.00

Ιρλανδία 30.00

Δανία 30.00

ΦΥΡΟΜ 35.00

Νορβηγία 35.00

Κροατία 40.00

Λιθουανία 50.00

Τουρκία 55.00

Ισπανία 75.00

Γαλλία 75.00

Λεττονία 75.00

Ελβετία 75.00

Μολδαβία 150.00

Μάλτα 150.00

Ισραήλ 150.00

• Απαντ. 736
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Στο gamebookers.com η Σουηδία έχει πέσει στο 2.75 !! Πρέπει να την έπαιξε πολύ κόσμος...(Την Σουηδία :-p )

Δημοσ.

Προετοιμάζομαι ψυχολογικά για το βράδυ. Θα συμβούλευα τους πάντες να μην χαλάσουν 1+ ευρώ για να ψηφίσουν (λες και ψηφίζουμε στα famestoria), αλλά και μένα κάτι με σπρώχνει να ψηφίσω lordi (ή ότι άλλο μου ρθει τέλος πάντων) ενάντια στη λογική μου που "φωνάζει" ότι το παιχνίδι είναι μάλλον στημένο. Τέλος, επειδή είμαι εμπαθής με τη Βίσση, και τι δεν θα έδινα την ώρα που τραγουδούσε να έσκαγε από πάνω κάνα φωτιστικό, να βούλιαζε το δάπεδο, να σκόνταφτε, να σαβουριαζότανε, να πάθαινε κάτι πολύ άσχημο ρε αδερφέ να ευθυμήσουμε. Το τηλέφωνο του Ρότσα, κανείς, (ή της severina);;;

----------

(λαστ οφτοπικ)Zaxoys γίνεται χαμός με τα ιδιωτικά πανεπιστήμια και τα ΤΕΙ αλλά η μεγάλη πληγή είναι τα εργασιακά/επαγγελματικά δικαιώματα (ποιος υπογράφει τι). Ο κόσμος πρέπει να γνωρίζει ότι στα δημόσια έργα όλα είναι ξεκαθαρισμένα, σε ότι αφορά όμως τα ιδιωτικά έργα (που είναι και πολλαπλάσια σε αριθμό), η πολιτεία φαίνεται ότι τα έχει γραμμένα, "του πεταματού" δηλαδή, δεν πα να'ναι το χάλι το ίδιο, στα π@π@ρι@ τους, αρκεί να μην μείνουν χωρίς δουλειά οι πολιτικοί μηχανικοί (που δεν μένουν αλλά η αρχιτεκτονική μελέτη/επίβλεψη κοστίζει πχ 7.000Ε ενώ η στατική 3.000Ε, δεν βγαίνουν τα παληκάρια με 3.000...)(οφτοπικ τελος)

Δημοσ.

Όπως διάβασα σε πρόσφατο άρθρο, οι Πακιστανοί που ήταν μέλη των συνεργείων για τα σκηνικά, εξέφρασαν ζωηρότατη αντίθεση για το ποιόν του τραγουδιού, λέγοντας ότι δεν έχει ρυθμό και νεύρο! Μπράβο ρε, ωραίοι τύποι, πολύ σας χάρηκα...

Δημοσ.

Loipon genika den me apasxolei i Eurovision...Ta exoume pei kai stis proigoumenes selides auta :D

To brady tis pemptis ekei pou siderona 2 plyntiria kai den eixa ti na do evala na do loipon ton imiteliko... I apopsi mou.. ATHLIOTITA!!!!! Pragmatika to mono tragoudi pou akougetai einai ton Lordi... Kai den to leo auto apo empatheia i tipota allo.. OLA me OLA ta alla itI givan poly kato apo adiafora!!!!

Episis dilono episima oti simera to vrady tha xalaso 1 minima (0.5 i 1 Euro??) gia na psifiso Lordi etsi gia na tin spaso stous kollimenous Ellines me auto ton ilithio diagonismo!!! Ethniko thema sou leei!

Me agapi apo to Monaxo...::D:D

P.S. Ama i ERT exei oreksi mporei na kopsei kana diamantaki apo to forema tis Annoulas kai ta lefta na ta dosei se mena os Ellina tou eksoterikou!! Yposxomai oti ta misa toulaxiston tha ta psifiso yper tis Annas kai me ta ypoloipa tha paro to MacBook!! 3 xiliarika mou ftanoun... Kai auto einai desmeusi pou leei kai o Kostakis... Eimai man of my word...xexexe

Ante geiaaaa!!!

Δημοσ.

Εγώ γιατί νομίζω ότι στην Ελλάδα οι Lordi θα χτυπήσουν μεγάλο βαθμό.

Το τραγούδι της Σουηδίας είναι τόσο αδιάφορο όσο και της Ελλάδας.

Όσον αφορά τις αποδόσεις στο ντερνετ δε μου λένε και πολλά (μια ζωή πρώτες Βέλγιο/Σουηδία και όλο στα προκρηματικά καταλήγουν).

---------

ΥΓ :

Φέτος οι Lordi "διαγωνίζονται" και για τον Ρακιτζή ... Την προηγούμενη εξίσου ξεκάρφωτη συμμετοχή στη Eurovision

Δημοσ.

παμε για ενα live? βαριεμαι!!!

Ελβετια......κανεις ελβετος τραγουδιστης!!!ολοι ξενοι!!

Μολδαβια.....πολυ μωρο !!!!!! θα την ψηφισω!!!

Ισραηλ....μαυροι ισραηλιτες??? λολ!

Latvia(λετονια??) .........απαραδεκτοι :D

Νορβηγια.......μ'αρεσε το κομματι :)

Ισπανια..........δυσκολαααααααααα...

Μαλτα........με τιποτα.......

Δημοσ.

Και δεν πάμε; blink.gif

Ελβετία:

Πολύ γλυκό τραγουδάκι... Στα όρια της μπαλάντας, αρκετά ρυθμικό. Όμως όχι κάτι εξαιρετικό. Θα μπορούσε να ακουστεί πολύ στο ραδιόφωνο και να αγαπηθεί.

Μολδαβία:

Χαζοχαρούμενο, αδιάφορο, έως κουραστικό.

Ισραήλ:

Βαρετό και πολύ συνηθισμένο. Μου θύμισε λίγο Boyz II Men.

Λετονία:

Γίνεται κάποιος να τους εξαφανίσει ΤΩΡΑ;;;

Δημοσ.

Νορβηγία:

Πολύ συμπαθητικό τραγούδι... Μου θυμίσε το «Sanomi» του Βελγίου το 2003. Ίσως να φανεί τυχερό.

Ισπανία:

Γιατί τις στείλανε αυτές εκεί; Ούτε να περπατήσουν μπορούν. Όχι να τραγουδήσουν. Ουστ! tongue.gif

Μάλτα:

Hm... I do, I do, I do... Καλά... Πάμε παρακάτω. Βαρέθηκα κιόλας. tongue.gif

Γερμανία:

Από τα πιο συμπαθητικά τραγούδια φέτος. Κι αυτό ίσως να έχει καλή τύχη.

Δημοσ.

jeeesus ti komatares einai autes pou akouo mana mou, auto einai tha to gyriso se europop!!

elbetia - san filanthropiko komati tou michael jackson, styl we are the world. Kala 2006 den exoume? den eixan kai 4-5 akoma na katebasoun podosferikh omada?

Moldabia - GOUSTARO!! ston kosmo tous, mia sabourogkomena xtypietai sto background, mia fonara ksanthia ta exei petaksei (12ri apo mena lol) kai kati aloi thn exoun dei beach boys. plaka exoun, tragoudi den exoun

ISRAEL - kala pote egine israhlinos o luther vandross (kanei kai omoiokatalhksia, tromara mou)?? blepo na troei kamia mpompa h apostolh tous

Letonia - den thymamai lol

Ispania - tromero show me tis karekles, kala to ekanan poly proba tora auto?? kai dyo prezonia mprosta xoreuoun!

Norway - mama mia, to proto sympathitiko tragoudaki kai sth glossa tou, euge, kai merika wraia mora.

Ta epomena dyo den epiasa ths xores, alla poly country re paidi mou, tis dolly partous ferane??

A re komataresssss!!!

Δημοσ.

elenaaaaaaaaaaaaa popopopo

ton pousto ton themo ti eixe dipla tou!!

to tragoudi den to sxoliazoume... etsi ki allios pio poly me diagonismo gkomenakion mou kanei para tragoudiou...ola athlia itan os tora...

xaxaxaxa tin ethapse o germanos sxoliastis... leei oti ekane lathos pollou tonoun kai oti i synthesi tou tragoudiou einai ligo begrenzt... (opoios katalave katalave...den mou erxetai i elliniki leksi...:D)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...