chill Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 Φίλε μου το βιντεάκι της Severina είναι περίπου μια ώρα και υπάρχει στο νετ πάνω από χρόνο. Θα προτιμούσα την τωρινή της εμφάνιση που είναι όλα τα λεφτά και στο video. Αλλά και με κοντό μαλλάκι δεν μας χάλασε καθόλου .
kirileman Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 Severina, φωνάρα! Θα την ψήφιζα αν δεν προτιμούσα με χίλια τους LORDI (δώστε μου περούκα να χτυπηθώ!!!). Θα γελάσει το παρδαλό κατσίκι αύριο, πάντως (αφου γελάσει θα το δώσουμε στην Μεμουνος που τις αρέσουν κιόλας). Την Αννούλα ακολουθούν τα "συμπαθή τέρατα" (τι άλλο θα ακούσουμε), κάτι που σημαίνει ότι η σύγκριση θα είναι απίστευτα ενδιαφέρουσα (τουλάχιστον). Να πω ότι το 12άρι της Κύπρου δεν το χάνουμε γιατί ΚΑΙ οι αποκλεισμένες χώρες ΨΗΦΙΖΟΥΝ (με την προυπόθεση να θέλουν μας ψηφίσουν). Όσο για τα υπόλοιπα τραγούδια, μια απο τα ίδια. Απορώ πάντως, και αυτό πάρτε το λιγάκι πιο σοβαρά, που πολλοί στενοχωριούνται με τον αποκλεισμό τους. Διερωτούνται πως έμειναν έξω "τραγουδάρες", δηλαδή αυτά που θεωρούσαν φαβορί. Ξεχνούν, βεβαίως, ότι αφού και εμείς ψηφίζουμε ΜΟΝΟ με πολιτικά κριτήρια (κύπρος κάθε χρόνο), το ίδιο προφανώς θα κάνουν και οι άλλοι!!! Και εξακολουθούν να απορούν: "τι κρίμα που έμεινε η Ανέτ έξω"... Nα μην πω καλύτερα τίποτα για το televoting. Τρελλό πανυγήρι έγινε πάλι. SMS στέλνονταν επιτυχώς πριν και μετά το προβλεπόμενο διάστημα, άλλα δεν γινόντουσαν δεκτά (ποιος ξέρει γιατί) και πάει λέγοντας...
Cristina Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 [...] Nα μην πω καλύτερα τίποτα για το televoting. Τρελλό πανυγήρι έγινε πάλι. SMS στέλνονταν επιτυχώς πριν και μετά το προβλεπόμενο διάστημα' date=' άλλα δεν γινόντουσαν δεκτά (ποιος ξέρει γιατί) και πάει λέγοντας...[/quote'] Αυτό με το televoting, είναι αλήθεια... Κατά λάθος ψήφισα πριν ξεκινήσει ο χρόνος και μου είπε πως έγινε δεκτή η ψήφος μου. Ενδέχεται έτσι να αποκλείστηκε η Κύπρος γιατί άκουσα από φίλους πως δεν μπορούσαν να την ψηφίσουν.
kkardo91 Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 Siga to televoting..stimena einai ola..to poly poly na lamvanoun ipopsi tous to 10% apo tis psifous..den exw xalasei pote ta lefta mou gia tin eurovision.
Voodooman Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 Η πίκρα μου για τον αποκλεισμό του Βελγίου δεν λέγεται. Δεν θα έχουμε την χαρά να ξαναπολαύσουμε τα ατελείωτα πόδια της ξανθιάς... Ρε παιδια, σε όσα fora μπαίνω, όλοι βρίζουν την Αννούλα. Τότε ποιοί διάολο και με ποιόν τρόπο μας την επέβαλαν; Και το τραγούδι; Ποιός το διάλεξε; Οι gay που τρέχουν από πίσω της όλη την ώρα; Δεν καταλαβαίνω πραγματικά. Οι Lordi είναι κατάλοιπα του παρελθόντος. Το τραγούδι τους είναι 20 χρόνια πίσω, η εμφάνισή τους 30. Αλλά θα τους ψηφίσω (πρώτη και-μάλλον- τελευταία φορά θα ψηφίσω), γιατί φτύνουν το θεσμό και καλά κάνουν. Και στην τελική, το τραγούδι τους είναι πιο κοντά σε εμένα από τα υπόλοιπα. Πάντως, τελικά ο Ρακιντζής ήταν όντως μπροστά από την εποχή του, ο θεσμός έγινε απολύτως γελοίος και αυτός το είχε προβλέψει ήδη 4 χρόνια πριν και είχε κατέβει με τους κυβερνοτσολιάδες του.
geovard Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 Μερικά..πικρόχολα σχόλια.Αλήθεια τη γυρεύει η κυρία Άννα πάλι στην Γιουροβίζιον?Γιατί μιά καταξιωμένη(στον τόπο της) καλιτέχνιδα επιμένει τόσο πολύ να τρελένεται με αυτό το πανηγύρι?Γιατί δεν αφήνουν νέα παιδιά να δοκιμάσουν κι αυτά.Όταν τρως τόσα χρόνια στη μάπα τούς ίδιους καί τούς ίδιους στο τέλος τούς βαριέσαι.Μετά αληθεύει αυτό γιά τα 170000 εβρό πού κοστίζει το συνολάκι γιά μιά παρουσία τριών λεπτών στην σκηνή?Δεν μπορεί με χρυσά κεντημένα ρούχα να καλύψεις το χάντικαπ από το μέτριο τραγούδι.Έλληνας σχεδιαστής ρούχων δήλωσε ότι με το ένα δέκατο των χρημάτων αυτός θα έφτειαχνε καλλίτερο σύνολο.Βέβαια δεν θα τον έλεγαν Κοτιέ!Η ΕΡΤ έσπευσε να μας πεί ότι τα χρήματα τα έδωσε η cosmote.Τώρα γιά την Κύπρο αν ψηφίζει η όχι μετά από τον αποκλεισμό της αυτό δεν έχει καί τόσο σημασία αλλά το ότι επιμένουν κάποιοι να θεωρούν δεδομένη την ανταλλαγή με δωδεκάρια μεταξύ Ελλάδας Κύπρου.Αυτό μπορούσε να δικαιολογηθεί μέχρι τη στιγμή πού ο στίχος των τραγουδιών ήταν γραμμένος στη native γλώσσα καθε χώρας.Τώρα πιά μετά την επέλαση της Αγγλικής γλώσσας θα έπρεπε να σταματήσει αυτό το αλλισβερίσι.Δηλαδή μας αρέσει δεν μας αρέσει το τραγούδι πρέπει να τού δώσουμε δωδεκάρι?Με αυτό το τρόπο περιχαρακώνεσαι στην Ελληνικότητά σου καί μόνο αντιπάθειες μπορείς να δημιουργήσεις γράφοντας την αξιοκρατία στά παλιά σου τα παπούτσια. Τι έπρεπε λοιπόν να κάνουμε σαν χώρα καί ως οικοδεσπότες?Να μην ενδιαφερθούμε πρωτίστως για την νίκη καί φέτος.Να ψηφίσουμε τα τραγούδια πού πραγματικά μας αρέσουν καί να μείνει αυτή η Γιουροβίζιον μοναδική τουλάχιστον από πλευράς φιλοξενίας.Τέλος θέλω να πω ότι τα λίγα οφέλη πού είδαμε από την Ολυμπιάδα στο θέμα της αύξησης τού τουριστικού ρεύματος τα ίδια καί χειροτερα προβλέπω καί τώρα.
_BASSstarlet_ Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 Αφού η κομπίνα και η "απευθείας αναθέσεις" επικρατούν και στην γυροβίζιον,με τρανό παράδειγμα την χρονιά που πήγε ο γκόμενος του Ψινάκη,ενώ ο κόσμος είχε ψηφίσει ένα άλλο ζευγάρι,το οποίο και χρησιμοποίησαν για δεύτερες φωνές Καλά αυτό με το "τουριστικό ρεύμα" και παρόμοια παραμύθια μόνο οι πολύ ρομαντικοί το πίστεψαν ή οι αφελείς.
kirileman Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 Αυτό που μου άρεσε από τον ημιτελικό ήταν το χορευτικό διαλειμμα. Έτσι, για να μην ξεχνάμε πόσο υπέροχη είναι η μουσική λαϊκή παράδοσή μας (που πήρε τον πούλο από τις τουρκοζιγκουάλες και ύστερα), η λαϊκή αρχιτεκτονική παράδοσή μας (που επίσης πήγε άκλαφτη από την εποχή του Όθωνα και έπειτα) και πάει λέγοντας. Ακόμα και αν δεν μπορούμε να διορθώσουμε τίποτα, τουλάχιστον ας μην ξεχνάμε. Άψογη επιλογή κομματιών, καλή δουλειά που απέσπασε πολλά μπράβο απ'ολους. (offtopic)Zaxoys, είδα λίγο το http://www.michanikos.gr, από πότε οι αρχιτέκτονες ταυτίζονται ή ακόμα χειρότερα είναι υποκατηγορία των πολιτικών μηχανικών; Αυτά μόνο στην ελλάδα γίνονται, μόνο εδώ και η κουτσή Μαρία διαμορφώνει το ανθρωπογενές περιβάλλον (το ΤΕΕ σφυρίζει αδιάφορα γιατί η πλειονότητα είναι πολιτικοί), μόνο εδώ μανάβηδες και κομμώτριες πουλάνε ματζούνια, γιατροσόφια και ιατρικές συνταγές για κάθε ασθένεια (ακόμα χειρότερα)... Τι να πω. Για όσους δεν καταλαβαίνουν τι εννοώ, φάτε (ή μάλλον ας φάμε) στη μάπα τις νεοεκλεκτικιστικές κωλοπόλεις (μετά τον χυδαίο μοντερνισμό) που ζούμε για να καταλάβετε τις συνέπειες του να επιτρέπεις σε οποιονδήποτε άλλο εκτός από τους αρχιτέκτονες να δημιουργούν κτισμένους χώρους (ή σε οποιονδήποτε άλλον που με κάποιον τρόπο απέκτησε σχετική γνώση την οποία ένας στατικός προφανώς δεν έχει). Και εγώ ο μαλάκας κάθομαι και μελετώ παγκόσμια τέχνη/αρχιτεκτονική, διαβάζω ανθρωπολογία/ψυχολογία του χώρου, χρωματολογία, αφιερώνω ώρες στη μελέτη όψεων με χρυσές τομές, αναλογίες, στην απόδοση συγκεκριμένου συνολικού ύφους, στα νέα υλικά και στις ψυχολογικές επεκτάσεις του φωτός, του ρυθμού, τη στιγμή που άλλοι απλά κάνουν copy/paste με πινιλιές προσωπικού στυλ του τύπου, ζαρντινιερούλες, μεταμοντέρνα αετώματα και κυκλικές οπές εντός ή εκτός τριγώνου!!!, στρογγυλές κολώνες, τυπώνουν τη στατική μελέτη που υπολόγισε το στατικό πρόγραμμα, πούλημα σε χρόνο dt και τριήμερο στην Αράχωβα με το καινούριο Jeep. Αυτά είναι. Όσο για την πόλη μας; Τον πούλο!!!...(offtopic)
Fan Δημοσ. 20 Μαΐου 2006 Δημοσ. 20 Μαΐου 2006 Αυτό που μου άρεσε από τον ημιτελικό ήταν το χορευτικό διαλειμμα. Έτσι' date=' για να μην ξεχνάμε πόσο υπέροχη είναι η μουσική λαϊκή παράδοσή μας (που πήρε τον πούλο από τις τουρκοζιγκουάλες και ύστερα)[/quote'] Tουρκοζιγκουάλες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Κορυφαία λέξη! Όσο για τους Lordi εάν ψηφίσουμε όλοι όσοι το υποστηρίζουμε το τραγούδι το έχει σίγουρο το δωδεκάρι από την Ελλάδα!
Cristina Δημοσ. 20 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2006 Tουρκοζιγκουάλες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Κορυφαία λέξη! Όσο για τους Lordi εάν ψηφίσουμε όλοι όσοι το υποστηρίζουμε το τραγούδι το έχει σίγουρο το δωδεκάρι από την Ελλάδα! Αν κρίνω και από το myphone.gr μάλλον 13άρι θα δώσουμε και όχι απλά' date=' 12άρι. [img']http://www.mplampla.gr/files/Trillian/tongue.gif[/img]
zaxoys Δημοσ. 20 Μαΐου 2006 Δημοσ. 20 Μαΐου 2006 Δυστυχώς όσους γνωστούς έχω αν και γουστάρουν με τρέλα Lordi δεν είναι από τους τύπους που θα κάτσουν να αχοληθούν και να στείλουν sms ...οπότε θα βγουν παρακάτω από την δυναμική που έχουν , πιστεύω όμως οτι στην ελλάδα ειδικά θα πάνε ΠΟΛΥ καλά (Δηλαδή πάνω από 8 πόντους) Εμένα μου άρεσε εκεί που βγήκε ο Πάνας στην αρχή και είχε μπλε φωτισμό κάτω που ήταν ξαπλωμένοι οι χορευτές κάτω, σκεφτόμουν μάλιστα οτι φαινόμασταν πολύ ωραία χώρα - που να φανταστούν μετά από αυτά τι τσιφτετέλι και λουλούδια πέφτουν κάθε βράδι στα σκυλάδικα... /off topic kirileman συμφωνώ στα περισσότερα -το site δεν είναι δικό μου btw - απλώς οι αρχιτέκτονες μπήκαν σαν κατηγορία μαζί με τους πολιτικούς με την λογική οτι αν υπήρχε συμμετοχή προφανώς θα είχαν δικό τους section - καλύτερα να μην σου πω την άποψη μου για τους πολιτικους (Που στην Ελλάδα είναι και Αρχιτέκτονες ,Τοπογράφοι και Μηχανικοί Περιβάλλοντος ταυτόχρονα ....) μιας και είμαι ΜηΠερ :-p - sorry για το offtopic Αποδόσεις αυτή την στιγμή στο ανταλλακτήριο betfair που θεωρώ και οτι πλησιάζουν πιο πολύ την πραγματικότητα σε σχέση με άλλους book 1.Σουηδία 5.5 2.Ελλάδα 5.8 (Πριν τον ημιτελικό είχαμε 4.2 περίπου και η Σουηδία 7 ! ) 3.Ρουμανία 7.4 4.Βοσνία 8.6 5 Φινλανδία 11.6 6 Ρωσία 14 Οι παρακάτω δεν πιστεύω οτι έχουν ελπίδες για πρωτιά (και Τουρκία /Ουκρανία /Ην.Βασίλειο το ψιλοπαλεύουν αλλά όχι με αξιώσεις όπως οι προηγούμενοι ) Πιστεύω Ρουμανία στην 4αδα @2 είναι καλό στοίχημα ..εγώ την βλέπω και για πρωτιά αν και από σκηνική παρουσία είναι ψιλοάθλια...
chill Δημοσ. 20 Μαΐου 2006 Δημοσ. 20 Μαΐου 2006 Αν έπαιζα στοίχημα θα πόνταρα Ρωσία με τα 1000. Συμπαθητικά τα πάντα στο συγκεκριμένο τραγούδι και δεδομένου ότι το σοβιετικό μπλόκ είναι pwnage για μένα είναι το πρώτο φαβορί. Και ο ρουμάνος καλός και ευτυχώς ξεφέυγει από την αγγλική ορδή των στίχων και χρησιμοποιεί ιταλικά. Ξενερούα σε εμφάνιση αλλά το μόνο ρεφρέν που έχω συγκρατήσει είναι το δικό του. Οι Βόσνιοι ήμαρτον ύπνε που παίρνεις τα παιδιά πάρε και το δικό μου. Ωραία παρουσίαση αλλά πιστέυω όσοι πάνε να το ψηφίσουν μέχρι να τελειώσει το 3λεπτο νανούρισμα τους θα βρίσκονται στην αγκαλιά του Μορφέα. Φινλανδία. Σαν την μύγα μες το γάλα μπορούν να κάνουν την διαφορά. Τίποτα το ιδιαίτερο αλλα θα χει γέλιο. Σουηδία. Που πας κοπέλα μου μελαχρινή από την Σουηδία? Ήμαρτον δηλαδή άντε βάψε το μαλάκι σου. Έχει κερδίσει 2 φορές μεν αλλά παραμένει άνοστη άχαρη και όλα τα συναφή. Ελλάδα. Καλή η Βίσση το τραγούδι είναι μέτριο, με την ερμηνεία της βέβαια το απογειώνει αλλά με τόσα φρέσκα τριαντάφυλλα δίπλα σου πως είναι δυνατόν να ψηφίσεις την αιωνόβια ελιά? Κροατία. Severina αν έχει και άλλα videos σε ψηφίζω χαλαρά (όχι ότι θα χαλάσω το παραμικρό cent για ψήφο αλλα λέμε).
blueviper Δημοσ. 20 Μαΐου 2006 Δημοσ. 20 Μαΐου 2006 Έχω σοβαρότατες ενστάσεις για τη ερμηνεία της...την πέτυχα δε να "απογειώνει" το κομμάτι με το φόρεμα της βραδιάς του τελικού. Χτυπιόταν στην -τάχα μου- μπαλαντούλα σαν παρτσακλό. Καλό είναι να της κάνουν μια ενεσούλα ηρεμιστική πριν βγει στη σκηνή, γιατί τη βλέπω να παθαίνει και καμιά εξάρθρωση ομωπλάτης.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.