nakostyphoon Δημοσ. 2 Μαΐου 2006 Δημοσ. 2 Μαΐου 2006 Παιδιά εγώ ψηφίζω με τα χίλια Βέλγιο: Kate Ryan - Je T'adore Το τραγούδι είναι πράγματι ένα κομμάτι που αξίζει να πάει ψηλά και στα ευρωπαικά charts και όχι μόνο Eurovision.
mandate Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 καλά είδα κάτι χορευτικά με οπλίτες σε φάση σε λίγο σηκώνουμε τη γνωστή σημαία-ουράνιο τόξο.whatever.san fransisco φάση.
zaxoys Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 LT United - We are the winners lol - Tο καλύτερο είναι οτι πέρασαν στον τελικό ...
Vaggelis100 Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 Γιατί η Κύπρος να μην πάει στον τελικό;;;;;;;;;; Καλύτερο ήταν εκείνο που λέει είμαστε οι νικητές-ψηφίστε μας; Ισα ίσα που νόμιζα ότι θα πήγαινε και καλύτερα από τη Βίσση! Η Αννέτ κουκλάρα και τεράστια τραγουδίστρια!
Cristina Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 Γιατί η Κύπρος να μην πάει στον τελικό;;;;;;;;;; Γιατί δεν άρεσε στον κόσμο προφανώς. Είχε πολλές ανατροπές ο ημιτελικός και μάλλον έτσι θα συνεχίσει και ο τελικός με νικητές τους Lordi βεβαίως βεβαίως.
zaxoys Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 Lordi θεοί ,μακάρι να το πάρουν - πολύ καλοί ήταν Πάντως ρουμανία -σουηδία φαίνονται ένα σκαλί πάνω από τους υπόλοιπους και είναι και στο στυλ του διαγωνισμού ... Της Κύπρου πολύ της σειράς μου φάνηκε ...
Vaggelis100 Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 Εκτός από αυτό, χάσαμε και ένα σίγουρο 12άρι Γιατί; Οι χώρες που δεν είναι στον τελικό δεν ψηφίζουν;
dim_b Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 Γιατί;Οι χώρες που δεν είναι στον τελικό δεν ψηφίζουν; Χμμμμ... έχεις δίκιο. Οπότε αυτοί έχασαν το δικό μας
Vaggelis100 Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 Χμμμμ... έχεις δίκιο. Οπότε αυτοί έχασαν το δικό μας [/QUOT Να δούμε πού θα πάει τώρα. Κρίμα που δεν πέρασε ούτε η Ισλανδία να της το χαρίζαμε απλόχερα!!!
Panahs Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 Καλύτερο ήταν εκείνο που λέει είμαστε οι νικητές-ψηφίστε μας; ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΗΤΑΝ!
geovard Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 Λογικα τουρκια θα παει. Από πού φαίνεται δηλαδή ότι θα πάει Τουρκία?Σαν πολύ δεν γνωριστήκαμε? Ρωσία,Βοσνία,Ρουμανία κάτι μού λένε τα τραγούδια από εκεί.Γενικά πολύ φτωχό επίπεδο τραγουδιών φέτος.Μ΄αυτό το επίπεδο μέχρι καί η Βίσση είναι δυνατόν να νικήσει!
Fan Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 Μα καλά ποιός έβαλε την Αννέτ να πεί αυτήν την αποτυχια; Χειρότερο τραγούδι δεν μπορούσε να βρει η Κύπρος; Εννοείτε ότι η Ελλάδα δεν θα είναι μέσα στις 5 πρώτες χώρες. Το έχω παίξει και στοίχημα! LORDIIIIIIIIIIIII THE WINNERS
zaxoys Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 Δεν θεωρώ οτι είναι και τίποτα το τρομερό το δικό μας αλλά είναι πιασάρικο και αν δεις και πόσο τραγικά είναι τα υπόλοιπα εγώ μας βλέπω μέσα στην πεντάδα ...Πιστεύω Ρουμανία για πρωτιά ...τώρα που μιλάμε στο betfair δίνει 7.8 και 2 να μπει στην τετράδα που το βλέπω fair αν ενδιαφέρεται κανείς για στοίχημα ... Lordi να γουστάρει η κοινώνία ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.