Προς το περιεχόμενο

Eurovision 2006

Cristina

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 736
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ακουστε κατι σκεψεις μου για την Eurovision.

Αρχικα γιατι δεχτηκε η βισση. Γιατι εχει το συμβολαιο με την Cosmote η οποια εκμεταλλευεται τα τραγουδια μεσω mycosmos. Ποιον θα στελναν την Βανδη που εχει συμβολαιο με την Tim? Κρατικος διαγωνισμος αρα και Cosmote.

Δευτερον ακουσα την Βισση στην συνεντευξη με τον Χατζηνικολαου να λεει οτι της αρεσει η ατμοσφαιρα του αναπτηρα (αναφερομενη στην επιλογη της μπαλαντας). Οκ! το δεχομαι αλλα μου φαινεται λιγο καπως σε ενα τραγουδι-μπαλαντα να βλεπω μια 50αρα να κοπανιεται και να σερνεται στα πατωματα και καλα γιατι το νιωθει. Ελπιζω η χορογραφια να ειναι αλλη την βραδια του τελικου.

Τελος το βιντεο κλιπ ειναι λιγο καπως. Αν ηταν για κομματι δικο της ναι! τρομερη ιδεα και καλογυρισμενο. Λυπαμαι που το λεω και ελπιζω να μην ξαναγινει αλλα συμφωνησα με την Στεφανιδου. Δεν ειναι το καταλληλο βινεο-κλιπ να το χρηματοδοτησει ο ΕΟΤ.

Αυτες ειναι οι παρατηρησεις μου. Παρολα αυτα ελπιζω να παμε οσο το δυνατον καλυτερα, να μην πανε και τα λεφτα που πληρωνουμε χαμενα.

Δημοσ.
τρομερη ιδεα και καλογυρισμενο.

Κρατάω αυτό κυρίως για να κατανοήσω που ακριβώς έγκειται η "τρομερή ιδέα". Ένα χιλιοειπωμένο concept με μια κερατωμένη που στο διάβα της την κλέβουν κάτι τσαντάκηδες και την μπαλαμουτιάζει ένας ξαναμμένος πουρο-lover φορτηγατζής. Ούτε για τριτοκλασάτο video clip δεν κάνει.

• Super Moderators
Δημοσ.
Είναι βγαλμένο απ' τον πικρό ντουνιά.

Χωρίς αστεία, Η ατάκα σε ολόκληρο το thread. :mrgreen:

Δημοσ.

Άλλο ένα βιντεο-κλιπ γυρισμένο στην γέφυρα μας! Και τα νερά από κάτω πάνε -όπως έλεγε σε ένα ραδιοφωνικό σποτ ο συγχωρεμένος ο Βλάσσης Μπονάτσος- "πάνω-κάτω, πάνω-κάτω"! Dance.gif

Δημοσ.

Παιδια μια διευκρινηση:

Ολη η προταση ειναι "Αν ηταν για κομματι δικο της ναι! τρομερη ιδεα και καλογυρισμενο."

Δηλαδη σε δικο της κομματι δεν με ενδιαφερει τι θα βαλει.Γιατι απο πιτα που δεν τρως τι σε μελει και αν καει. Το σχολιο ηταν για το οτι το πληρωνουμε εμεις για διαφημιση της χωρας.

Μπορει να ηρθε η ωρα που συμφωνησα με την Στεφανιδου αλλα η ωρα που θα μου αρεσει η αισθητικη του Καρβελλα δεν ηρθε ακομα.

Δημοσ.

Clarice...η απορία μου δεν ακυρώνεται από τις διευκρινήσεις. Κοινότοπη και κλισέ ιδέα θα ήταν ακόμα κι αν αφορούσε video clip του Σουγκλάκου για να το βλέπει με τους φίλους του.

Τρομερή ιδέα και ρηξικέλευθη θα ήταν αν την ώρα που έβλεπε το γκόμενο να την κερατώνει στο δωμάτιο, δε μασούσε κι έμπαινε στο κόλπο για να απολαύσουμε ένα threesome...αν μάλιστα στη θέση της ήταν η Παπαρίζου, μέχρι και για Oscar αισθησιακής ταινίας θα πήγαινε. :P

Δημοσ.

Σιγουρα το σεναριο σου θα ηταν δυσκολο να γινει αλλα πιστευω οτι αν γινοταν σιγουρα θα ανεβαζε τον τουρισμο μας για να μην μιλησω και για πρωτια χωρις ανταγωνισμο.

Οι διευκρινησεις εγιναν γιατι ουσιαστικα το ποστ δεν εγινε για να σχολιαστει το βιντεο κλιπ. Σιγουρα εχουν γινει απειρα ποστ για αυτο. Το αν θα σου αρεσει ειναι θεμα γουστου. Καλου ή κακου ειναι καθαρα υποκειμενικο.

Το ποστ εγινε γιατι ηθελα να σχολιασω το γεγονος οτι ολη αυτη η εκδηλωση εχει αναχθει σε μειζον θεμα διαφημισης (εδω κολλαει το βιντεο κλιπ), κατα την δικη μου αποψη εμπορικων συμφωνιων (Cosmote) και τελος οτι αλλιως φανταζομαι εγω την αισθητικη της μπαλαντας σαν ειδος (και οχι της συγκεκριμενης).

Τελος γιατι πολυ το σοβαρεψα.

Το κονσεπτ θα ειχε απιστευτη πλακα αν ηταν του Σουμπλακου!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...