Προς το περιεχόμενο

Eurovision 2006

Cristina

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 736
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Όπως κάθε χρόνο, φαντάζομαι τον Μάιο Godfath3r! Σε περίπου 3,5 μήνες δηλαδή!

TheBoyFromSalina δεν είπα στον σχολιασμό να είναι η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου, αλλά στην παρουσίαση της βραδιάς. Τώρα όσο για τον Καπουτσίδη -προσωπική μου άποψη είναι αυτή βέβαια- δεν μπορώ να καταλάβω το χιούμορ που έχει! Ή εγώ είμαι από άλλο πλανήτη και δεν το καταλαβαίνω ή είναι για κάποια μερίδα ανθρώπων! 14.gif

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Οι μισες σχεδον χωρες εχουν βγαλει ηδη τους υποψηφιους τους - με πρωτη ως συνηθως την Αλβανια. Απο τα λιγα κομματια που ακουσα, παιζει κλασικα η σκουπιδοποπ, λιγο εθνικ και λιγες μπαλαντες.

Απο τα πιο γνωστα ονοματα που θα παρουν μερος ειναι η Kate Ryan για το Βελγιο και η Annette Artani για την Κυπρο - τη θυμαται κανεις? Οχι?

annettepictfabout.jpg

Τωρα? :mrgreen:

Δημοσ.

Αυτή από το fame story είναι. Εχει εκπληκτική φωνή!

Εγώ πάντως συνάντησα τυχαία στην ΕΡΤ τον Saki και έχω

να πώ πως είναι πολύ ωραίος αντρας και καλό παιδί. Τώρα

σαν παρουσιαστής δεν ξέρω. Εχει όμως θετική ενέργεια (σαν

τον Τσαλίκη ένα πράγμα!) και είναι χαρούμενος τύπος.

Δημοσ.

Η Ανέτ και φωνάρα είνα και κορμάρα είναι! Με το που μπήκε στις αίθουσες της λεγόμενης ακάδημίας του Fame Story, όλα τα αγοράκια μου θύμισαν τον Roger Rabbit που αντίκρησε την Jessica! :lol:

a_jess1.jpg

Δημοσ.

Ρε τι είναι αυτά που λέτε;ποια ανετ αρτάνι και πράσινα άλογα;με το τραγούδι που θα κατέβει η κύπρος το οποίο λέει η Ανετ ούτε στον επόμενο γύρο δεν θα περάσουνε.Μπαλάντα στη eurovision σημαίνει εξασφαλισμένη αποτυχία στην εποχή που ζούμε.Τι είναι η Ανέτ;ωραια γυναίκα;την έχετε δει από κοντά;σαν σκύλος που εχει τρακάρει με volvo είναι...Εμείς πάλι στέλνουμε την απόλυτη ελληνίδα σταρ.Δεν θα βαθμολογηθεί η ηλικία της...Η φωνάρα της και το σόου της θα βαθμολογηθεί.Και κάτι άλλο...Το τραγούδι που θα πάει δεν υπάρχει περίπτωση να μην είναι επιτυχία απο την στιγμή που το γράφει ο Καρβέλας.Γιατί είναι σίγουρο ότι ένα από τα δύο τραγούδια του καρβέλα θα πάει.Όποιος άλλος Έλληνας συνθέτης κι αν τον συναγωνιστεί,θα χάσει.Και άλλωστε να βγούμε πρώτοι δεν υπάρχει περίπτωση,όποιον καλλιτέχνη κι αν στείλουμε,μην κάνετε όρεξη.Όσο για τον Ρουβά,είναι η καλύτερη επιλογή που θα μπορούσε να γίνει μαζί με αυτή του Αλιάγα βέβαια,γιατί απλά ο άνθρωπος γνωρίζει πάρα πολύ κόσμο,κι όσο να'ναι μετράει.Επιπλέον ο Καπουτζίδης έχει απίστευτο χιούμορ,απλά σαρώνει το άτομο.Ποια Πασχαλίδου και ιστορίες για αγρίους;μήπως να βάλουμε και τη Θεοπούλα καλύτερα;Σε γενικές γραμμές πάντως πιστεύω ότι θα έχουμε μια πάρα πολλή καλή παρουσία στη φετινή eurovision!!!!!

Δημοσ.
με το τραγούδι που θα κατέβει η κύπρος το οποίο λέει η Ανετ ούτε στον επόμενο γύρο δεν θα περάσουνε.Μπαλάντα στη eurovision σημαίνει εξασφαλισμένη αποτυχία στην εποχή που ζούμε.

Ναι, σε πρωτη ακροαση ειναι πραγματικα αθλια η μπαλαντα της.

Για το δευτερο που λες ομως, θυμησου Κυπρο παλι πριν 2 χρονια. Το τραγουδι πηγε πολυ καλα κι ας ηταν αργο. Δεν ξερεις τι γινεται.

Δημοσ.
Ρε τι είναι αυτά που λέτε;ποια ανετ αρτάνι και πράσινα άλογα;με το τραγούδι που θα κατέβει η κύπρος το οποίο λέει η Ανετ ούτε στον επόμενο γύρο δεν θα περάσουνε.Μπαλάντα στη eurovision σημαίνει εξασφαλισμένη αποτυχία στην εποχή που ζούμε.Τι είναι η Ανέτ;ωραια γυναίκα;την έχετε δει από κοντά;σαν σκύλος που εχει τρακάρει με volvo είναι...Εμείς πάλι στέλνουμε την απόλυτη ελληνίδα σταρ.Δεν θα βαθμολογηθεί η ηλικία της...Η φωνάρα της και το σόου της θα βαθμολογηθεί.Και κάτι άλλο...Το τραγούδι που θα πάει δεν υπάρχει περίπτωση να μην είναι επιτυχία απο την στιγμή που το γράφει ο Καρβέλας.Γιατί είναι σίγουρο ότι ένα από τα δύο τραγούδια του καρβέλα θα πάει.Όποιος άλλος Έλληνας συνθέτης κι αν τον συναγωνιστεί,θα χάσει.Και άλλωστε να βγούμε πρώτοι δεν υπάρχει περίπτωση,όποιον καλλιτέχνη κι αν στείλουμε,μην κάνετε όρεξη.Όσο για τον Ρουβά,είναι η καλύτερη επιλογή που θα μπορούσε να γίνει μαζί με αυτή του Αλιάγα βέβαια,γιατί απλά ο άνθρωπος γνωρίζει πάρα πολύ κόσμο,κι όσο να'ναι μετράει.Επιπλέον ο Καπουτζίδης έχει απίστευτο χιούμορ,απλά σαρώνει το άτομο.Ποια Πασχαλίδου και ιστορίες για αγρίους;μήπως να βάλουμε και τη Θεοπούλα καλύτερα;Σε γενικές γραμμές πάντως πιστεύω ότι θα έχουμε μια πάρα πολλή καλή παρουσία στη φετινή eurovision!!!!!

groupie alert

Δημοσ.
groupie alert
ετοιμάζω μπλουζάκι

<<νίκησα στο ''spot the groupie'' διαγωνισμό>>.

:-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D

θέλω αυτά τα μαύρα τα οτοματ καλασνικώφ σου

kill them all.

Samuel Jackson: Yes,they deserve to die and i hope they burn in hell

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...