Προς το περιεχόμενο

Eurovision 2006

Cristina

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
OMG!!!H Αρμενια εστειλε τους System of A Down!!!OMG!!!

A χα... χα. Σχεδον αστειο. :mrgreen:

Φετος η ψηφοφορια θα διαρκεσει πολυ λιγοτερο.

Αποφασιστηκε οτι δε θα υπαρχουν τα κλασικα "1 point, 2 points" κλπ, αλλα με το που θα βγαινει η καθε χωρα να ψηφισει θα βγαινουν αυτοματα στον πινακα οι βαθμοι της απο το 1 ως το 7 και ο εκπροσωπος θα ανακοινωνει μονο πού δινονται το 8αρι, το 10αρι και το 12αρι.

• Απαντ. 736
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
OMG!!!H Αρμενια εστειλε τους System of A Down!!!OMG!!!

A χα... χα. Σχεδον αστειο. :mrgreen:

Φετος η ψηφοφορια θα διαρκεσει πολυ λιγοτερο.

Αποφασιστηκε οτι δε θα υπαρχουν τα κλασικα "1 point, 2 points" κλπ, αλλα με το που θα βγαινει η καθε χωρα να ψηφισει θα βγαινουν αυτοματα στον πινακα οι βαθμοι της απο το 1 ως το 7 και ο εκπροσωπος θα ανακοινωνει μονο πού δινονται το 8αρι, το 10αρι και το 12αρι.

Δημοσ.

Διαβαζα το περσινο topic της Eurovision και βρηκα μερικα ενδιαφεροντα σχολια που ειχαν γινει πριν τη νικη της Ελλαδας. Μερικα εχουν πολυ γελιο. :P

egw pisteuw oti fetos tha tin paroume. to exw dei paketaki

euro-olympics-eurovision na pigainei seri - synwmosies ki etsi

afoy etsi ki alliws den prokeitai na kanoume tipota pote giati de stelnoume kana terzh na akoustei kai h glwsa mas kai kana mpouzoukaki
Το τραγούδι βγήκε, πάλι πάτο θα πιάσουμε. Από την μια καλό γιατί δε θα μας πρήξουν με την "μεγάλη εθνικη επιτυχία" από την άλλη θα μας πρήξουν γιατί δεν πήγε καλά...

δεν είναι και αίσχος, απλά μπορεί στους περισσότερους από εσάς εδώ να μην σας αρέσει. εμένα προσωπικά μου αρέσει αυτό το στυλ και το τραγούδι είναι πολύ ωραίο.

πολύ καλό τραγουδάκι χιλιες φορές καλύτερο από το shake it.Ασε που η Παπαρίζου σκιζει εξαιρετική σκηνική παρουσία!!!

Δεν μπορώ να καταλάβω αυτήν την αρνητικοτητα; τα ιδια δε λέγατε και πέρυσι;

μια χαρά θα πάμε θα σκίσουμε!!!

to tragoudi mas eine AISXOS kai ayto to lew me epioikeia...
Πρώτη θέση θα πάρουμε μόνο αν μετακομίσει η Ελλάδα σε άλλο μέρος.

Αδύνατο αυτό, άρα αδύνατη και η 1η θέση..

Tha petyxei giati eine kali gomena... kai stin proigoumeni emfanisi itan thea...
kai h paparizou xerete ti 8a parei??? 8a parei ta 3 sta kamarinia...olo kai kapoion 8a vrei na tsiboukwsei me tis xeilares ths, xxaaxa
οποιος και να πάει και όσο καλο και να είναι τo τραγούδι δε πρόκειται ΠΟΤΕ να κερδίσει η ελλάδα αφού ως γνωστών η eurovision δεν είναι διαγωνισμός τραγουδιού αλλα πολιτικών συμφερόντων.
Εδώ ο Σάκης δεν έβγαλε την πρώτη θέση... θα την βγάλει η Παπαρίζου!?

:-D

Δημοσ.

Διαβαζα το περσινο topic της Eurovision και βρηκα μερικα ενδιαφεροντα σχολια που ειχαν γινει πριν τη νικη της Ελλαδας. Μερικα εχουν πολυ γελιο. :P

egw pisteuw oti fetos tha tin paroume. to exw dei paketaki

euro-olympics-eurovision na pigainei seri - synwmosies ki etsi

afoy etsi ki alliws den prokeitai na kanoume tipota pote giati de stelnoume kana terzh na akoustei kai h glwsa mas kai kana mpouzoukaki
Το τραγούδι βγήκε, πάλι πάτο θα πιάσουμε. Από την μια καλό γιατί δε θα μας πρήξουν με την "μεγάλη εθνικη επιτυχία" από την άλλη θα μας πρήξουν γιατί δεν πήγε καλά...

δεν είναι και αίσχος, απλά μπορεί στους περισσότερους από εσάς εδώ να μην σας αρέσει. εμένα προσωπικά μου αρέσει αυτό το στυλ και το τραγούδι είναι πολύ ωραίο.

πολύ καλό τραγουδάκι χιλιες φορές καλύτερο από το shake it.Ασε που η Παπαρίζου σκιζει εξαιρετική σκηνική παρουσία!!!

Δεν μπορώ να καταλάβω αυτήν την αρνητικοτητα; τα ιδια δε λέγατε και πέρυσι;

μια χαρά θα πάμε θα σκίσουμε!!!

to tragoudi mas eine AISXOS kai ayto to lew me epioikeia...

Tha petyxei giati eine kali gomena... kai stin proigoumeni emfanisi itan thea...
kai h paparizou xerete ti 8a parei??? 8a parei ta 3 sta kamarinia...olo kai kapoion 8a vrei na tsiboukwsei me tis xeilares ths, xxaaxa
οποιος και να πάει και όσο καλο και να είναι τo τραγούδι δε πρόκειται ΠΟΤΕ να κερδίσει η ελλάδα αφού ως γνωστών η eurovision δεν είναι διαγωνισμός τραγουδιού αλλα πολιτικών συμφερόντων.
Εδώ ο Σάκης δεν έβγαλε την πρώτη θέση... θα την βγάλει η Παπαρίζου!?

:-D

Δημοσ.

Αυτό το είχα πει εγώ, ε; picknose.gif rolleyes.gif

Ρε παιδάκι μου, τί θες και τα σκαλίζεις; tongue.gif tongue.gif tongue.gif

Δημοσ.

Αυτό το είχα πει εγώ, ε; picknose.gif rolleyes.gif

Ρε παιδάκι μου, τί θες και τα σκαλίζεις; tongue.gif tongue.gif tongue.gif

Δημοσ.

Οντως πολυ γελιο. Λιγοι φαινεται να πιστευαν την 1η θεση. Αλλα η παπαριζου καθαρισε για ολους!

Δημοσ.

Οντως πολυ γελιο. Λιγοι φαινεται να πιστευαν την 1η θεση. Αλλα η παπαριζου καθαρισε για ολους!

Δημοσ.

Ποιός συμφωνεί μαζί μου ότι το φετινό είναι ίσως το χειρότερο τραγούδι που έχει στείλει ποτέ η Ελλάδα (μαζί με αυτό της Μαντώ).

Ν Τ Ρ Ο Π Η σε αυτούς που το διάλεξαν

Δημοσ.

Ποιός συμφωνεί μαζί μου ότι το φετινό είναι ίσως το χειρότερο τραγούδι που έχει στείλει ποτέ η Ελλάδα (μαζί με αυτό της Μαντώ).

Δημοσ.

Αδύνατο αυτό' date=' άρα αδύνατη και η 1η θέση..

[/quote']

Μπά...αν κερδίσει η Βίσση φέτος η Γή θα μετακομίσει σε άλλο γαλαξία :mrgreen:

Δέν υπάρχει περίπτωση λέμε!Πλάκα πλάκα φοβάμαι για ξεφτίλα βεληνεκούς S.A.G.A.P.O,που στείλαμε τους τσολιάδες-terminators να μας εκπροσωπήσουν.

Δημοσ.

Αδύνατο αυτό' date=' άρα αδύνατη και η 1η θέση..

[/quote']

Μπά...αν κερδίσει η Βίσση φέτος η Γή θα μετακομίσει σε άλλο γαλαξία :mrgreen:

Δέν υπάρχει περίπτωση λέμε!Πλάκα πλάκα φοβάμαι για ξεφτίλα βεληνεκούς S.A.G.A.P.O,που στείλαμε τους τσολιάδες-terminators να μας εκπροσωπήσουν.

Δημοσ.

Θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω; rolleyes.gif

Έχουμε στείλει κι άλλα πιο «χάλια» (υποκειμενικό είναι αυτό).

Της Γαρμπή (το 1993 νομίζω)' date=' του Μπίγαλη το 1994 (απορώ με τί κριτήριο τον έστειλαν αυτόν εκεί με το Τρεχαντήρι του...) και φυσικά του Μιχάλη Ρακιντζή (2002)... [img']http://www.mplampla.gr/files/Trillian/pretzelmouth.gif[/img]

Είχαμε και άλλα, λιγότερο «χάλια», αλλά ξέρετε... Η γνώμη μας δεν μετράει και πολύ γιατί ψηφίζουν άλλοι και όχι εμείς. tongue.gif

Οπότε σημασία έχει να αρέσει σε εκείνους και όχι σε εμάς. tongue.gif

Από το σύνολο τον τραγουδιών που έχουμε στείλει, το φετινό μας το βρίσκω από τα καλύτερα, αν και προσωπικά δεν μου αρέσει. picknose.gif

Επίσης, θα ήταν καλό νομίζω, να μην κρίνουμε παλιά τραγούδια με σημερινά κριτήρια. Δεν έχει νόημα κάτι τέτοιο.

Ένα τραγούδι μιας οποιασδήποτε εποχής, φωτογραφίζει την περίοδο που γράφτηκε με τα τότε μουσικά ρεύματα που κυριαρχούσαν.

Όπως για παράδειγμα των BANG (1987), που κάνει BAM. tongue.gif

Και αυτό το τραγούδι επίσης δεν μου αρέσει σαν τραγούδι, αλλά για τον διαγωνισμό ήταν μια χαρά.

Edit:

Και τώρα που το θυμήθηκα... Έχει και πολύ πλάκα... Για όσους λένε πως κανείς δεν μας ρώτησε για το τραγούδι που θα μας εκπροσωπήσει... LOL.gif

Το 1998, για 1η φορά οι Έλληνες μπορούσαν να ψηφίσουν το τραγούδι που τους αρέσει από πάρα πολλά που είχαν πάρει μέρος ως wannabe Eurovision-ο-songs. Θυμάστε...; tongue.gif

Ε, τότε πήραμε μόλις την 20η θέση... Δεν θυμάμαι χειρότερη να έχουμε πάρει ποτε.

Έτσι αποκλειστήκαμε... LMAO.gif

Δημοσ.

Θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω; rolleyes.gif

Έχουμε στείλει κι άλλα πιο «χάλια» (υποκειμενικό είναι αυτό).

Της Γαρμπή (το 1993 νομίζω)' date=' του Μπίγαλη το 1994 (απορώ με τί κριτήριο τον έστειλαν αυτόν εκεί με το Τρεχαντήρι του...) και φυσικά του Μιχάλη Ρακιντζή (2002)... [img']http://www.mplampla.gr/files/Trillian/pretzelmouth.gif[/img]

Είχαμε και άλλα, λιγότερο «χάλια», αλλά ξέρετε... Η γνώμη μας δεν μετράει και πολύ γιατί ψηφίζουν άλλοι και όχι εμείς. tongue.gif

Οπότε σημασία έχει να αρέσει σε εκείνους και όχι σε εμάς. tongue.gif

Από το σύνολο τον τραγουδιών που έχουμε στείλει, το φετινό μας το βρίσκω από τα καλύτερα, αν και προσωπικά δεν μου αρέσει. picknose.gif

Επίσης, θα ήταν καλό νομίζω, να μην κρίνουμε παλιά τραγούδια με σημερινά κριτήρια. Δεν έχει νόημα κάτι τέτοιο.

Ένα τραγούδι μιας οποιασδήποτε εποχής, φωτογραφίζει την περίοδο που γράφτηκε με τα τότε μουσικά ρεύματα που κυριαρχούσαν.

Όπως για παράδειγμα των BANG (1987), που κάνει BAM. tongue.gif

Και αυτό το τραγούδι επίσης δεν μου αρέσει σαν τραγούδι, αλλά για τον διαγωνισμό ήταν μια χαρά.

Edit:

Και τώρα που το θυμήθηκα... Έχει και πολύ πλάκα... Για όσους λένε πως κανείς δεν μας ρώτησε για το τραγούδι που θα μας εκπροσωπήσει... LOL.gif

Το 1998, για 1η φορά οι Έλληνες μπορούσαν να ψηφίσουν το τραγούδι που τους αρέσει από πάρα πολλά που είχαν πάρει μέρος ως wannabe Eurovision-ο-songs. Θυμάστε...; tongue.gif

Ε, τότε πήραμε μόλις την 20η θέση... Δεν θυμάμαι χειρότερη να έχουμε πάρει ποτε.

Έτσι αποκλειστήκαμε... LMAO.gif

Δημοσ.

Σιγουρα δεν ειναι απο τα καλυτερα αλλα πως να ξεχαστει ο Ρακιντζης και κατι αλλα παλιοτερα, οπως ο Κλοουν της Αφροδιτης Φρυδα?

Κλοουν, κλοουν

Ειμαι ο κλοουν

Χα χα χα χα

Ναιιιιιιιι

:lol:

Που να φτασουν τη Μαριζα Κωχ που τραγουδησε το πιο μαυρο γιουροβιζιονοτραγουδο ever? :P

Στον τοπο αυτο οταν θα πατε, ωι ωι μανα μ'

σκηνες αν δειτε, αν δειτε στη σειρα,

δε θα'ναι καμπινγκ για τουριστες, ωι ωι μανα μ'

θα'ναι μοναχα, μοναχα προσφυγια.

Κι αν δειτε ερείπια γκρεμισμενα, ωι ωι μανα μ'

δε θα'ναι απο αλλες, απο αλλες εποχες.

Απο ναπαλμ θα'ναι καμενα, ωι ωι μανα μ'

θα'ναι τα μυρια χαλασματα του χτες.

Κι αν δειτε γη φρεσκοσκαμμενη, ωι ωι μανα μ'

δε θα'ναι καμπος, ναι καμπος καρπερος.

Σταυροι θα ειναι φυτεμενοι, ωι ωι μανα μ'

που τους σαπιζει, σαπιζει ο καιρος.

Απο αντιδρασεις που βλεπω στο νετ παντως, μαλλον αρεσει το τραγουδι της Βισση. Γουστα...

Συμφωνω δλδ μ'αυτο:

Οπότε σημασία έχει να αρέσει σε εκείνους και όχι σε εμάς.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...