TheBoyFromSalina Δημοσ. 16 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2006 Ειναι απλως δυο νοτες με την ιδια αποσταση μεταξυ τους στην κλιμακα αλλα σε διαφορετικα σημεια του πιανου που εναλλασσονται με την ιδια διαρκεια. (Τι λεω πρωινιατικα ρεεεεεεεεεεεεεε??) Λοιπον, προτεινω νικη στην Κροατια. Το πιο ξεσηκωτικο κομματι απο οσα εχω ακουσει μεχρι τωρα και με μια καλη σκηνικη παρουσια πρεπει να παει καλα. Ομως μου θυμιζει 2 αλλα κομματια ελληνικα. Μηπως να αλλαξουμε τον τιτλο του τοπικ σε "Τι μου θυμιζει? Τι μου θυμιζει? Euro edition"? http://s61.yousendit.com/d.aspx?id=1PT1Z7FDKADRN16H98VM2M2KCW To 2o ενταξει αλλα το πρωτο ποιο ειναι?
Cristina Δημοσ. 16 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2006 Α μάλιστα... Να 'σαι καλά! Αυτό της Κροατίας μου θυμίζει της Παπαρίζου πάντως. Εκεί προς το τέλος με την λύρα or ότι είναι. Και φυσικά μου θυμίζει ΠΟΛΥ Ruslana. Συμπέρασμα: Αντιγραφή 2 νικητήριων τραγουδιών.
TheBoyFromSalina Δημοσ. 16 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2006 Ωραια, φτασαμε στα 4 κομματια. Εμενα μου θυμιζει το Sex της Κοκκινου εκει που λεει "sex" (δεν ακουγεται καλα) και ενα αλλο στο ρεφρεν, ενα που παει "νι ναναι να να, νι ναναι να" [/name that tune mode].
Lucifer Δημοσ. 16 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2006 Και ξαναλέω πως η μελωδιούλα του sex πειραγμένη και ερμηνευμένη από Rammstein κερδίζει 5 eurovision σερί.
Cristina Δημοσ. 16 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2006 Και ξαναλέω πως η μελωδιούλα του sex πειραγμένη και ερμηνευμένη από Rammstein κερδίζει 5 eurovision σερί. Standard. Σε όποιον λέω πως μου αρέσει η μουσική του, με κοιτάζει με μισό μάτι... Μα γιατίιιιιιι;;;
Lucifer Δημοσ. 16 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2006 Δεν είναι μισό, απλά στο κλείνει γιατί νομίζει πως του πετάς σπόντα κιέτς.
blueviper Δημοσ. 16 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2006 Άσχετη απορία: Από πότε χρησιμοποιούμε άρθρο ουδέτερου για τα αρσενικά...; [img']http://www.mplampla.gr/files/Trillian/rolleyes.gif[/img] [Άσχετη επεξήγηση]Από τότε που ανακαλύφθηκε το λάθος από κεκτημένη ταχύτητα, μια και σ' αρκετές περιπτώσεις γράφουμε σκεπτόμενοι τον προφορικό λόγο και το ηχητικά καλοστεκούμενο.[/Άσχετη επεξήγηση] Από χθες σπάω το κεφάλι μου να καταλάβω αν μου θυμίζει περισσότερο το "You Are Not Alone" ή το "You Are Not Alone"...δεν έχω βγάλει άκρη, αλλά που θα πάει. Θα βοηθούσε αν έκανε μια καλή να τραγουδήσει ο Michael το Everything, μια κι η φαντασία μου δεν τραβάει.
Rising1980 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2006 Ας καταθέσω κι εγώ μιαν άποψη για το πανηγυράκι που λέγεται Eurovision. Σαν διαγωνισμός είναι η αποθέωση της σαχλαμάρας και της μετριότητας. Λες και δεν μας ταϊζουν καθημερινά με τ' απόβλητα της μουσικής βιομηχανίας, έπρεπε να κάνουμε και ξεχωριστό διαγωνισμό για να καμαρώνουμε σα γύφτικα σκερπάνια. Επίσης δεν έχω καταλάβει από πότε η Eurovision έγινε εθνική υπόθεση. Συγγνώμη βρε παιδιά, αλλά αν δεν μου αρέσει, είμαι εγκάθετος, εθνικός μειοδότης και πράκτορας των Σκοπίων; ΑΛΛΑ, για βραδιά μάζωξης, μπυροποσίας και σουβλακοπιτσοφαγίας, είναι ό,τι πρέπει. Πραγματικά ελπίζω να είμαι Ελλάδα τη βραδιά του τελικού για να πάω στον φίλτατο N1ghtW0lf και να καραχαβαλεδιάσουμε με αυτά που θα δούμε και θ' ακούσουμε. Ό,τι έκανα και πέρσι δηλαδή και ήταν a night to remember :-P
mandate Δημοσ. 16 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2006 ανήκουστο,δε σ' αρέσει η Ε.δεν ανταποκρίνεται στα κριτήρια σου? κάνε edit-retract your previous statement. Eurovision εθνική υπόθεση stand up comedy.
blueviper Δημοσ. 16 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2006 Άλλο ένα τέτοιο post να κάνεις και θα λάβεις πρόσκληση για το club των γκρινιάρηδων...μοιράζουμε κονκαρδίτσα, αυτοκόλλητο και καπελάκι "I Love Anna".
Cristina Δημοσ. 16 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2006 Ας γράψω 5 λόγια έχοντας ακούσει σχεδόν όλα τα τραγούδια (εκτός από 2-3)... Το 75% των τραγουδιών είναι αδιάφορα, βαρετά, κάμποσα από αυτά τσιφτετελίζουν, μερικά από αυτά προσπαθούν να ξεχωρίσουν και αυτή τους η προσπάθεια μοιάζει γελοία. Υπάρχουν κι ένα-δυο που κατάφεραν να με εκνευρίσουν, όπως αυτό της Ισλανδίας και της Βουλγαρίας. Κατά την προσωπική μου άποψη, είναι μερικά που αναρωτιέμαι πως βγήκαν ως τα καλύτερα από την χώρα τους. Ελαχιστότατα είναι αυτά που κατά την γνώμη μου είναι ένα σκαλί πιο πάνω και σε γενικές γραμμές ίσως είναι η πρώτη χρονιά, μετά από αρκετά χρόνια που δεν ένιωσα ένα αίσθημα ικανοποίησης από το σύνολο των συμμετοχών. Η Κροατία μάλλον έχει πολλά συν από πλευράς τραγουδιού μιας και έχει χρησιμοποιήσει μια δοκιμασμένη συνταγή 2 νικητήριων τραγουδιών. Εμένα δεν μου άρεσε βέβαια, αλλά δεν έχει και σημασία αυτό. Αν και δεν με ενθουσίασε καθόλου, νομίζω πως έχει πολλές πιθανότητες να πάει ψηλά. Ούτε το δικό μας πέρσι μου άρεσε αλλά φαινόταν πως άρεσε στον κόσμο, γενικώς. Ένα ακόμα που μου έκανε ένα click παραπάνω ήταν της Λιθουανίας. Κυμαίνεται σε αρκετά rock ήχους και έχει για στίχο «We are the winners of Eurovision» να επαναλαμβάνεται. Η Γερμανία έχει ένα αξιοπρεπές τραγούδι σε country ρυθμούς όπως και η Ελβετία μία αξιοπρεπής μπαλάντα. Δεν ξέρω τι τύχη μπορεί να έχουν όμως εκεί. Εκτός διαγωνισμού θα μπορούσε να είναι πολύ όμορφα ραδιοφωνικά τραγούδια. Το άλλο που μου έκανε εντύπωση ήταν με το τραγούδι της Ουκρανίας που έχει μπουζούκι (ή κάποιο άλλο όργανο που ακούγεται πολύ σαν μπουζούκι). Γιατί άραγε; Οι LORDI είναι οι μόνοι που ξεχωρίζουν για πολλούς πολλούς λόγους, και εύχομαι να κερδίσουν. Αν το κάνουν (δύσκολο πολύ βέβαια), θα αλλάξουν τα δεδομένα του διαγωνισμού. Το τραγούδι τους είναι από τα καλύτερα που θα ακουστούν (προσωπική άποψη). Όσον αφορά την εμφάνισή τους που είναι «κάπως», είναι και αυτό μέσα στο γενικό κλίμα της διαφορετικότητάς τους, που ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ κάποιος τόλμησε να μη στείλει ένα ακόμα ίδιο τραγούδι με όλους τους άλλους. Τα τελευταία χρόνια έχω βαρεθεί να μου ακούγονται σχεδόν όλα, ίδια (αυτό συμβαίνει και πέραν διαγωνισμού αρκετές φορές). Μια διαρκής επανάληψη από χρονιά σε χρονιά. Η φετινή δεν έχει προηγούμενο. Βέβαια, δεν ξέρω από πλευράς σκηνικής παρουσίας πως θα πάνε τα πράγματα, δεδομένου ότι μόνο άκουσα τα τραγούδια και δεν είδα το show τους. Ίσως από εκεί κάποια να κερδίσουν πόντους. Όσον αφορά το δικό μας τραγούδι. Αν και εξ αρχής δεν θα έλεγα πως χάρηκα με την επιλογή αυτού (μεταξύ των τεσσάρων), πλέον μπορώ να πω, πως είναι από τα καλύτερα του διαγωνισμού. Της Κύπρου επίσης νομίζω πως έχει καλές προοπτικές, αλλά σαν πολλές μπαλάντες να έχουν μαζευτεί (υπάρχουν ακόμα 2-3) και δεν ξέρω κατά πόσο θα είχε θετικό αντίκτυπο την μεγάλη βραδιά. Σχετικά με το πόσο «Ελληνικό» είναι το τραγούδι μας... Σχεδόν όλα τα τραγούδια δεν έχουν σχέση με την πατρίδα τους. Ακόμα και αυτά τα ελάχιστα που τραγουδήθηκαν στην γλώσσα τους. Κάποτε μπορεί να ήταν αυτός ο σκοπός. Ας μη γελιόμαστε όμως, τα πράγματα έχουν αλλάξει. Η μορφή και ο σκοπός που έχει πλέον η Eurovision εξυπηρετεί άλλα πράγματα που για μας φαντάζουν αφάνταστα. Και να μην ξεχνάμε πως στην ψηφοφορία δεν παίζει μόνο ρόλο το τραγούδι αυτό καθεαυτό, αλλά και άλλοι παράγοντες όπως είναι οι φιλίες των κρατών, γεωγραφική θέση (βλ. Ανατολικό block), οι κοινονικοπολιτικές εξελίξεις την δεδομένη στιγμή και ασφαλώς η ψυχολογία του κόσμου την περίοδο που θα διεξαχθεί ο διαγωνισμός. Γι αυτό ας το διασκεδάσουμε όσο μπορούμε, είτε πετύχουμε, είτε αποτύχουμε. Άλλωστε, δεν έχει σημασία μεγάλη η νίκη, όσο το ίδιο το παιχνίδι. Όλα αυτά, προσπαθόντας να αποβάλλω κάθε προσωπικό κριτήριο, γιατί αν το έβαζα, μάλλον δεν θα μπορούσα καν να τα ακούσω τα πιο πολλά... Πάντως... Μη νομίζετε πως το τραγούδι μας είναι τόσο χάλια. Μάλλον η αντιπάθειά σας για την Βίσση και η τάση μας να γκρινιάζουμε κάθε χρονιά με τις επιλογές μας, είναι αυτό που κάνει τον σαματά. Καλό θα ήταν να εκφράζατε γνώμη έχοντας ακούσει όλα τα τραγούδια. Αλλιώς πραγματικό συμπέρασμα δεν μπορείτε να βγάλετε. Εκτός και αν απλώς αρέσκεστε στο να γκρινιάζετε, όπως και να έχει, οπότε συνεχίστε. Μην σας διακόπτω κιόλας... Υ.Γ.: LORDI RULEZ!
mjmj Δημοσ. 16 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2006 Νομιζω παντως οτι τα τραγουδια σε γρηγορους ρυθμους ειναι αυτα που συνηθως κερδιζουν. Τελευταιες καλες μπαλαντες θυμαμαι απο την εποχη του johny logan...
TheBoyFromSalina Δημοσ. 16 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2006 Ένα ακόμα που μου έκανε ένα click παραπάνω ήταν της Λιθουανίας. Κυμαίνεται σε αρκετά rock ήχους και έχει για στίχο «We are the winners of Eurovision» να επαναλαμβάνεται. Μ'αρεσει που εχει και μελωδια "νια νια' date=' νια νια νια" (με το δαχτυλο να στριφογυριζει στο μεσο της αλλης παλαμης ). Τη Σουηδια που λες, μηπως την μπερδεψες με καμια αλλη? Γιατι δεν εχει βγαλει κομματι ακομα. Και να μην ξεχνάμε πως στην ψηφοφορία δεν παίζει μόνο ρόλο το τραγούδι αυτό καθεαυτό, αλλά και άλλοι παράγοντες όπως είναι οι φιλίες των κρατών, γεωγραφική θέση (βλ. Ανατολικό block), οι κοινονικοπολιτικές εξελίξεις την δεδομένη στιγμή και ασφαλώς η ψυχολογία του κόσμου την περίοδο που θα διεξαχθεί ο διαγωνισμός. Και κατι ακομα, ισως περισσοτερο απο το ιδιο το τραγουδι. Το show που θα κανει ο καθενας στη σκηνη. Για να εντυπωσιασεις πρεπει να πηδας στη σκηνη, να φυσας glitter, να εχεις 2 ακροβατες στην ακρη, να φερεις κουκλοθεατρο κλπ κλπ που εχουμε δει τοσα χρονια. Τα αγαπημενα μου προς το παρον 1 Romania 2 Croatia 3 Turkey 4 Belgium 5 Andorra 6 Bulgaria 7 Albania 8 FYROM 9 Bosnia Herzegovina 10 Moldova Μεχρι το Σαββατο θα εχουν βγει ολα τα κομματια, οποτε θα κανω κι εγω την κλασικη μου κριτικη μετα.
Cristina Δημοσ. 16 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2006 Ναι, έχεις δίκιο... Τη Ελβετία εννούσα. Εγώ βιάστηκα μάλλον να την κάνω. Έχω αφήσει και μερικά για αργότερα. Από εβδομάδα βλέπουμε. Ανυπομονώ να δω την δική σου κριτική!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.