Προς το περιεχόμενο

Eurovision 2006

Cristina

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 736
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Θα άκουσαν το Everything και θα τους πήγε τσιρλιπιπί από το φόβο. :D

Άλλωστε θρηνούν οι άνθρωποι το Μιλόσεβιτς...είναι τώρα για πανηγύρια? Ήταν και η τελευταία επιθυμία του εκλειπόντος.:)

Δημοσ.

Τσακωθηκαν οι σταθμοι της Σερβιας και του Μαυροβουνιου για την εγκυροτητα του εσωτερικου televoting. :???:

Βασικα μαλλον πισω απο αυτα κρυβεται η δυσαρεσκεια της Σερβιας για το τραγουδι που βγηκε στον πρωτο τελικο που πραγματοποιηθηκε, οι στιχοι του οποιου "υμνουσαν" το Μαυροβουνιο.

Αυτο που σκεφτομαι τωρα ομως ειναι οτι αν αποσυρθει η συμμετοχη, μαλλον μια απο τις χωρες του ημιτελικου θα παει κατευθειαν στον τελικο για να καλυψει τη θεση. Ποια θα ειναι αυτη?

Edit: Η Κροατια.

Δημοσ.

Να ρωτήσω κάτι βρε παιδιά?

α) Το Έβριθινγκ στα ξένα λέγεται Υou are not alone?

http://www.geocities.com/aequum/youarenotalone.mid

β) Ελπίζω ο μεγάλος euroσυνθέτης μας Νίκος Καρβέλας να μη κάνει αγωγή περί κλοπής πνευματικής ιδιοκτησίας στον φουκαρά Michael Jackson,για τον λόγο ότι ο ταλαίπωρος είναι έξω με αναστολή.

Δημοσ.

Τί σχέση έχει το «You Are Not Alone» με το «Everything»; pretzelmouth.gif

Εμένα πάντως άλλο μου θυμίζει. Ακόμα δεν το έχω εντοπίσει... tongue.gif

Edit:

Thanx για το midi. Θα το περάσω στο κινητό μου. happy2.gif

Δημοσ.

Μην τα ξαναλέμε...δεν ακούει ο Καρβέλας Μιχαλάκη. Ευτυχής συγκυρία ήταν και μόνο. :P

Αν και μεταξύ μας, παίζει και το γεγονός να τα είχανε κάνει τάτσι μήτσι κότσι από την εποχή του "You Are Not Alone", ώστε να προλειάνει το έδαφος ο Μιχάλης, να εντυπωθεί το άσμα στο υποσυνείδητο των ακροατών και να σαρώσουμε στη Eurovision.

Ποιος να το έλεγε πως θα επαληθευόμουν πριν την ώρα μου...4-5 μηνύματα πιο πριν έγραφα για τα δικά μας "δάνεια". Εδώ την πάτησαν κοτζάμ Rolling Stones με το Mick να τραβάει ζόρια από την K.D. Lang, ο Καρβέ θα τη γλύτωνε που μια έφεση στο άθλημα την έχει κι όλας?

Δημοσ.

Χεχε, το Δαιμονες ο Καρβελας δεν το ειχε γραψει?

Ακουστε και απο Beethoven την 5η και δειτε αν εχουν κανα κοινο...χεχε

Δημοσ.

[...]

το Μιλόσεβιτς...

[...]

Άσχετη απορία: Από πότε χρησιμοποιούμε άρθρο ουδέτερου για τα αρσενικά...; rolleyes.gif

Btw' date=' η εισαγωγή του «Everything» με το πιάνo μου θυμίζει πολύ το «Always On My Mind» του Elvis Presley... [img']http://www.mplampla.gr/files/Trillian/tongue.gif[/img]

Δημοσ.

Κι αντί να επικροτούμε και να επιδοκιμάζουμε που ο άνθρωπος, ο Έλληνας John Lenon (Κουβατσέας speaking) έχει ευρύτατα μουσικά ακούσματα, να ξεσπαθώσουμε κι εκεί...τς τς τς! Ντροπή πια... :P :D

Δημοσ.
Κι αντί να επικροτούμε και να επιδοκιμάζουμε που ο άνθρωπος, ο Έλληνας John Lenon (Κουβατσέας speaking) έχει ευρύτατα μουσικά ακούσματα, να ξεσπαθώσουμε κι εκεί...τς τς τς! Ντροπή πια... :P :D

Σωστα. Ας μην ξεχναμε οτι οταν ειπε ενας νεος συνθετης στο Mahler οτι η μουσικη του μοιαζει με τη δικη του, ο Mahler του απαντησε οτι θα πρεπει να ανησυχει οταν η μουσικη του δεν μοιαζει με κανενος.

Μαλλον ο Καρβε δεν ξεχωριζει το "μοιαζει" με την ξεπατικωσουρα.

Δημοσ.
Τί σχέση έχει το «You Are Not Alone» με το «Everything»; pretzelmouth.gif

Εμένα πάντως άλλο μου θυμίζει. Ακόμα δεν το έχω εντοπίσει... tongue.gif

Πόσα θέλουν να μας τρελάνουν; Μαμώ τα μουσικά αυτιά τους! Αν το You're Not Alone είναι η βάση του Everything, τότε εγώ είμαι η Madonna! :oops: :lol: Να έχουν και τον Ρόμπερτ Ουίλιαμς και να τους εξηγεί ότι δεν υπάρχουν ομοιότητες και οι γνωστοί επισκέπτες της Τατιάνας, να επιμένουν στις τατιανιές τους!

Πάντως κι εγώ Cristina σπάω το κεφάλι μου να θυμηθώ τι μου θυμίζει το 'Everything'! :-|

Δημοσ.

A, απο τη Τατιανα προερχονται ολα αυτα? Μαλιστα.

Ναι, με πολλη φαντασια το ρεφρεν του Everything μοιαζει λιγο με το YANA στο πιο γρηγορο.

Ουτε και με το Always on my mind μου μοιαζει, αν και καταλαβαινω γιατι το λες Cris.

Eμενα αυτο που μου θυμιζει ειναι το Everything I am της ιδιας.

Δημοσ.
Πόσα θέλουν να μας τρελάνουν; Μαμώ τα μουσικά αυτιά τους! Αν το You're Not Alone είναι η βάση του Everything' date=' τότε εγώ είμαι η Madonna! :oops: :lol: Να έχουν και τον Ρόμπερτ Ουίλιαμς και να τους εξηγεί ότι δεν υπάρχουν ομοιότητες και οι γνωστοί επισκέπτες της Τατιάνας, να επιμένουν στις τατιανιές τους!

Πάντως κι εγώ Cristina σπάω το κεφάλι μου να θυμηθώ τι μου θυμίζει το 'Everything'! :-|[/quote']

Ε μα δηλαδή... Ακούς εκεί με Michael Jackson... LOL.gif

Κι εγώ προσπαθώ να καταλάβω ρε γμτ με ποιο μοιάζει... Θα σκάσω.

Αμάν αυτό το πράγμα... LOL.gif

A' date=' απο τη Τατιανα προερχονται ολα αυτα? Μαλιστα.

Ναι, με πολλη φαντασια το ρεφρεν του Everything μοιαζει λιγο με το YANA στο πιο γρηγορο.

Ουτε και με το Always on my mind μου μοιαζει, αν και καταλαβαινω γιατι το λες Cris.

Eμενα αυτο που μου θυμιζει ειναι το Everything I am της ιδιας.[/quote']

Πες μου και μένα που κατάλαβες τι λέω γιατί δεν μπορώ να το εκφράσω με λέξεις γμτ... tongue.gif

Το «Everything I am» δεν το έχω ακούσει... picknose.gif

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...