Cristina Δημοσ. 16 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2006 Το Μαυροβούνιο γιατί μάλλον αποσύρεται; Έγινε κάτι...;
blueviper Δημοσ. 16 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2006 Θα άκουσαν το Everything και θα τους πήγε τσιρλιπιπί από το φόβο. Άλλωστε θρηνούν οι άνθρωποι το Μιλόσεβιτς...είναι τώρα για πανηγύρια? Ήταν και η τελευταία επιθυμία του εκλειπόντος.
TheBoyFromSalina Δημοσ. 16 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2006 Τσακωθηκαν οι σταθμοι της Σερβιας και του Μαυροβουνιου για την εγκυροτητα του εσωτερικου televoting. :???: Βασικα μαλλον πισω απο αυτα κρυβεται η δυσαρεσκεια της Σερβιας για το τραγουδι που βγηκε στον πρωτο τελικο που πραγματοποιηθηκε, οι στιχοι του οποιου "υμνουσαν" το Μαυροβουνιο. Αυτο που σκεφτομαι τωρα ομως ειναι οτι αν αποσυρθει η συμμετοχη, μαλλον μια απο τις χωρες του ημιτελικου θα παει κατευθειαν στον τελικο για να καλυψει τη θεση. Ποια θα ειναι αυτη? Edit: Η Κροατια.
Toufas Δημοσ. 16 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2006 ante ama nikisoune oi zordi tha stiloume kai tous rotting christ emeis
Verso Δημοσ. 16 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2006 Να ρωτήσω κάτι βρε παιδιά? α) Το Έβριθινγκ στα ξένα λέγεται Υou are not alone? http://www.geocities.com/aequum/youarenotalone.mid β) Ελπίζω ο μεγάλος euroσυνθέτης μας Νίκος Καρβέλας να μη κάνει αγωγή περί κλοπής πνευματικής ιδιοκτησίας στον φουκαρά Michael Jackson,για τον λόγο ότι ο ταλαίπωρος είναι έξω με αναστολή.
Cristina Δημοσ. 16 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2006 Τί σχέση έχει το «You Are Not Alone» με το «Everything»; Εμένα πάντως άλλο μου θυμίζει. Ακόμα δεν το έχω εντοπίσει... Edit: Thanx για το midi. Θα το περάσω στο κινητό μου.
blueviper Δημοσ. 16 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2006 Μην τα ξαναλέμε...δεν ακούει ο Καρβέλας Μιχαλάκη. Ευτυχής συγκυρία ήταν και μόνο. Αν και μεταξύ μας, παίζει και το γεγονός να τα είχανε κάνει τάτσι μήτσι κότσι από την εποχή του "You Are Not Alone", ώστε να προλειάνει το έδαφος ο Μιχάλης, να εντυπωθεί το άσμα στο υποσυνείδητο των ακροατών και να σαρώσουμε στη Eurovision. Ποιος να το έλεγε πως θα επαληθευόμουν πριν την ώρα μου...4-5 μηνύματα πιο πριν έγραφα για τα δικά μας "δάνεια". Εδώ την πάτησαν κοτζάμ Rolling Stones με το Mick να τραβάει ζόρια από την K.D. Lang, ο Καρβέ θα τη γλύτωνε που μια έφεση στο άθλημα την έχει κι όλας?
nmtray2 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2006 Χεχε, το Δαιμονες ο Καρβελας δεν το ειχε γραψει? Ακουστε και απο Beethoven την 5η και δειτε αν εχουν κανα κοινο...χεχε
Cristina Δημοσ. 16 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2006 [...] το Μιλόσεβιτς... [...] Άσχετη απορία: Από πότε χρησιμοποιούμε άρθρο ουδέτερου για τα αρσενικά...; Btw' date=' η εισαγωγή του «Everything» με το πιάνo μου θυμίζει πολύ το «Always On My Mind» του Elvis Presley... [img']http://www.mplampla.gr/files/Trillian/tongue.gif[/img]
blueviper Δημοσ. 16 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2006 Κι αντί να επικροτούμε και να επιδοκιμάζουμε που ο άνθρωπος, ο Έλληνας John Lenon (Κουβατσέας speaking) έχει ευρύτατα μουσικά ακούσματα, να ξεσπαθώσουμε κι εκεί...τς τς τς! Ντροπή πια...
nmtray2 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2006 Κι αντί να επικροτούμε και να επιδοκιμάζουμε που ο άνθρωπος, ο Έλληνας John Lenon (Κουβατσέας speaking) έχει ευρύτατα μουσικά ακούσματα, να ξεσπαθώσουμε κι εκεί...τς τς τς! Ντροπή πια... Σωστα. Ας μην ξεχναμε οτι οταν ειπε ενας νεος συνθετης στο Mahler οτι η μουσικη του μοιαζει με τη δικη του, ο Mahler του απαντησε οτι θα πρεπει να ανησυχει οταν η μουσικη του δεν μοιαζει με κανενος. Μαλλον ο Καρβε δεν ξεχωριζει το "μοιαζει" με την ξεπατικωσουρα.
Cristina Δημοσ. 16 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2006 Να... Πάρτε κι ένα sample από το «Anna Presley - Everything On My Mind»... Anna Presley - Everything On My Mind ;P.zip
MariaTs. Δημοσ. 16 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2006 Τί σχέση έχει το «You Are Not Alone» με το «Everything»; Εμένα πάντως άλλο μου θυμίζει. Ακόμα δεν το έχω εντοπίσει... Πόσα θέλουν να μας τρελάνουν; Μαμώ τα μουσικά αυτιά τους! Αν το You're Not Alone είναι η βάση του Everything, τότε εγώ είμαι η Madonna! :oops: Να έχουν και τον Ρόμπερτ Ουίλιαμς και να τους εξηγεί ότι δεν υπάρχουν ομοιότητες και οι γνωστοί επισκέπτες της Τατιάνας, να επιμένουν στις τατιανιές τους! Πάντως κι εγώ Cristina σπάω το κεφάλι μου να θυμηθώ τι μου θυμίζει το 'Everything'! :-|
TheBoyFromSalina Δημοσ. 16 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2006 A, απο τη Τατιανα προερχονται ολα αυτα? Μαλιστα. Ναι, με πολλη φαντασια το ρεφρεν του Everything μοιαζει λιγο με το YANA στο πιο γρηγορο. Ουτε και με το Always on my mind μου μοιαζει, αν και καταλαβαινω γιατι το λες Cris. Eμενα αυτο που μου θυμιζει ειναι το Everything I am της ιδιας.
Cristina Δημοσ. 16 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2006 Πόσα θέλουν να μας τρελάνουν; Μαμώ τα μουσικά αυτιά τους! Αν το You're Not Alone είναι η βάση του Everything' date=' τότε εγώ είμαι η Madonna! :oops: Να έχουν και τον Ρόμπερτ Ουίλιαμς και να τους εξηγεί ότι δεν υπάρχουν ομοιότητες και οι γνωστοί επισκέπτες της Τατιάνας, να επιμένουν στις τατιανιές τους! Πάντως κι εγώ Cristina σπάω το κεφάλι μου να θυμηθώ τι μου θυμίζει το 'Everything'! :-|[/quote'] Ε μα δηλαδή... Ακούς εκεί με Michael Jackson... Κι εγώ προσπαθώ να καταλάβω ρε γμτ με ποιο μοιάζει... Θα σκάσω. Αμάν αυτό το πράγμα... A' date=' απο τη Τατιανα προερχονται ολα αυτα? Μαλιστα.Ναι, με πολλη φαντασια το ρεφρεν του Everything μοιαζει λιγο με το YANA στο πιο γρηγορο. Ουτε και με το Always on my mind μου μοιαζει, αν και καταλαβαινω γιατι το λες Cris. Eμενα αυτο που μου θυμιζει ειναι το Everything I am της ιδιας.[/quote'] Πες μου και μένα που κατάλαβες τι λέω γιατί δεν μπορώ να το εκφράσω με λέξεις γμτ... Το «Everything I am» δεν το έχω ακούσει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.