Προς το περιεχόμενο

Windows Live Messenger!! The next generation of MSN

sotoman

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μια απλή αθώα ερώτηση:

Μήπως τελικά το MSN αντιγράφει το Gmail στον τρόπο διάδοσής του; Μήπως τελικά έχει κλ... μέντες γιατί βλέπει να χάνει κόσμο λόγω του ανεπαρκούς του email; Κι εγώ hotmail είχα κάποτε (χρόνια πριν βγει το gmail) αλλά δεν άφησα τις εξελίξεις να με προσπεράσουν.

Εξάλλου, αν κάποιος θέλει messenger καλό, υπάρχουν τόσα και τόσα, όπως π.χ. το Trillian & το Gaim. Γιατί να ξεπέσει κανείς σε λογισμικά της MS;

• Απαντ. 228
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

egw exw invite alla re pedia douleuei mono se logariasmous hotmail kai msn oxi se alla acount....oi prwti 3 poy tha mou steiloun Pm me to mail tous tha toys steilw.alla eipame mono acount sto hotmail kai sto msn..

Δημοσ.
egw exw invite alla re pedia douleuei mono se logariasmous hotmail kai msn oxi se alla acount....oi prwti 3 poy tha mou steiloun Pm me to mail tous tha toys steilw.alla eipame mono acount sto hotmail kai sto msn..

EMEINE ENA INVITE AKOMA.......

Δημοσ.
Ίσως επειδή όλοι αυτό έχουν...

Ακόμα και κάποιο άλλο να βάλω' date=' δεν θα έχω ούτε μια επαφή...[/quote']

Φυσικά και θα έχεις. Τα λογισμικά που είπε ο φίλος παραπάνω (trillian, gaim, miranda κλπ) απλώς υποκαθιστούν τα msn, icq, yahoo κλπ.

Με άλλα λόγια, έχεις όλα τα messengers μαζί, φυσικά με όλες σου τις επαφές. Οπότε αυτό που λες δεν ισχύει.

Δημοσ.

Έχεις δίκιο, λοιπόν πώς μπορώ να έχω τις επαφές μου απο το msn 7.5 στο 8???

Τις έκανα import αλλά ενώ ήταν κάποιοι μέσα τους είχε όλους offline...

Όποιος θέλει έχω μια πρόσκληση, να στείλε pm... Μόνο ο πρώτος...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...