Diomedes Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2006 Μια απλή αθώα ερώτηση: Μήπως τελικά το MSN αντιγράφει το Gmail στον τρόπο διάδοσής του; Μήπως τελικά έχει κλ... μέντες γιατί βλέπει να χάνει κόσμο λόγω του ανεπαρκούς του email; Κι εγώ hotmail είχα κάποτε (χρόνια πριν βγει το gmail) αλλά δεν άφησα τις εξελίξεις να με προσπεράσουν. Εξάλλου, αν κάποιος θέλει messenger καλό, υπάρχουν τόσα και τόσα, όπως π.χ. το Trillian & το Gaim. Γιατί να ξεπέσει κανείς σε λογισμικά της MS;
Steven1985 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2006 Ίσως επειδή όλοι αυτό έχουν... Ακόμα και κάποιο άλλο να βάλω, δεν θα έχω ούτε μια επαφή...
stathi02 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2006 paidia den divasa ta proigoumena (mono proti selida) opote an exete kana invitation steilte sto [email protected]. An den iparxei diathesimo sorry pou den to diavasa!
danis6963 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 Αν περισσεύει και καμία για μένα ([email protected]).... Ευχαριστώ πολυ!
Theodore Tsi Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 paides min psaxnete adika....mallon kanenas den stelnei invitation..... ap tin alli an to googlarete tha breite tropo na doulepsete ton "windows live messenger xwris INVITATION" opoios katalabe ta " " katalabe........
AMWN_RA Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2006 egw exw invite alla re pedia douleuei mono se logariasmous hotmail kai msn oxi se alla acount....oi prwti 3 poy tha mou steiloun Pm me to mail tous tha toys steilw.alla eipame mono acount sto hotmail kai sto msn..
Nightfall_2003 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2006 thanks k apo edw ston filo AMWN_RA gia tin prosklisi!!
AMWN_RA Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2006 egw exw invite alla re pedia douleuei mono se logariasmous hotmail kai msn oxi se alla acount....oi prwti 3 poy tha mou steiloun Pm me to mail tous tha toys steilw.alla eipame mono acount sto hotmail kai sto msn.. EMEINE ENA INVITE AKOMA.......
AMWN_RA Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2006 esteila kai to teleyteo.... tha perimenw na moy steilei i microsoft pali
denexo Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2006 Ευχαριστώ τον AMWN_RA για το last invi. (Κρίμα που η μ@λ@κί@ το inbox είχε γεμίσει και μάλλον χάθηκε η πρόσκληση )
Inkjjl Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2006 [email protected] XOSTE ki edo na doume ti sto kalo einai afto to matzaflari...
aragorn Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2006 Ίσως επειδή όλοι αυτό έχουν...Ακόμα και κάποιο άλλο να βάλω' date=' δεν θα έχω ούτε μια επαφή...[/quote'] Φυσικά και θα έχεις. Τα λογισμικά που είπε ο φίλος παραπάνω (trillian, gaim, miranda κλπ) απλώς υποκαθιστούν τα msn, icq, yahoo κλπ. Με άλλα λόγια, έχεις όλα τα messengers μαζί, φυσικά με όλες σου τις επαφές. Οπότε αυτό που λες δεν ισχύει.
Steven1985 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2006 Έχεις δίκιο, λοιπόν πώς μπορώ να έχω τις επαφές μου απο το msn 7.5 στο 8??? Τις έκανα import αλλά ενώ ήταν κάποιοι μέσα τους είχε όλους offline... Όποιος θέλει έχω μια πρόσκληση, να στείλε pm... Μόνο ο πρώτος...
panoulis23 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2006 gia rixte mia matia edw [url']http://www.liewcf.com/blog/archives/2006/01/install-windows-live-messenger-without-invitation/[/url] an diavasate to post tou axinou den tha zitousate twra invitation. ginetai polyt apla kai xwris aytin.emena mou doulepse kanonika.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.