Προς το περιεχόμενο

Windows Live Messenger!! The next generation of MSN

sotoman

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 228
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

καλά υπάρχει κάποιος τελικά που να έχει προσκλήσεις? Γιατί έχω την αίσθηση ότι όλοι αφήνουμε τις διευθύνσεις των mail μας χωρίς να υπάρχει ανταπόκριση?

Δημοσ.
Windows Live Messenger will be the next-generation MSN Messenger. It will have everything you already love about Messenger—your contact list' date=' emoticons, and instant access to your friends via text, voice, and video—plus new ways to connect and share documents with almost magical ease. As always, it will be free to download Messenger and use most of its features.

Τώρα δεν ξέρω τι τρομερό έχει ... μια απ τα ίδια μου φαίνεται[/quote']

Να σου πω εγώ. Τίποτα το ιδιαίτερο. Άλλη μια παπ... της MS η οποία πλασάρεται με πολύ αποτελεσματικό τρόπο. Δε λέω πως είναι σκάρτο σαν λογισμικό, όμως το πιθανότερο είναι να είναι το ίδιο το παλιό Messenger με λίγα περισσότερα birds & weasels πάνω (κοινώς, εφετζίδικα λαμπιόνια). Ίσως να είναι κάπως πιο εύχρηστο για αρχάριους χρήστες (στους οποίους πιθανότατα απευθύνεται). Εγώ δεν χρησιμοποιώ γενικά messengers όμως τώρα τελευταία ξεκίνησα με το Google talk και είμαι αρκετά ικανοποιημένος. Μοναδική προϋπόθεση: λογαριασμός Gmail. Αν δεν έχεις, στείλε μου PM με email σου να σου στείλω (αυτό ισχύει για όποιον διαβάζει αυτές τις γραμμές - δεν κάνω διακρίσεις). :-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...