Theodore Tsi Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2006 gia steilte k apo dw........ [email protected]
wizard Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2006 Ki edw re paidia wizard.semfe [at] gmail.com
matrixgeo Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2006 Kai se emena opoios mporei [email protected]
Steven1985 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2006 οποιανού του περισέβει στείλτε στο [email protected] invitation
kostastnt Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2006 Όποιος έχει τον παρακαλάω να στείλει μία και σε εμένα στο: [email protected]
NiTroGen Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2006 E... Αν δε σας κάνει κόπο και μια στο [email protected] . Ευχαριστώ!
Merlin_o_magos Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2006 kai mia an theli kapios sto [email protected]
Nightfall_2003 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2006 καλά υπάρχει κάποιος τελικά που να έχει προσκλήσεις? Γιατί έχω την αίσθηση ότι όλοι αφήνουμε τις διευθύνσεις των mail μας χωρίς να υπάρχει ανταπόκριση?
N1ghtW0lf Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2006 twra eida olo to thread, exw mia prosklhsh na dwsw, an den exei kanenas 8a steilw ston prwto pou anoikse to thread, kai autos sunexizei kai moirazei... as mou pei monaxa an exei o prwtos labei hdh prosklhsh!
Diomedes Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2006 Windows Live Messenger will be the next-generation MSN Messenger. It will have everything you already love about Messenger—your contact list' date=' emoticons, and instant access to your friends via text, voice, and video—plus new ways to connect and share documents with almost magical ease. As always, it will be free to download Messenger and use most of its features.Τώρα δεν ξέρω τι τρομερό έχει ... μια απ τα ίδια μου φαίνεται[/quote'] Να σου πω εγώ. Τίποτα το ιδιαίτερο. Άλλη μια παπ... της MS η οποία πλασάρεται με πολύ αποτελεσματικό τρόπο. Δε λέω πως είναι σκάρτο σαν λογισμικό, όμως το πιθανότερο είναι να είναι το ίδιο το παλιό Messenger με λίγα περισσότερα birds & weasels πάνω (κοινώς, εφετζίδικα λαμπιόνια). Ίσως να είναι κάπως πιο εύχρηστο για αρχάριους χρήστες (στους οποίους πιθανότατα απευθύνεται). Εγώ δεν χρησιμοποιώ γενικά messengers όμως τώρα τελευταία ξεκίνησα με το Google talk και είμαι αρκετά ικανοποιημένος. Μοναδική προϋπόθεση: λογαριασμός Gmail. Αν δεν έχεις, στείλε μου PM με email σου να σου στείλω (αυτό ισχύει για όποιον διαβάζει αυτές τις γραμμές - δεν κάνω διακρίσεις).
N1ghtW0lf Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2006 basika megalh diafora ston messenger 7.5 kai ton 8.0 pou etoimazetai twra...
--b}{d-- Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2006 an exei meinei kamia steilte ki apo dw. gkalli sto hotmail.com
Steven1985 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2006 Τελικά θα γίνει κάτι με τις προσκλήσεις??? [email protected]
oneirobatis Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2006 dn einai akoma kati idiaitero einai se beta ekdosi..min kegeste k toso distixos dn exo alles invitation gia na stilo apla dn einai kati idiaitero ithela na sas po...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.