Προς το περιεχόμενο

Windows Live Messenger!! The next generation of MSN

sotoman

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 228
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ρε παίδες από εχθές το μεσημέρι προσπαθώ να μπώ στο MSN LIVE Messenger (είμαι νόμιμος BETA user) και μου βγάζει fatal error και κλείνει. Με εναλλακτικό Client καθώς και τον webmessenger μπαίνει κανονικά. Τι λέτε να παίζει?

Δημοσ.

ρε συς μπορειτε να κατεβασετε το messenger χωρις invitation αλλα δεν μπορειτε να κανετε login για αυτο μη μπερδευετε το κοσμο! στειλτε κι σε μενα μια invitation plz :P .. [email protected] (0=μηδεν)

Δημοσ.
Κλείνει μόνο του; Έχεις ημερομηνία και έτος σωστά;

Ναι κομπλέ είναι η ημερομηνία έχω διαβάσει για αυτό το ERROR. Κάνει log-in ο msg μου αλλά μόλις μπεί και στo tray δω το εικονίδιο του On Line τότε βγάζει Error και κλείνει μόνο του.

Δημοσ.

Pws pairnw invitation? Otan klikarw se kapoio apo ta "M" mou leei o,ti: "Oops, the invitation you're trying to accept has already been used. Better contact the person who invited you and ask them to send you a new invitation."

Δημοσ.

giati otan vazw to mail pou xrisimopoiw kai sto palio msn mu leei: "Το τμήμα της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας που ακολουθεί το σύμβολο @ ανήκει σε έναν "δεσμευμένο τομέα", όπως hotmail.com, msn.com ή passport.com. Πληκτρολογήστε μια διαφορετική διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου."? Ti mail prepei na valw?

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

kai ego exo proskliseis. oi protoi pou tha mou steiloun, tha paroun k to invitation tous. tora gia auto pou lene parapano gia oti den xreiazetai invitation pleon, isxiei.. alla en merei. nai men opoiosdipote mporei na dexthei invatation pigainontas stin selida pou exoun dosei, alla mexri i ms na sou steilei invitation mporei na perimeneis k bdomades.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...