Προς το περιεχόμενο

Ξέρει κανείς με ποιο τρόπο μπορείς να βρείς τον κωδικό ενός .zip, .rar αρχείου

spyrosathgr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν ξέρει κάποιος να μου πει για κάποιο προγραμματάκι αν υπάρχει που μπορώ να βρώ τον κωδικό ενός .zip, .rar αρχείου.

Ευχαριστώ

• Moderators
Δημοσ.
Αν ξέρει κάποιος να μου πει για κάποιο προγραμματάκι αν υπάρχει που μπορώ να βρώ τον κωδικό ενός .zip' date=' .rar αρχείου.

Ευχαριστώ[/quote']

Ριξε μια ματια εδω.

Και με γουγλη θα βρεις αρκετα προγραμματα γι αυτην την δουλεια.

Δημοσ.

Δεν νομίζω ότι θα καταφέρεις κάτι! Καλύτερα θα είναι να κάνεις αναζήτηση του ίδιου αρχείου σε άλλα μέρη (ο γούγλης να'ν καλά) και να δεις που θα έχουν και τον κωδικό! ;)

Δημοσ.

Όσα ξέρω που κυκλοφορούν είναι dictionary crackers, οπότε μάπα το καρπούζι, πρέπει να έχει εύκολο κωδικό για να τον βρείς.

Δημοσ.

Αν το αρχείο rar είναι δικό σου καλύτερα να σπάσεις το κεφάλι σου να βρεις τον κωδικό παρά να το αφήσεις σε κάποιο πρόγραμμα. Εμένα για ένα "εύκολο" κωδικό, δλδ μόνο με 3-7 κεφαλαία γράμματα (ούτε αριθμούς) το rar password cracker μου είπε ότι θέλει 40000ώρες!!!! Έχω Athlon 2400+ (παίζει μεγάλο ρόλο η cpu)

• Moderators
Δημοσ.

H καλυτερη λυση ειναι αυτη που προτεινει η MariaTs.

Δοκιμασε να βαλεις το site απ οπου το κατεβασες,το ονομα του χρηστη που το εκανε upload και αλλα τετοια προφανη,απτο να ελπιζεις σε brute force.

Δημοσ.

Κατέβασα απο το emule κάποια συμπιεσμένα τραγουδάκια και ενώ δίνει κάποια passwords δεν δουλεύει κανένα. Κατέβασα επίσης και ένα προγραμματάκι "Password Recovery 6.1" αλλά δεν κάνει δουλειά.

Ευχαριστώ όλους σας

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...