Feax Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2006 Το πρόβλημά μου είναι το εξής : Σε xbox (chip+evolutionX) όταν στέλνω μια ταινία με ftp στο partition F ξεκινά με ταύτητα 40-45mbps και πέφτει τραγικά (μεχρι και κάτω από 5mbps) με αποτέλεσμα να πέρνει χρόνια το upload. Όταν στέλνω την ταινία στο partition E η ταχύτητα είναι μεν χαμηλή (40-45 mbps) αλλά σταθερή. Όταν κατεβάζω από το xbox στο PC η ταχύτητα είναι σταθερή και >90mbps. - Έχω χρησιμοποιήσει 2-3 ftp clients όλα με το ίδιο πρόβλημα - Σύνδεση με crossover καλώδιο (δικής μου κατασκευής - σκέφτηκα μήπως το ένα ζεύγος από τα δύο δεν έχει "κάτσει" καλά αλλά δεν μπορεί να δικαιολογηθεί η διαφορά στο upload ανάμεσα στα δύο partition) Τι μπορεί να φταίει ?
Feax Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2006 Όχι, είναι το επόμενο test που θα κάνω.
Feax Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2006 Λοιπόν δοκίμασα το falshfxp και το πρόβλημα έχει ως εξής : Βάζω το flashfxp πάω να κάνω upload και πιάνει ~500 KB/sec. Χάλια μάυρα. "Μια από τα ίδια" λέω στον εαυτό μου μέχρι που δοκίμασα το εξής : Σβήνω μερικά divx από το F και ο ελευθερος χόρος πάει από ~4GB στα ~10GB. Δοκιμάζω πάλι upload. Πιάνω ~5000-5500ΚΒ/sec Ανεβάζω ... Ανεβάζω ... Ανεβάζω μέχρι που ο ελευθερος χόρος στο F πέφτει κάτω από ~5GB και τότε το επόμενο αρχείο divx που πάω να ανεβάσω πιάνει πάλι το γνωστό ~500KB/sec. ?????
StavrosD Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2006 Δοκίμασε με το Total Commander Μεταφέρω τα αρχεία με 7-9ΜΒ/sec
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.