Προς το περιεχόμενο

Προς τους κατόχους Sony Vaio

xalia

Προτεινόμενες αναρτήσεις

είμαι πολύ κοντά στην αγορά του SONY Vaio VGN-S4Z αλλά έχω μία απορία. Από ότι έχω παρατηρήσει στα laptop υπάρχουν δύο τρόποι setup από θέμα λογισμικού. Το μηχάνημα έρχεται με όλα του τα cd os drivers και μπαίνουν με τον κλασικό τρόπο, όπως στα HP laptop. Το μηχάνημα έρχεται με ένα δύο recovery cd και διαβάζει os και λογισμικό από ένα κρυφό partition και εγκαθιστά το λειτουργικό μαζί με drivers και ένα κάρο προγράμματα, όπως στα toshiba! Με τα sony vaio τι γίνεται? Αν ξέρει κανείς για το συγκεκριμένο μοντέλο θα ήμουν υπόχρεος!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

File mou den kserw gia auto to montelo mias kai egw exw to VGN-B1XP

To laptop exei ena partition opws les kai kanei apo ekei recovery kata kapoio tropo. Omos DEN sou dinoun kanena cd mazi!!!!! Molhs ton anoikseis bgainei ena parathuraki pou sou leei na akolouthiseis enan odhgo gia na ftiakseis recovery cd.

Enas filos den to ekane kai den brhke pote apo th sony akrh opote meta anaggasthke na sbisei to partition kai na kanei panta eggatastash me ton "klasiko" tropo opws kai se ena desktop.

Pantos san laptop einai polu aksiopista kai poiothka. Ta mona pou isos aksizoun perisotero einai toshiba (kapoia montela) kai IBM (to idio).

είχα κάνει τη διαδικασία αυτή σε ένα toshiba. Δε μου φάνηκε δύσκολο, το αποτέλεσμα ήταν απογοητευτικό. Μετά το τέλος του setup είχε γεμίσει με ότι πρόγραμμα μπορείς να φανταστείς τα μισά trial και demo!

Να ρωτήσω και γω κάτι άλλο τώρα.Άμα θέλει κάποιος να αναβαθμίσει τη RAM πόσο κάνει μία 512;;;Στο site της Sony είχα δει κάτι αστρονομικές τιμές της τάξης των 300 ευρώ!!Ισχύει κάτι τέτοιο;;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...