^DiMioN^ Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 Εγώ πάντως το νοικιασα απο γνωστη αλυσσιδα βιντεοκλαμπ. Ευρωπαϊκή έκδοση με υποστηριξη mouse απο το patch χωρις προβλημα.
Euromaster Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Gnwrizei kapoios pou einai o fakelos twn save tou paixnidiou epeidi 8elw na kanw format?
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Ama den einai sto idi yparxon fakelo tote opos kai ola ta alla games tha einai sta my documents.
BossDoc Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Δεν έχει φάκελο σε κανένα απο τα 2.Ένα αρχείο savedata.dat έχει μέσα στο dir του game ....(Αν είναι αυτό μόνο δεν γνωρίζω,δεν βρήκα κάτι άλλο)
panos--26-- Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 To pira apo ton theio kai to epeksa gia 30 lepta! Amesos efage delete!Aparadekto to port gia Pc kai ta grafika tou athlia gia ta simerina dedomena kai ta eperxomena games! Eimaste sto 2007 kai oxi sto 2000!Mou thimise playstation 1!Krima!Perimena kaliteri metafora!
fanpan Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Μήπως μπορεί κάποιος ρε παιδιά να μου πεί ποια είναι τα πλήκτρα με τους αριθμούς που πρέπει να πατάς όταν στο ζητάει?Ξέρω μόνο ότι το 3 είναι το enter τα υπόλοιπα?Για παράδειγμα εκέι που πέφτει ο βράχος και πρέπει να πατήσεις έναν συνδιασμό πλήκτρων.......
tntdynamite23 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 1 CTRL 2 F 3 ENTER 5 LSHIFT 6 RSHIFT Συνηθως σου βγαζει να πατησεις 1 και 3 ή 5 και 6...
nick21 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Είναι η χειρότερη μεταφορα που έχω δει.Πήραν κάτι τέλειο και το έκαναν σαν τα μούτρα τους...Αnyway,εγώ αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα.Μετά από καθε cinematic video χάνετε ο χαρακτήρας και μου δείχνει κάτι αφηρήμενα πλάνα,με συνέπεια να χάνω ολο το story.Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει???
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 lol, les oti einai teleios moufa kai to pezeis?lol...
gust Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 Πραγματικα Lol! Anyway.....Το παιχνιδι το παιζω αρκετες μερες τωρα.....(εφτασα στο καστρο). Προσωπικα μου αρεσε πολυ, ειναι αξιος συνεχιστης της σειρας, περιεχει πλοκη,ατμοσφαιρα και αγωνια.Θα παραδεχτω οτι στην αρχη ο χειρισμος με μπερδεψε λιγο αλλα αυτο ηταν προσωρινο...ολα συνηθιζονται. Οσο για τα γραφικα που πολλοι αναφερουν απλα θα πω οτι η σειρα resident evil ποτε δεν φημιστηκε για τα γραφικα της (τουλαχιστον στα pc) αλλα για την τρομακτικη, κλειστοφοβικη αισθηση που μετεφερε στον παικτη (και αυτο ειναι που γουσταρω).Οποιος θελει γραφικα ας παιξει κατι αλλο. Τελος να προσθεσω οτι χρονια η κοινοτητα των pc gamers ζητουσε port του παιχνιδιου στα pc...τωρα που επιτελους το εχουμε μας ξυνιζει και μας βρωμαει. Ενταξει ρε παιδια ενα Port απο playstation 2 ειναι, μην περιμενετε φοβερες αλλαγες σε αυτο που αρχικα κυκλοφορησε! Οσοι γουσταρουν resident evil θα το αγοραζουν θα το παιξουν και θα γουσταρουν....οι υπολοιποι απλα θα πρεπει να βρουν κατι αλλο (για καλυτερα γραφικα ή εντυπωσικα shaders)!
DimitRi_Del Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 Egw to exw liwsei sto GC kai den exw na pw tpt asximo, antithetos. Me porwse para poli asxima to paixnidi. Na fantasteite oti to teleiwsa mesa se 3 meres! (to epeksa 2 fores apo ena 10wro peripou). Eixa na peksw toses wres paixnidi apo to Oddworld: Abe's Oddysee kai to Metroid gia to GameBoy).
Fish!!! Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 file nick ego simera to termatisa to resident evil 4 meta apo 17 ores gaming stin arxi mou ekane kai emena akrivos to idio problima alla meta ftiaxtike apo mono t otan proxorisa sta epomena chapter opote sinexise kai esi mipos kai ftiaxtei apo mono tou...
^DiMioN^ Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Ρε παιδιά με το riffle πως κρατάς την αναπνοή σου να μην κουνιέται ο στόχος του?? Πάντως με το mouse δεν υπάρχει κανένας πρόβλημα παίζει τέλεια από την αρχή, αρκεί να έχεις και Mouse με πάνω απο 1600 dpi αναλυσή. Εκει βέβαια που θερίζει είναι με το χειριστήριο του Wii, το παιχνίδι γίνεται τέλειο λες και φτιάχτηκε γι αυτό!!!!!!!!!!!!!!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.