Προς το περιεχόμενο

Resident Evil 4 (PC)

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 161
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Και γω μια από τα ίδια. Install-Παίξιμο λίγο που δεν κατάλαβα ούτε τα κουμπιά (εκτός αν δεν έχει άλλα)-Uninstall. Μπορεί να του δώσω μια ευκαιρία όταν πάρω αναλογικό χειρηστήριο...

Δημοσ.

Ακόμα δεν έχω παίξει το RE4, παρακολουθώ την κουβέντα και έχω καταλάβει ότι χωρίς χειριστήριο δεν πρόκειται να το ευχαριστηθώ, το sidewinder της microsoft θα κάνει δουλειά ή πρέπει να πάρω άλλο;

Δημοσ.

To δοκιμασε με το joypad που εχω και παιζει μια χαρα, θελει λιγη σηνυθεια τα πρωτα 10 λεπτα αλλα μετα εισαι οκ. Πολυ καλο φαινετε.

Δημοσ.

polu mapa to pehnidi ta grafika tou ine hirotera kai apo tou ps2, olo mia tholoura vlepw... ta fila katw sto edafos ine san mia poltopiimeni maza... mono o haraktiras ehei shediastei kala kai maresei

Δημοσ.

Καλυτερα απο τις κονσολες; Το αντιθετο μου φαινεται! Στο pc ειναι πολυ μουντα και γριζα σε αντιθεση με τις κονσολες μου ειναι φωτινα και ομορφα. Το μονο θετικο ειναι οτι στο pc μπορουνε να τα τρεξουμε σε μεγαλυτερη αναλυση...

Δημοσ.
Καλυτερα απο τις κονσολες; Το αντιθετο μου φαινεται! Στο pc ειναι πολυ μουντα και γριζα σε αντιθεση με τις κονσολες μου ειναι φωτινα και ομορφα. Το μονο θετικο ειναι οτι στο pc μπορουνε να τα τρεξουμε σε μεγαλυτερη αναλυση...

ontws...

Where are the lighting effects oeo???

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...