Προς το περιεχόμενο

Resident Evil 4 (PC)

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε κοίτα τι φτιάχνουν τα άτομα. Gamers pownz developers once again. Μετά την Bethesda ήρθε η σειρά της Capcom. Το μόνο που μένει είναι να βρουν τρόπο να προσθέσουν shading/lighting effects στο παιχνίδι τώρα :P

• Απαντ. 161
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Δλδ βαλανε Mouse support σε παιχνιδι που προοριζεται να μην εχει; Και γιατι το κανανε αυτο;

Δημοσ.

paidia kai ego dokimasa to patchaki kai ontos douleuei!apisteutos wolf!pou to ksethapses auto to site?

apla exo mia dio erotiseis.

Quit pos skata kanoume???(den to pisteuo ti rotao meta apo 15 xronia gaming stin plati mou....)

Δημοσ.
Psilo akuri erotisi alla anyways giati tora yparxei enas logos na to pekseis sto pc...
Εννοω οτι ετσι δεν θα εχει αρκετα bugs;
Δημοσ.

pantos paidia afou dokimasa to mouse patch dokimasa kai to gamepad.kai mporo na po oti den sigkrinete.to patchaki gia to mouse den exei omali kinisi (mporei na ftaiei kai to pc mou bebaia gia auto) opote einai diskolo na simadepseis kefali eukola as poume.me ton analogiko moxlo tou gamepad apo tin alli i kinisi einai arketa omali.

Δημοσ.

Ειναι αυτο που ελεγα.. Αφου το παιχνιδι σχεδιαστηκε χωρις να υποστηριζεται το ποντικι..

Δημοσ.

Εγώ πάντως που το δοκίμασα δεν είδα κάποιο πρόβλημα με τη στόχευση με το mouse (πέραν του ότι έχω άθλιο σημάδι). Δηλαδή μου φάνηκε απόλυτα smooth. Τουλάχιστον για κανα πεντάλεπτο που έπαιξα.

Μιλάω για το patch που αναφέρεται στο post #38. Το άλλο του #33 δεν κατάφερα να το κάνω να λειτουργήσει (όχι ότι το 'ψαξα και πάρα πολύ).

Δημοσ.

Help!Έχω Athlon XP 2600+,512 RAM, ATI Radeon 9200 256 MB και ενώ κάνω κανονικά install το παιχνίδι..μετά την επιλογή start..μαυρίζει η οθόνη..δείχνει(και λέει) οτι κάνει loading...αλλά μάλλον ποτέ δεν κάνει loading..παραμένει μια μαύρη οθόνη..Παρεπιπτόντως έχω τους καινούργιους drivers της κάρτας όπως και το DirectX 9.0c..Καμία ιδέα για το τι μπορεί να φταίει?Ευχαριστώ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...