Arioch79 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Ρε παιδιά, ένας φίλος μου μού είπε ότι είδε το Resident Evil 4 για PC στο κατάστημα της μεταμόρφωσης. Μάλιστα μου έφερε και κατάλογο του καταστήματος που το είχε κανονικά στα PC Games (και μάλιστα με φωτογραφία του κουτιού που έγραφε πάνω PC DVD). Θα το ελέγξω, αν και όλα τα μεγάλα review sites λένε ότι θα κυκλοφορήσει τον Μάρτη.
mandipl Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 ego giati den to vlepo pouthena ? diladi o theios den to vlepei..
gtsamour Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Ούτε ο δικός μου θείος το βλέπει. Είχε βγεί κάποια στιγμή το Σεπτέμβρη αλλά όταν το έψαχνε είχε 0 seeders. Κάπου διάβασα ότι ήταν κοροιδία και αντί για το παιχνίδι είχε μέσα gay τσόντα το αρχείο, γιάυτό και δεν το seedάρει κανείς.
Arioch79 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Κι εγώ ρε παιδιά δεν το βρίσκω πουθενά και το περιμένω πώς και πώς! Από τον προηγούμενο Μάιο που υποτίθεται ότι θα κυκλοφορούσε. Πάντως σας λέω χωρίς καμμία διάθεση για πλάκα ότι στον κατάλογο του πλαισίου το είχε στα PC Games. Τώρα αν κάναν καμμιά γκέλα και το μπέρδεψαν με το PS2 δεν ξέρω. Πάντως στη φωτογραφία του κουτιού που είχε, έγραφε πάνω PC DVD. Δυστυχώς θα φύγω για ΠΣΚ και δεν θα μπορέσω να το ελέγξω άμεσα. Θα το ψάξω από Δευτέρα όμως. Λογικά κάποιο λάθος θα έχει γίνει...
temeteron Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Και εγώ το είδα στο περιοδικό του πλαίσιου αλλα μπορεί να έχει γίνει και λάθος. Όσο για το torrent το δικό μου αλλα και τον περισσοτέρων που βλέπω έχει κολήσει στο 7.5 %.
Ancientlight13 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 Paides 27/2 tha to exoume kai episima. Etoimaste koubouria!!!!!!!!!!!!!
privateer Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2007 Kykloforhse mia taiwanezikh ekdosh tou re4 kai opws fainetai allo ena lame port 8a mas er8ei ton flebarh - No mouse support - Cutscene equal to PS2 version (640x480 movie) - Only resolution option (AA and AF not supported, maybe by forcing it through ATI/Nvidia driver) - The game is in english - Frame limiter in 60 fps - X360 joypad support (others too)
john2gr Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2007 Αστείο port. Εγώ το έλεγα ότι θα έβγαινε έτσι μούφα
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2007 Kala den ntreponte?Kai no mouse support?Mouahahahahah rofl...tote pios o logos?Kathistoi teleios leme...
Arioch79 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2007 Οι κλασσικοί τραγικοί Ιάπωνες. Και πάλι θα το τιμήσω όμως...
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2007 Moderators Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2007 Μπα, δεν φταίνε πάντα οι Ιάπωνες. Το DMC3 το port-αρε (και publish-αρε) η Ubisoft απ'ότι είχα διαβάσει. Η οποία ξέρουμε πόσο καλά ports κάνει τελευταία...
mandipl Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2007 san to silent hill 4 mou kanei to screenshot
metmat Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2007 san to silent hill 4 mou kanei to screenshot Εμένα μου κάνει και λίγο από Silent Hill 2 (κυρίως όσον αφορά το δάσος). Τα γραφικά του είναι λίγο αισχρά για την εποχή ή εμένα μου φαίνονται;
madcap Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2007 Αντε να κυκλοφορησει δεν μπορω να περιμενω αλλο!!! Μην μου θυμιζεις το Sillent Hill 2 γιατι δεν μπορω να ανταξω στην ιδεα οτι μπορει να ειναι κατι παρομοιο.
Marcos_Aurilius Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2007 Όντως, τα γραφικά είναι ψιλο-απαράδεκτα, ανεξαρτήτως πλατφόρμας...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.