Godfath3r Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2006 Thanx Chris... Μόνο απο τις φωτογραφίες (σιγά μην διαβάσω και τι λέει) κατάλαβα πως το παιδάκι μάλλον έχει ανέυθυνους γονείς...Ή γονείς που το βλέπουν σαν πηγή εσόδων στον οικογενειακό προϋπολογισμό! Έλεος με την υποκουλτούρα. Σε λίγο για να βλέπουμε και κανα σωστό πρόγραμμα στην τηλεόραση θα πρέπει να προσλαμβάνουμε κανά σύμβουλο, για να μας θυμίζει πότε παίζει τίποτα καλό... :evil:
Blackjim Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2006 Πριν λίγες μέρες είχε ένα αφιέρωμα με τα καλύτερα τραγούδια των Metallica και κάθησα να το δω από περιέργια. Ξέρετε ποιά βγάλανε πρώτα; ΚΡΑΤΗΘΕΙΤΕ 1. Frantic tic tic tic 2. Whiskey In The Jar Ρε παιδιά τι να πω; Μα καλά ποιός διαλέγει αυτά τα τραγούδια δηλαδή για τα top ten του κάθε συγκροτήματος; Πείτε μου λίγο γιατί θα τρελαθώ. Είναι δυνατόν να είναι τα δυο καλύτερα τραγουδία των Metallica αυτά τα δυο; Τον ποιό άσχετο να ρωτήσεις θα σου βρει δέκα που είναι πολύ καλύτερα από αυτά. An kai pleon mallon off topic eimai ( ), mipws milas gia to Top 10 @ 10 pou eixe prin liges meres me tous Metallica? ( ekei thymamai sto 1 to frantic ). An nai , ta tragoudia ekei den mpainoun me seira " aksiologimeni " alla tyxaia. Kai nomizw pws exoun kapoio section sto site tous kai psifizoun ta top10 ( de thymamai link ). Eks'allou to MTV ontws einai ASXETO apo metal , rock ktl. Exoun to MTV|2 gia autin tin mousiki Ekei na deis top100 ktl
Cristina Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2006 Thanx Chris... Μόνο απο τις φωτογραφίες (σιγά μην διαβάσω και τι λέει) κατάλαβα πως το παιδάκι μάλλον έχει ανέυθυνους γονείς...Ή γονείς που το βλέπουν σαν πηγή εσόδων στον οικογενειακό προϋπολογισμό! Έλεος με την υποκουλτούρα. Σε λίγο για να βλέπουμε και κανα σωστό πρόγραμμα στην τηλεόραση θα πρέπει να προσλαμβάνουμε κανά σύμβουλο' date=' για να μας θυμίζει πότε παίζει τίποτα καλό... :evil:[/quote'] Αυτά ακριβώς σκέφτηκα κι εγώ μόλις είδα τις φωτογραφίες... Έλεος με την υποκουλτούρα!!!
Fan Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2006 An kai pleon mallon off topic eimai ( )' date=' mipws milas gia to Top 10 @ 10 pou eixe prin liges meres me tous Metallica? ( ekei thymamai sto 1 to frantic ).An nai , ta tragoudia ekei den mpainoun me seira " aksiologimeni " alla tyxaia. Kai nomizw pws exoun kapoio section sto site tous kai psifizoun ta top10 ( de thymamai link ). Eks'allou to MTV ontws einai ASXETO apo metal , rock ktl. Exoun to MTV|2 gia autin tin mousiki Ekei na deis top100 ktl[/quote'] Τα τραγούδια δεν έμπαιναν με καθόλου τυχαία σειρά. Τα είχε με νούμερα. Ακόμα απορώ ποιός καραγκιοζης τα έβαλε έτσι.
Toufas Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2006 http://www.imdb.com/name/nm1429102/ gia ton andy.....
devil_will_cry Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2006 basika h teleytaia periodos poy axize to mtv htan thn periodo poy eixe pethanei o cobain.mexri ekei apo ekei kai pera xeftilistike. poy se re christina me to headbangers ball. christina den thn legane????
Godfath3r Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2006 e???Είναι 30 χρονών??? Τί ακριβώς παίζει τώρα?Κάτι πάει στραβά!!!!
ΜΑΝΟΛΗΣ Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2006 Παιδια χαλαρωστε πρεπει να καταλαβεται ενα πραγμα . Οι Metallica τα τελευταια χρονια σπανε πλακα . πειραματιζονται γενικα με την μουσικη . εχουν στερεψει μαλον απο ιδεες και δεν μπορουν να ακολουθησουν τα νεα συγκροτηματα ουτε να βγαλουν δισκους σαν το θεικο master of puppets To ιδιο βεβαια συμβαινει και με αλλα μεγαλα ονοματα της ροκ σκηνης . Πειτε μου ενα μεγαλο συγκροτημα παλιο που να εβγαλε προσφατα δισκο και να θυμιζει δεκαετια του 80 αντε αρχες 90 . Δεν γινονται αυτα τα πραματα παιδια απλως θα βγαινει κανενα καινουριο συγκροτημα ετσι για να λεμε οτι κατι αλαξε στην μουσικη σκηνη .
Fan Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2006 Παιδια χαλαρωστε πρεπει να καταλαβεται ενα πραγμα . Οι Metallica τα τελευταια χρονια σπανε πλακα . πειραματιζονται γενικα με την μουσικη . εχουν στερεψει μαλον απο ιδεες και δεν μπορουν να ακολουθησουν τα νεα συγκροτηματα ουτε να βγαλουν δισκους σαν το θεικο master of puppets To ιδιο βεβαια συμβαινει και με αλλα μεγαλα ονοματα της ροκ σκηνης . Πειτε μου ενα μεγαλο συγκροτημα παλιο που να εβγαλε προσφατα δισκο και να θυμιζει δεκαετια του 80 αντε αρχες 90 . Δεν γινονται αυτα τα πραματα παιδια απλως θα βγαινει κανενα καινουριο συγκροτημα ετσι για να λεμε οτι κατι αλαξε στην μουσικη σκηνη . Τα δύο συγκροτήματα που μου έρχονται στο μυαλό είναι Iron Maiden και Manowar. Τουλάχιστον δεν γελιοποίησαν την ιστορία τους
Typhoon Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2006 Οι Iron Maiden δεν γελοιοποίησαν την ιστορία τους? Πως βγάζοντας τα τελευταία 10 χρόνια συνέχεια αναμασήματα και στο ενδιάμεσο του κάθε δίσκου 3 live και 2 best of ? Τουλάχιστον οι Metallica παρ'όλο που έχουν ρίξει τα στανταρ τους απίστευτα δεν μπορεί να πει κανείς ότι παίζουν τα ίδια και τα ίδια. Για τους Manowar δεν αξίζει να μιλάμε, πολύς κόσμος πιστεύει ότι δεν άξιζε ποτέ, αλλά έχουνε περάσεις 15 χρόνια από τότε που βγάλαν ημι-σοβαρό δίσκο.
4saken Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2006 O Milonakis ειναι 30 χρονων...Πασχει απο μια παθηση...Ριχτε μια ματια στο imdb...
blackwar Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2006 Εγώ από την άλλη δεν κατάλαβα πως βγάζουν μια διασκευή σαν το δεύτερο καλύτερο τραγούδι ενός συγκροτήματος; και φυσικά μιλαω για το Whiskey In The Jar των Thin Lizzy (που αν θυμάμαι καλά και οι στίχοι είναι διασκευή ενός παραδοσιακού Ιρλανδικού τραγουδιού). Δηλαδή από μια καριέρα 25+ έτη των Metallica αυτό βρήκαν οι κρετίνοι στο Mtv;;;;; (εξηγώ πως δεν έχω τίποτα με το συγκεκριμένο κομμάτι ισα ισα που μου αρέσει τρομερά με την αξέχαστη φωνή του Philip Lynott)
^ACID_BURN^ Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2006 Ο,τι πουλάει βγάζουν.. Δεν τους ενδιαφέρει πιστεύω ιστορία κτλ κτλ κι ας λένε τέτοια. Ετσι είναι παντού στον χώρο των ΜΜΕ. Trust me.. Ηθελαν κάτι εύθυμο και χαλαρό από ένα καλό συγκρότημα.. Το σκέφτηκαν... Και είπαν "Θέλουμε τους Metallica, μεγάλη ιστορία έχουν, μα δε γίνεται να βάλουμε το Seek and Destroy (πχ.) ως best song!" και έτσι επέλεξαν ένα πιο low profile τραγουδάκι όπως το Whiskey in the jar (καλό, αλλά η original version του). Αυτός που βγάζει τα αποτελέσματα μάλλον κινείται βάσει στατιστικών από τωρινά δεδομένα. Η πλειοψηφία των ανθρώπων που ακούει τα πάντα, δεν γνωρίζει φυσικά την ιστορία των Metallica και δε νομίζω να τους άρεσε να παίξει το Master of Puppets ως κάλυτερο. Προτίμησαν κάτι πιο "δροσερό"... Whatever.. Τουλάχιστον ας έβγαζαν το Nothing else matters.. Προσωπικά έχω αρκετό καιρό να δώ Mtv, το έχουν αλλάξει πολύ. Προτιμώ λοιπόν να βλέπω στις ελεύθερες μου ώρες Animal Planet να μαθαίνω και κάτι καλό!
Fan Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2006 Τέταρτο ήταν το Nothing Else Matters!!! Δεν μπορώ να θυμηθώ το τρίτο. Κανα St Anger θα ήταν να μας τρελάνουν όλους!!!!!!!! Αισχος
cassidy Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2006 basika h teleytaia periodos poy axize to mtv htan thn periodo poy eixe pethanei o cobain.mexri ekei apo ekei kai pera xeftilistike. poy se re christina me to headbangers ball. christina den thn legane???? Vanessa Warwick
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.