mandate Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2006 οχι ρε φιλε και κατσαρολικα. Οι επιπεδοι εχουν κι εναν ανθρωπο. Σορυ, οι ανθρωποι εχουν κι ενα επιπεδοόπως το πες οι άνθρωποι είναι το ίδιο και το αυτό με το επίπεδο δηλαδή με τον πάτο
sYn Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2006 Όχι...σημαίνει πως είναι στα ντουζένια τους και στο ζενίθ της δημιουργικότητας και της ευρηματικότητάς τους. :-P Τα καλύτερα έπονται...έμαθα πως θα αγοράσουν νέο σετ από τενεκεδάκια και κατσαρολικά για να εξομειώσουν τα drums. Γι' αλλού πήγαινε το thread κι αλλού η ζωή μας πάει... Πιστεύω πως γνωρίζεις την αξία (αν και δε το νομίζω) των Metallica στο επίπεδο της metal μουσικής και αυτά που αναφέρεις είναι ουκ ολίγο προσβλητικά, οπότε δεν αξίζει να συνεχίσω αυτή τη συζήτηση..
nmtray2 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2006 Η αξια ενος συγκροτηματος δεν μετριεται με το τι φραγκα εχουν. Γιατι αυτοι αυτα κυνηγαν. Μεγαλωσα με Metallica και δεν μπορω να τους βλεπω να μαμακιζονται
sYn Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2006 Η αξια ενος συγκροτηματος δεν μετριεται με το τι φραγκα εχουν. Γιατι αυτοι αυτα κυνηγαν. Μεγαλωσα με Metallica και δεν μπορω να τους βλεπω να μαμακιζονται ne vre paidi moy.eimai enantion se osous amfisvitoun tin a3ia tous omos. mpori na ine tora tsirakia tis mtv gia na poulane alla ola einai enas faulos kiklos opos leei enas filos mou.i iron maiden den ine tsirakis tis mtv.omos anakiklonoun palies idees afou ta idia kai ta idia tragoudan. 21os aionas=marketing,proo8isi proiontos. Terma..
Cristina Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2006 Θα μπρούσε κάποιος να μου εξηγήσει γιατί διαγράφουμε την ιστορία ενός group και μάλιστα σαν των Metallica και μιλάμε απαξιωτικά, όταν πλέον δεν ταιριάζει με τα προσωπικά μας γούστα;
nmtray2 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2006 Γιατι με τετοια ιστορια (και τετοια κομματια) περιμενεις περισσοτερα πραγματα απ'αυτους. Δεν ειναι τυχαιο το οτι αλλαξαν πολλες φορες μελη (εξαιρεση φυσικα ο Cliff R.I.P) Edit οπως ειπα μεγαλωσα με Metallica...Εμαθα κιθαρα με Metallica...Tρελαινομουνα να παιζω Metallica στα Live...Πιο απο τα καινουρια τους θα επαιζες σε συναυλια? Προσωπικα κανενα. Γι'αυτο εμεινα μεχρι το justice (αντε το black)
Cristina Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2006 Το «περισσότερα πράγματα» πώς το ορίζεις; Γιατί εγώ το βλέπω σαν κάτι εντελώς υποκειμενικό. Α... Επίσης, θα ήθελα να μου πείτε κάποιον καλλιτέχνη που δεν τον νοιάζουν τα χρήματα... Εγώ δεν ξέρω κανέναν...
sYn Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2006 Γιατι με τετοια ιστορια (και τετοια κομματια) περιμενεις περισσοτερα πραγματα απ'αυτους. Δεν ειναι τυχαιο το οτι αλλαξαν πολλες φορες μελη (εξαιρεση φυσικα ο Cliff R.I.P) ne vre alla to 8ema ine oti den apantas..se rotane gia tin istoria ke esi milas gia to paron. OLOI exoun mia stigmi parastratisis sti zoi tous_> ine anamenomeno den ine oli telii( ektos apo emena fisika )
mandate Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2006 Το «περισσότερα πράγματα» πώς το ορίζεις; Γιατί εγώ το βλέπω σαν κάτι εντελώς υποκειμενικό. Α... Επίσης' date=' θα ήθελα να μου πείτε κάποιον καλλιτέχνη που δεν τον νοιάζουν τα χρήματα... [img']http://www.mplampla.gr/files/Trillian/tongue.gif[/img] Εγώ δεν ξέρω κανέναν... ναι αλλά να μήν το δείχνουν τόσο ξεδιάντροπα και να σε βλέπουν σα μπαταρία
tsipouro Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2006 An einai statheroi, tous leme "klasikous" kai "grafikous" An allazoun, tous leme "kleftes allwn idewn" kai "poulimenous" An ta kanoun kai ta dyo, tote "sterepsane", "piasane pato" kai "klevoun idees". As ftiaksoume to site www.Pos8eloumeTaSigkrotimataStoMellon.org kai na psifizoume gia olous.. Ki opoios den simmorfonetai m afto pou EMEIS theloume, na ton apokefalizoume se mia kentriki plateia, eis endeiksi paradeigmatismou ELEOS PIA!
nmtray2 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2006 Παθος μηπως? Ορεξη για μουσικη μηπως? ορεξη για Live μηπως? Επικοινωνια με το κοινο? Τους ειδα Γερμανια πριν χρονια κι επαθα πλακα...Τους ειδα και στο mtv πριν λιγο καιρο και παλι επαθα πλακα (απο την αναποδη)
sYn Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2006 An einai statheroi' date=' tous leme "klasikous" kai "grafikous"An allazoun, tous leme "kleftes allwn idewn" kai "poulimenous" An ta kanoun kai ta dyo, tote "sterepsane", "piasane pato" kai "klevoun idees". As ftiaksoume to site www.Pos8eloumeTaSigkrotimataStoMellon.org kai na psifizoume gia olous.. Ki opoios den simmorfonetai m afto pou EMEIS theloume, na ton apokefalizoume se mia kentriki plateia, eis endeiksi paradeigmatismou ELEOS PIA! ta parales tora..na tous vasanisoume mexri na tous er8oun kenouries idees ne alla oxi kai na tous apokefalisoume:evil:
Cristina Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2006 An einai statheroi' date=' tous leme "klasikous" kai "grafikous"An allazoun, tous leme "kleftes allwn idewn" kai "poulimenous" An ta kanoun kai ta dyo, tote "sterepsane", "piasane pato" kai "klevoun idees". As ftiaksoume to site www.Pos8eloumeTaSigkrotimataStoMellon.org kai na psifizoume gia olous.. Ki opoios den simmorfonetai m afto pou EMEIS theloume, na ton apokefalizoume se mia kentriki plateia, eis endeiksi paradeigmatismou ELEOS PIA! Δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω πιο πολύ...
cassidy Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2006 Παθος μηπως? Ορεξη για μουσικη μηπως? ορεξη για Live μηπως? Επικοινωνια με το κοινο? Τους ειδα Γερμανια πριν χρονια κι επαθα πλακα...Τους ειδα και στο mtv πριν λιγο καιρο και παλι επαθα πλακα (απο την αναποδη) Και θεωρείς το ίδιο να βλέπεις ζωντανά μια μπάντα να παίζει για το κοινό της με το να την βλέπεις στη tv να παίζει σε μια εκδήλωση. Όσο για το σχόλιο σου για το black album, μάλλον κάπου μπερδεύτηκες... το να μιλάς απαξιωτικά γι αυτόν τον δίσκο ("άντε και το black album") ήταν της μόδας πριν μια δεκαετία.
blueviper Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2006 Πιστεύω πως γνωρίζεις την αξία (αν και δε το νομίζω) των Metallica στο επίπεδο της metal μουσικής και αυτά που αναφέρεις είναι ουκ ολίγο προσβλητικά, οπότε δεν αξίζει να συνεχίσω αυτή τη συζήτηση.. Πως γίνεται να πιστεύεις πως γνωρίζω την αξία τους και ταυτόχρονα να μην το νομίζεις?! Κι επειδή έχουμε χάσει την μπάλα και βγάζει ο καθένας ό,τι συμπέρασμα του κάνει κέφι, ανεξάρτητα από το τι έχει ειπωθεί...που ακριβώς με είδες να απαξιώνω την ιστορία των Metallica και την προσφορά τους στη metal σκηνή και στη μουσική εν γένει?! Νόμιζα πως ήταν προφανέστατο πως μιλούσα για τις τελευταίες καλλιτεχνικές τους ανησυχίες και δει to St. Anger, στο οποίο, στη συνείδησή μου πάντα, τα drums ήταν μια πειραματική τροποποιημένη εκδοχή κατσαρολικών, το άκουσμα των οποίων μου προκαλούσε γέλιο. Από πότε πρέπει να παίρνουμε άδεια προκειμένου να εκφράσουμε την άποψή μας, ακόμα κι αν είναι ισοπεδωτική, για ένα συγκρότημα, στο βαθμό που δεν προσβάλλουμε κανέναν εκ των ακροατών του? Εκτός κι αν αυτοί οι τελευταίοι, αρρωστημένα φυσικά, ταυτίζουν την ύπαρξή τους με το ίδιο το συγκρότημα κι αναλαμβάνουν συνήγοροι υπεράσπισης του, μια και σε αυτό βλέπουν τον εαυτό τους. Πρόβλημά τους. Διατηρώ πάντα το αναφαίρετο δικαίωμα να μπορώ να εκφράζω ελεύθερα τη γνώμη μου για έναν καλλιτέχνη/συγκρότημα μέσα στα πλαίσια των κανονισμών, ακόμα κι αν διαφωνούν μαζί μου όλοι οι υπόλοιποι. Μήπως δηλαδή πρέπει να εκθειάσω τους Metallica μόνο και μόνο για να γίνω αρεστός στους fan τους? Ή μίλησα πουθενά για αντικειμενικό στοιχείο και δεν το πήρα χαμπάρι? Την αποκλειστικά προσωπική, υποκειμενική και κείμενη σε κριτική θέση μου έθεσα και δε θα λογοδοτήσω κι όλας, γιατί την πιστεύω. Για να εξηγούμαστε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.