bl.guardian Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2006 Παιδια βοηθηστε με σε κατι.Αν καποιοσ απο εσασ εχει το plextor 716 ασ μου λυσει μια απορια μου.Πριν 4 μερεσ αγορασα το plextor 716 A. Ανοιγωντασ το πορτακι για να βαλω ενα δισκακι ,το πορτακι βγαινει κανονικα δηλαδη ισια αλλα στο τελοσ τησ διαδρομησ εκει δηλαδη που ειναι τελειωσ ανοιχτο παει λιγο αριστερα.αν καποιοσ απο εσασ το εχει ασ μου πει αν το κανει και το δικο του.Δεν μου παρουσιαζει κατι λειτουργικα απλα αναρωτιεμαι γιατι.Ευχαριστω εκ των προτερων!
geovard Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2006 Καλώς ήλθες καί μην αγχώνεσαι, έτσι το κάνουν όλα τα 716Α.Δεν είναι πρόβλημα αυτό.Πιάσε δουλειά καί άρχισε να γράφεις,θα το ευχαριστηθείς.
tatos Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2006 Καλώς ήλθες καί μην αγχώνεσαι, έτσι το κάνουν όλα τα 716Α.Δεν είναι πρόβλημα αυτό.Πιάσε δουλειά καί άρχισε να γράφεις,θα το ευχαριστηθείς.Ακριβως!!! εχω και εγω και ενας φιλος μου...ακριβως το ιδιο γινεται και στα δυο!οποτε..enjoy and start write!!!!
Γιάννης Platano Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2006 Μπραβο παρατηρητικοτητα που εχεις...Τωρα το ειδα οτι το κανει και το δικο μου....No problem!!!!!. :-D :-D
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.