Marker Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2006 Meso tou bios alla i apantisi itan gia ton Green Dragon. Esy dokimase na allakseis drivers (vale proigoumeni ekdosi- Pantos to kalutero pou tha mporouses na kaneis einai na valeis ksexoristo thread dioti i fusi tou provlimatos einai diaforetiki kai episis auto pou ekanes se ksena sites to pairnoun san Hijacking eite eixes kali thelisi eite oxi)
Harroulis Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2006 Δεν ηξερα οτι η φυση του προβληματος ειναι διαφορετικη. Εγω ξερω οτι μου σβηνει η οθονη. Τους drivers της Intel® 82845G/GL Graphics controller τους εχω δυο χρονια,προβλημα ομως παρουσιαστηκε τους τελευταιους 6 μηνες,μπορει να φταιει αυτο?
HighT3ch Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2006 Κλασικο προβλημα καρτας γραφικων (μου θυμιζει πολυ το Black Screen της 6800LE). Η καρτα γραφικων ειναι, πηγαινε την καρτα σου για RMA, για μην σου πω να παρεις κατι αλλο εντελως απο καρτα. Λογικα μπορεις να βρεις κατι καλο με τα τωρινα δεδομενα απο τιμες σε σχεση με αυτην που εχεις.
Green Dragon Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2006 Κλασικο προβλημα καρτας γραφικων (μου θυμιζει πολυ το Black Screen της 6800LE). Η καρτα γραφικων ειναι, πηγαινε την καρτα σου για RMA, για μην σου πω να παρεις κατι αλλο εντελως απο καρτα. Λογικα μπορεις να βρεις κατι καλο με τα τωρινα δεδομενα απο τιμες σε σχεση με αυτην που εχεις. HighT3ch, ayti i apantisi se poion anaferetai?
HighT3ch Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2006 Σε σενα αναφερομαι, απανταω συνηθως στο ερωτημα/προβλημα.
Green Dragon Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2006 αν τελικά είναι η κάρτα γραφικών, τι θα μου πρότεινες; από ότι κατάλαβα, τη συγκεκριμένη κάρτα δεν την έχεις και σε μεγάλη εκτίμηση.
tsafler Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2006 Ego pantos tha protina 6600GT gia agp pou exeis.Autin exo kai eimai apolita ikanopioimenos.Tora an o filos HighT3ch einai fun tis Ati apolita sevasto.
HighT3ch Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2006 Οχι καθε αλλο δεν εχω κανενα προβλημα με την καρτα, βασικα δεν ειχα τετοια καρτα ουτε εχω ασχοληθει με την συγκεκριμενη για καποιο λογο. Απλα σου λεω οτι ειναι μια μεγαλη πιθανοτητα να φταιει η καρτα βασει συμπτωματων και βασει δικων μου εμπειριων. Tsafler καθε αλλο NVidiaκος ειμαι αλλα αυτα δεν πανε βασει προτιμησεων ή φανατισμου. Τωρα ναι μια 6600GT σιγουρα καλυτερη ειναι απο την 6200 αλλα δεν ξερω τι λεει απο διαφορα τιμης. Οτι και να παρεις παντως ας ειναι κατι ακριβοτερο/καλυτερο 30-40 ευρω επιπλεον ας πουμε δεν ειναι μεγαλο το τιμημα για να βρεις την ησυχια σου.
tsafler Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2006 Στα 160 ενω μια απλη 6800 στα 138 με φπα.Απλα η 6600GT πηστευω πως ειναι πολυ καλητερη απο την απλη 6800 σε ταχυτητες.Το fun Ati το ειπα γιατι βλεπω μεγαλους πολεμους σχετικα με το θεμα στο forum.
Green Dragon Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2006 αν μου το ξανακάνει θα την στείλω για επιστροφή και θα πάω για μία 6600. Προς το παρόν δεν μου έχει ξανακάνει
Αλέξης Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2006 Afoy ksekinaei kala to mhxanhma.An htan karta or odhgoi, den 8a ekane tsalimia apo thn arxh?.Mhpws yparxei kapoios diestramenos ios?Kai afou ksekinhsei kanonika to mhxanhma,sthn poreia arxizei to kalamatiano?
Green Dragon Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2006 Afoy ksekinaei kala to mhxanhma.An htan karta or odhgoi, den 8a ekane tsalimia apo thn arxh?.Mhpws yparxei kapoios diestramenos ios?Kai afou ksekinhsei kanonika to mhxanhma,sthn poreia arxizei to kalamatiano? Αλέξη, δοκίμασα σήμερα bitdefender και kaspersky on line scanners και δεν βρήκαν κάτι
HighT3ch Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2006 Οχι δεν θα εκανε "τσαλιμια" εξ'αρχης. Ειναι θεμα τροφοδοσιας της καρτας. Παρουσιαζει την μαυρη οθονη σε καποια τυχαια στιγμη, οταν χρειαστει να περασουν δεδομενα απο το GPU στις μνημες. Την στιγμη εκεινη οι μνημες ζητουν το μεγαλυτερο μερος της τροφοδοτουμενης τασης προς αυτες αλλα λογω δυσλειτουργικου hardware (πυκνωτων κυριως) το κυκλωμα τροφοδοσιας των μνημων δεν παιρνει την σωστη ταση και κατα συνεπεια παρουσιαζει βλαβη που εκδηλωνεται με το φαινομενο της μαυρης οθονης (το εξηγησα με οσο πιο απλα λογια μπορουσα). ΥΓ. Κατι ειχε δει το ματι μου οτι μπορει να οφειλεται και σε προβληματικο τροφοδοτικο. Για ριξε και μια ματια στο τροφοδοτικο σου και εν αναγκη τρεξε με καποιο αλλο τροφοτικο το συστημα σου για ενα διαστημα. ΥΓ. Ενας καλος τροπος για να δοκιμασεις την καρτα σου ειναι να την ζορισεις με ενα απαιτητικο σε γραφικα προγραμμα (πχ. 3DMark2003/05).
Green Dragon Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2006 HighT3ch, δικαιολογείται αν υπάρχει τέτοιο πρόβλημα, να μην έχει παρουσιαστεί τις τελευταίες δύο μέρες; ή π.χ. να κάνει μιά βδομάδα και να παρουσιαστεί πάλι μετά;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.