Green Dragon Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2006 Στα καλά καθούμενα όπως σερφάρω μου πετάει μαύρη οθόνη και τέρμα. Δεν κάνει shutdown, ούτε restart, λειτουργεί ο υπολογιστής αλλά μένει έτσι μαύρη οθόνη. Το έκανε χτές βράδυ για πρώτη φορά και σήμερα πάλι δεύτερη. Τι να φταίει νομίζετε; Από που να αρχίσω να ψάχνω;
Green Dragon Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2006 Από κάρτα γραφικών? Έβαλα πρόσφατα καινούργια, την ASUS 6200. Χτές άνοιξα το μηχάνημα και κάποια στιγμή την έβγαλα. Λές να μην την κούμπωσα σωστά μετά; Μπορεί να παίζει αυτό;
Green Dragon Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2006 Θα του ρίξω μια ματιά και βλέπουμε
Green Dragon Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2006 Η κάρτα είναι εντάξει κουμπωμένη. Τι άλλο μπορεί να είναι;
kitsos Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2006 xmmm mporei na einai to m/b oi mnimes to trofodotiko... i othoni.... ayta mallon!
Green Dragon Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2006 xmmm mporei na einai to m/b oi mnimes to trofodotiko... i othoni.... ayta mallon! τρέχα γύρευε δηλαδή έτσι δεν θα μπορέσω να κάνω κάτι
Green Dragon Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2006 δεν το πρόσεξα έβγαλε τη μαύρη οθόνη και δεν ανταποκρινόταν ούτε στο ποντίκι ούτε στο πληκτρολόγιο. Προσπάθησα να κάνω restart αλλά δεν έκανε. αναγκάστηκα να κάνω shut down και να το ξανανοίξω
koutsou Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2006 Επειδή έχω και εγώ το ίδιο προβλημα με αυτή την καρτα γραφικών ύστερα από ψάξιμο είδα σε ξένα forum ότι φταίουν οι drivers.Ακόμη βέβαια λύση δεν βρήκα παρόλο που δοκίμασα δίαφορες εκδόσεις drivers!Ακόμη περιμένω σε καμία καινούργια έκδοση drivers μήπως διορθωθεί το πρόβλημα.
EKTELESTES Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2006 koita ton event viewer na deis ti sfalma sou petakse, AN sou petakse kati. Logika tha sou leei. ^^
Centaur79 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2006 kata ti gnwmi mou prepei prwta na rikseis mia matia sti sundesmoligia. o8oni me karta grafikwn kai trofodisia o8onis, mipws kai kapoio kalwdio den kanei kali epafi. na kaneis elegxw kai stis duo akres twn kalwdiwn. Ystera kalo 8a itan na kaneis koitakseis se ti 8ermokrasies paizei o epeksergastis sou. Telos an to pc sou einai sundedemeno se ups kane mia dokimi na doulespeis xwris afto.
Harroulis Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2006 Χαιρετε. Τον τελευταιο καιρο(4-5 μηνες) αντιμετωπιζω ενα προβλημα με τον υπολογιστη μου. Μου σβηνει η οθονη.Το φωτακι της οθονης απο πρασινο γινεται πορτοκαλι. Ο Επεξεργαστης μου δουλευει κανονικα. Αυτο το διαπιστωνω απο τον ανεμιστηρα του αλλα και απο το οτι η λειτουργια των προγραμματων συνεχιζει κανονικα(τα ακουω αλλα δεν τα βλεπω) Εχω τρεις σκληρους(οχι συγχρονως) και το προβλημα μου παρουσιαζεται και στους τρεις. Ο ενας απο αυτους ειναι Western Digital 250 GB,τον εχω τρεις μερες. Το προβλημα μου παρουσιαζεται και με τις δυο καρτες γραφικων που χρησιμοποιω (οχι συγχρονως παλι) Η καρτα γραφικων μου ειναι Saphire Radeon X700,την εχω 15 μερες. Και εχω και μια ενσωματωμενη στο Mobo,την Intel® 82845G/GL Graphics controller. Εχω κατεβασει και τους προσφατους drivers απο την ATI Εχω κοιταξει τα καλωδια πισω απο τον υπολογιστη και ολα κανουν καλη επαφη. Τι λετε να φταιει? Σας θυμιζω οτι η μια καρτα γραφικων και ο ενας σκληρος ειναι ολοκαινουργιοι
Marker Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2006 Des ligo ta setting tis Ram sou (val ta dokimastika se default), kai dokimase na tis allakseis kai thesi efoson den doulepsei me to proigoumeno. Des se poies theseis, grafei to manual sou, oti prepei na tis valeis otan exeis 2 modules. (se emena einai px 2/4)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.