Προς το περιεχόμενο

Γενικες αποριες για divx

mjmj

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

file mjmj den enoousa kaliterhs piotitas kodika divx!

alla kaliterhs piotitas VIDEO! h an thelhs kaliterh pygi...

sorry an den to dieukrinisa sosta..

fisika kai h ekdosh tou divx den tha peksi rolo...

Δημοσ.

Με το vso οταν δοκιμασα να κανω dvd χωρις υποτιτλους, τα πιξελιασματα σχεδον εξαφανιστηκαν!!!

Μα καλα, μπορει να επηρεαζουν και να δημιουργουν πιξελιασματα οι υποτιτλοι?

Δημοσ.

xmmm kati tetio den to hxa proseksi alla tora poy to les giati oxi!

kati tha pezete kata thn prosarmogi tous..

den epireazoun auth kathaftoi oi upotitli alla profanos o tropos pou to programa tous prosarmozi sta frame tis tainias...(popo ti skeutike o anthropos!:))

Δημοσ.

Με το vso οταν δοκιμασα να κανω dvd χωρις υποτιτλους, τα πιξελιασματα σχεδον εξαφανιστηκαν!!!

Μα καλα, μπορει να επηρεαζουν και να δημιουργουν πιξελιασματα οι υποτιτλοι?

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Λοιπον, εχω 1 ταινια σε cd-divx, και ενα αρχειο υποτιτλων.

Πως θα περασω υποτιτλους τωρα?

Πως θα εχω ενα video, και με το μοναδικο αρχειο υποτιτλων να μπορεσω να τα μετατρεψω στη συνεχεια?

Πως θα κανω τα 2 cd(video) ενα, και φυσικα οχι μονο αυτο αλλα να υπαρχει και συγχρονισμος με το .srt?

Δημοσ.

Τα έχουμε αναφέρει ΤΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ!!!

Αν έχεις ένα αρχείο βίντεο με μένα αρχείο υπότιτλων τα βάζεις στο πρόγραμμα και είσαι ΟΚ!

Αν έχει 2 αρχεία βίντεο και μόνο ένα αρχείο υπότιτλων πρέπει να βρεις υπότιτλους που θα είναι για κάθε αρχείο ξεχωριστά ή με κάποιο πρόγραμμα να ενώσεις τα 2 βίντεο (AVI MPEG RM WMV Joiner) και το νέο βίντεο να το σύνδυασεις με τους υπότιλους αφού σιγουρέψεις ότι υπάρχει καλός συγχρονισμός (με το BSPlayer θα δεις αν υπάρχει συμβατότητα υπότιτλων-βίντεο).

Δημοσ.

με το thefilmmachine - 2 υπότιτλους και 2 ταινίες δίνουν άψογο αποτέλεσμα και αν περιμένεις και δε βιάζεσαι [η ποιότητα είναι αντιστρόφως ανάλογη της ταχύτητας] μπορείς να έχεις πολύ καλό αποτέλεσμα.

αν βιάζεσαι με το roba opotion ενεργοποιημένο έχεις γρήγηρο αποτάλεσμα αλλά μέτρια ποιότητα.

Δημοσ.

To θεμα ειναι 2 ταινιες και 1 υποτιτλος.

Ο runner1 ειπε τα σχετικα και τον ευχαριστω αλλα μου μυριζει δυσκολια και μπλεξιμο η δουλεια...

Δημοσ.
Pos enonome ypotitlous

katebase ayto http://dvd.stuff.gr/downloads/429-Time%20Adjuster.zip

xekina to programa

file-open anigis to proto archio ypotitlon' date='epilegis join apo ta tetragonakia pou echi,dinis tora ton deytero archio,xana join sou bgazi tora 2 epiloges epelexe tin deyteri basi tis oras,ok xana ok kai epilegis save i save as kai ise etimos[/quote']

Αυτη η διαδικασια δεν εχει προβληματα συγχρονισμου?

• Super Moderators
Δημοσ.
Αυτη η διαδικασια δεν εχει προβληματα συγχρονισμου?

Απλές συμβουλές στον πολυ-απορώντα karib / mjmj :

• Αν δεν δοκιμάσεις, δεν θα μάθεις.

• Μην τα περιμένεις όλα έτοιμα!

• Μην τα περιμένεις όλα τέλεια από την πρώτη φορά!!

• Δοκίμασε και κάτι εσύ για να μας πεις τις δικές σου εμπειρίες αντί να περιμένεις να κάνουν άλλοι τη 'βρωμοδουλειά' για σένα!!!

Δημοσ.

Αν δεν δοκιμάσεις' date=' δεν θα μάθεις.

[/quote']

Mα το θέμα δεν είναι μάθει..είναι να μας σπάσει τα νεύρα.... Νομίζω ?

Μην τα περιμένεις όλα έτοιμα!

Εχμ.. συγνώμη κιόλας' date=' αλλά με αυτήν ταύτην την λογικήν, τι σκ@τ@ νόημα έχει να κάνει τις ερωτήσεις..?

Λές να θέλει πράγματι να μας σπάσει τα νεύρα?

Μην τα περιμένεις όλα τέλεια από την πρώτη φορά!!

Mην λέμε τα ίδια και τα ίδια...ναί?

Δοκίμασε και κάτι εσύ για να μας πεις τις δικές σου εμπειρίες αντί να περιμένεις να κάνουν άλλοι τη 'βρωμοδουλειά' για σένα!!!

Δεν μου αρέσει να επαναλαμβάνομαι, αλλά θα το κάνω για χάρη σου...

Τότε τι νόημα έχει να ρωτάει συνεχώς και αδιακρίτως για το κάθε τι...

Λές να θέλει να μας σπάσει τα νεύρα..?

ΥΓ: @ mjmj Δεν βρέχει πάντως.... ;)

• 8 μήνες μετά...
Δημοσ.

plz SubtitleProcessor οδηγιες για το πως να συνχρονισω τους υποτιτλους.το εχω ψαξει,και 8ελω λιγο για να το καταφερω.thanks

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...