mjmj Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2006 Χρησιμοποιω το vso divx2dvd για μετατροπες ταινιων σε dvd-video. Ερωτησεις: 1. Δυστυχως η ποιοτητα δεν ειναι παντα οτι καλυτερο, ομως ειναι γρηγορο. Παραπονο εχω απο το οτι εμφανιζονται ορισμενες οθονες πιξελιασμενες. Αυτο αλλοτε πιο συχνα και αλλοτε λιγοτερο. Οταν ομως εκανα μετατροπη οχι με το vso αλλα με το Ulead dvdmoviefactory, τοτε καμια οθονη δεν ειχε πιξελ-σπασιματα. Τελικα φταιει το προγραμμα γι' αυτο ή είναι κατι αλλο(πχ το ιδιο το divx?)? 2. Εχω πχ ενα μοναδικο.avi και εχω και υποτιτλους που αντιστοιχουν σε 2 cds. Πως μπορω να περασω και τα δυο αρχεια υποτιτλων ωστε να μπουν στην τελικη ταινια? Οταν ειναι ενα αρχειο με υποτιτλους τοτε μονη προυποθεση για το rendering ειναι να εχει ιδιο ονομα με το αρχειο video και φυσικα να ειναι στον ιδιο φακελο. Πως ομως περνω 2 αρχεια υποτιτλων σε ενα video? Δεν ειδα καποια σχετικη επιλογη. Τι να κανω?
kallair Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2006 1. xrisimopoiise to cinema craft encoder k meta kapoio programma gia re-authoring. i kaliteri lisi(an k pio xronovora)pou iparxei. 2.tha prepei prota na ftiakseis tous ipotitlous se 1 arxeio. den gnorizo na iparxei allos tropos.
mjmj Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2006 1. xrisimopoiise to cinema craft encoder k meta kapoio programma gia re-authoring. i kaliteri lisi(an k pio xronovora)pou iparxei. 2.tha prepei prota na ftiakseis tous ipotitlous se 1 arxeio. den gnorizo na iparxei allos tropos. 1. εννοεις να ξεχασω το all-in-one λυση? 2. πως ενωνω υποτιτλους?
martyras Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2006 An 8es na xw8eis va8ei sto 8ema poiotita, 8a prepei na kaneis ligo diavasmataki. Xekina apo edw: http://www.doom9.org/guides.htm
kallair Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2006 na prostheso oti to doom9 exei tous kaliterous odigous gia mena. episis an prosekseis exei k elliniko site to doom9. ekei exei tous eprissoterous odigous metafrasmenous. 1. gia mena an thes poiotita, ksexna to all-in-one. 2. to vobsub an thimamai kala prepei na enonei ipotitlous. rikse mia matia k sto subtitle workshop.
nickolasemp Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2006 Για πολύ καλή ποιότητα -δική μου άποψη- χρησιμοποίησε το "VSO DivxToDVD". Αυτό τα κάνει όλα. Δες το και πες μου εάν σου άρεσε. Εύχρηστο, σχετικά γρήγορο και πολύ καλό σχετικά με τις επιλογές του. Δες εάν κάνει πιξελιάσματα και με αυτό. Σε εμένα ποτέ δεν έχει κανει. Για να ενώσεις δύο αρχεία υποτίτλων θα πρέπει να μας πεις σε τι φορμά είναι. Εάν είναι Vobsub τότε όντως μαζί με την εγκατάσταση του Vobsub θα έχεις ton joiner! Αρκεί να γνωρίζεις σε ποιο σημείο θέλεις να τα join. Εάν έιναι srt/sub(/...) τότε θα χρειαστείς ένα πρόγραμμα που να μετακινεί όλους τους υπότιτλους όπως θέλεις. Εγώ έχω το SubtitleProcessor, το οποίο αν και θέλει λίγο να το καταλάβεις, μετά θα είσαι super. Αλλάζει τα πάντα! Εάν χρειαστείς περαιτέρω βοήθεια, εδώ είμαστε εμείς!
kakli Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2006 Pos enonome ypotitlous katebase ayto http://dvd.stuff.gr/downloads/429-Time%20Adjuster.zip xekina to programa file-open anigis to proto archio ypotitlon,epilegis join apo ta tetragonakia pou echi,dinis tora ton deytero archio,xana join sou bgazi tora 2 epiloges epelexe tin deyteri basi tis oras,ok xana ok kai epilegis save i save as kai ise etimos
mandate Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2006 Χρησιμοποιω το vso divx2dvd για μετατροπες ταινιων σε dvd-video. Ερωτησεις: 1. Δυστυχως η ποιοτητα δεν ειναι παντα οτι καλυτερο' date=' ομως ειναι γρηγορο. Παραπονο εχω απο το οτι εμφανιζονται ορισμενες οθονες πιξελιασμενες. Αυτο αλλοτε πιο συχνα και αλλοτε λιγοτερο. Οταν ομως εκανα μετατροπη οχι με το vso αλλα με το Ulead dvdmoviefactory, τοτε καμια οθονη δεν ειχε πιξελ-σπασιματα. Τελικα φταιει το προγραμμα γι' αυτο ή είναι κατι αλλο(πχ το ιδιο το divx?)? 2. Εχω πχ ενα μοναδικο.avi και εχω και υποτιτλους που αντιστοιχουν σε 2 cds. Πως μπορω να περασω και τα δυο αρχεια υποτιτλων ωστε να μπουν στην τελικη ταινια? Οταν ειναι ενα αρχειο με υποτιτλους τοτε μονη προυποθεση για το rendering ειναι να εχει ιδιο ονομα με το αρχειο video και φυσικα να ειναι στον ιδιο φακελο. Πως ομως περνω 2 αρχεια υποτιτλων σε ενα video? Δεν ειδα καποια σχετικη επιλογη. Τι να κανω?[/quote']εγώ κάνω μετατροπή από vob σε divx με το simple divx καί όχι μόνο ο όγκος υποτριπλασιάζεται αλλά βελτιώνεται και η ποιότητα
mjmj Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2006 Για πολύ καλή ποιότητα -δική μου άποψη- χρησιμοποίησε το "VSO DivxToDVD". Αυτό τα κάνει όλα. Δες το και πες μου εάν σου άρεσε. Εύχρηστο' date=' σχετικά γρήγορο και πολύ καλό σχετικά με τις επιλογές του. Δες εάν κάνει πιξελιάσματα και με αυτό. Σε εμένα ποτέ δεν έχει κανει. Για να ενώσεις δύο αρχεία υποτίτλων θα πρέπει να μας πεις σε τι φορμά είναι. Εάν είναι Vobsub τότε όντως μαζί με την εγκατάσταση του Vobsub θα έχεις ton joiner! Αρκεί να γνωρίζεις σε ποιο σημείο θέλεις να τα join. Εάν έιναι srt/sub(/...) τότε θα χρειαστείς ένα πρόγραμμα που να μετακινεί όλους τους υπότιτλους όπως θέλεις. Εγώ έχω το SubtitleProcessor, το οποίο αν και θέλει λίγο να το καταλάβεις, μετά θα είσαι super. Αλλάζει τα πάντα! Εάν χρειαστείς περαιτέρω βοήθεια, εδώ είμαστε εμείς![/quote'] Εμενα δυστυχως μου κανει πιξελιασματα, δεν καταλαβαινω γιατι Και εχω μετατρεψει αρκετες ταινιες. Μηπως χρειαζεται καποια ιδιαιτερη ρυθμιση? Τα εχω περιπου στα default τις επιλογες.
mjmj Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2006 Τι να κανω για να χρησιμοποιω το VSO και να μην μου κανει πιξελιασματα? Να βαλω στο Pc μου κανενα ακομη codec? Υπαρχει πολυς κοσμος ευχαριστημενος με το vso, εγω τι κανω λαθος?
activex Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2006 na balis kaliterhs piotitas divx malon ekei einai to problima.. distixos h eutixos to vso den exei poles parametrous basika den exei tipota na pirakshs.. kai einai logiko na blepeis kapia pixel an den tou doshs kalhs piotitas divx mia kai to divx apo mono tou bazi ena smoothing to opio kata thn kodikopihsh me vso profanos eksafanizete opote ta pixel ginonte esthita kathos anebenei h leptomeria..
mjmj Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2006 Eχω βαλει divx 6 oλο το πακετο (και υποθετω και ο codec-που να το τσεκαρω αυτο?), τι αλλο να βαλω?
kallair Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2006 to divx einai gia anaparagogi k dimiourgia divx. den paizei kanena rolo stin metatropi divx se dvd. to VSO tha xrisimopoiei kapoio mpeg-2 codec. tha sou ksanapo na xrisimopoiiseis to cinema craft encoder gia na vreis tin igeia sou...
mjmj Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2006 Mε το to cinema craft encoder τι ακριβως θα κανω? Θα επανακωδικοποιησω το video? Και μετα ποιο το επομενο βημα?
martyras Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2006 Xrisimopoiontas to CCE Gia AVI->DVD des edw: http://www.doom9.org/mpg/avi2dvdr.htm h edw: http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=80383 Gia DVD9->DVD5 des edw: http://dvd-rb.dvd2go.org/index.php
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.