gregdais Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2006 Λοιπόν παιδιά ένα φιλαράκι μου ήθελε με λίγα χρήματα που μάζεψε να φτιάξει λίγο το pc του μια και ήταν τελείως χάλια (P3 800,512mb sdram,gf mx400 ktl). Του πήρα μτχ : p4 2.8b,mobo 865,2x512mb pc3200, nec 4550, case), οι απαιτήσεις του δεν είναι τρελές, κάνα C&C generals , kana dvd-copy, internet. Του είπα για κάρτα γραφικών να πάρουμε μια απο τις μτχ του Cosmodata στη Στουρνάρη μια και δεν έιχε όρεξη να τρέχει για αγγελίες κτλ. και ετσι πήγα στο Cosmodata και απο καλόυτσικες agp μτχ είχε μόνο μια gf5600 256mb (τπτ φοβερό αλλά σίγουρα 100 φορές καλύτερα από την mx400 64mb sdr), την αγόρασα λοιπόν στα 55ευρώ. Πάω λοιπον και την τοποθετώ στο PC του φίλου μου και έμεινα έκπληκτος καθώς από όταν άναβε η οθόνη τα έδειχνε όλα παραμορφωμένα και με κάποιες παράξενες αποχρώσεις...!! Την γύρισα πίσω και δεν έιχαν άλλη agp να μου δώσουν και μου είπαν οτι θα με ενημερώσουν για την αντικατασταση οταν θα φέρουν agp καρτούλες.... Με παιρνουν μετά από 8 μέρες και μου λένε οτι λεχουν κάρτα (μια Club3D radeon 9600 απλή 128Mb) και πάω να την πάρω μια και είναι μια παρόμοια σε επιδόσεις. Έρχομαι σπίτι μου και την δοκιμάζω σε δικό μου PC και ούτε αυτή λειτουργόυσε σωστά, και είχε ακριβώς τα ίδια "συμπτώματα" με την προηγούμενη. Τα νεύρα μου έσπασαν γιατι τελικά έφαγα μεγάλη ταλαιπωρία και στο κάτω κάτω, γιατι δεν δοκιμαζουν του μτχ υλικό που πουλάνε; Είναι αρκετά εύκολο να δοκιμάσεις μια κάρτα γραφικών για να πεις οτι τους τρώει χρόνο. Δεν έχω πάει ακόμα να την αλλάξω λόγω καιρικών συνθικών, αλλά όταν πάω και μου δώσουν άλλη, θα απαιτήσω να την δώ να λειτουργεί. Προσοχή λοιπόν όταν αγοράζετε από το συγκεριμένο μαγαζί κάρτα γραφικών.
FrankGambale Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2006 Eχω φάει και εγώ ταλαιπωρία από το στοκάδικο του cosmodata που στην τελική δεν έχει και πολύ καλές τιμές.
bomberb17 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2006 Αν λες όμως ότι είχε και η 2η τα ίδια ακριβως συμπτώματα κάτι ύποπτο συμβαίνει. Θα έλεγα να την δοκιμάσεις σε ένα άλλο PC και να δεις αν λειτουργεί κανονικά. Αν ναι τότε ίσως να φταίει το motherboard...
REDBOUL Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2006 paizei na ftiaei to kalwdio ths othonis h i othoni,dokimase thn prin thn giriseis se allh mobo h dokimase alli othoni.Sigoyra h 9600 einai poly kalyterh se epidwseis apo mia 5600.....
psou Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2006 Ο φίλος μας είπε ότι τις δοκίμασε σε διαφορετικά μηχανήματα, οπότε απλά πουλάνε μη ελεγμένα μεταχειρισμένα κομμάτια. Κακό στον εαυτό τους κάνουν γιατί δεν έχουν που δεν έχουν καλές τιμές χαλάνε και τη φήμη τους..!
gregdais Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2006 paidia tis dokimasa kai tis 2 se diaforetika pc, sostes oi skepseis sas kai efxaristw alla kai gw tis douleias eimai, kai skeftika oti mporei na ftaei kati sti n agp tou tis mobo tou filou mou stin arxi, kalodio vga me tpt giati me tin proigoumeni karta ola doulevan roloi kai dokimasa kai me tin palia tou othoni, kai etsi tin 2i tin dokimasa kai sta 4 dika mou pc...
gregdais Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2006 paidia tis dokimasa kai tis 2 se diaforetika pc, sostes oi skepseis sas kai efxaristw alla kai gw tis douleias eimai, kai skeftika oti mporei na ftaei kati sti n agp tou tis mobo tou filou mou stin arxi, kalodio vga me tpt giati me tin proigoumeni karta ola doulevan roloi kai dokimasa kai me tin palia tou othoni, kai etsi tin 2i tin dokimasa kai sta 4 dika mou pc prota... kai otan lew to idio provlima, enow paromoio... apo cosmodata exw psonisei gia pelates mou (oxi apo to stock) panw apo 15.000 euro, kai etsi mono kai mono gia to ti tous prosferw tha eprepe pistevw na me proseksoun idietera, alla se kamia periptosi den enow oti den tha eprepe na dinoun prosoxi se opoiondipote pelati gia na min iparxoun pareksigiseis....) eleos... sory gia to double post alla kati epathe pali to insomnia...!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.