nik7 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2001 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2001 re pedia pios exei asxolithi arketa me to flash?ekana ta mathimata pou parexei to program alla den exo kataferi na ftiakso ayto pou skeftika!ayto pou skeftika ine na eperna ti foto enos moliviou(spreei i otidipote pou na grafi genikos)kai me kinisis na grafi siga siga to onoma mou diladi nik7!vevea den tha me xalage na iparxi o cursoras kai siga siga na emfanizi gramata!to exo dei se ena site opios kseri pleaz help meeee!!!!!!!!!to exo poli anagi ayto to flash!
UnderZer0 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2001 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2001 einai 10 lepta ipo8esh ... an 8es pes mou na sto steilw
nethawk Δημοσ. 4 Ιουλίου 2001 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2001 einai eukolo mporei na ginei akomi pio eukolo an dimiourgiseis mia grammi tin kaneis movie clip kai prostheseis sta tria prota keyframes kapoia actions...sti sinexeia dimiourgeis mia guide layer tin opoia tin exeis sxediasei etsi oste na grafei auto pou thes esi kai meta kaneis ena aplo motion tween ama thes pe smou na sou steilo paradeigma
nik7 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2001 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2001 tha ithela kai apo tous dio an mporite na mou stilete kapio paradigma tha me sozate!!!episis mipos mporite na me voithisete me to proto pou sas zitisa???allios perimeno email sto [email protected] ta paradigmata!thanks a lot!!!!
nik7 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2001 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2001 kapios pou mou estile to paradigma den me boithise dioti ego thelo na proxoraei kati kai oso proxoraei na emfanizete apo piso tou kati!paradigma ena molibi kaouniete kai apo piso tou emfanizete mia grami!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.