tarrasque Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2006 koita, o monos logos pou se dikaiologo einai i eksetastiki sou allios den to syzito gia tin agora ... i asrock einai aprovlimatisti ksanaleo an den thes extreme oc, episi ena kalo trofodotiko oti kai na pareis mellontika tha sou meinei. /wq
Prof_Chaos Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2006 επειδή υπάρχει πρόβλημα με τους έχοντες την "αρχαία" τεχνολογία agp..σας πληροφορώ οτι υπάρχει στην αγορά η 6800gs με τις 12 ΠΙΠΕΣ και με την προοπτική να πάει στις 16 ..Επίσης σύντομα έρχεται και η 7800GT AGP πράγμα που σημαίνει οτι η 6800gs θα πέσει αρκετά ...Πιστεύω οτι κατα το πασχα προς μαιο και οι 2 θα έχουν πολύ καλές τιμές και θα είναι η καλύτερη εποχή να τις αγοράσεις πριν εξαφανιστουν!(value for money alert!) κατασυνέπεια το κατα τα άλλα αρχαίο μου μηχάνημα (XP 2500+(2300) 768 ραμ και 9500(9700softmodded) θα ξαναζωντανέψει με μια εκ των 2 καρτών για τα επόμενα 2 χρόνια τουλάχιστον εαν βάλω και λίγη μνημούλα..)Κόστος αναβάθμισης 250 ευρώ και αλλα 40 για μια μνήμη.Χοντρικά με λιγότερο απο 300 ευρώ ισως και 250..για τα επόμενα 2 χρόνια θα είμαι jet και ανέξοδα χωρίς να τα σκάω σε pci-e mobos sli και αλλες μαμακίες..
Bigi444444 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2006 Δεν ξέρω βρε παιδιά, είμαι πολύ προβληματισμένος κι εγώ στο τι θα κάνω τελικά.Ναι ρε συ προφέσορα, καλή η 6800gs, δε λέω, νερό στο όνομά της έπινα μόλις άκουσα ότι θα βγει, μα πλέον έχω κάποιους ενδοιασμούς.Ντάξει ξεκλειδώνει κατά πάσα πιθανότητα και κλοκάρεται καλά, αλλά είναι και πάλι ακριβή για ότι δίνει.Και από την άλλη με τα λεφτά της παίρνεις την pci-e έκδοσή της και μητρική μαζί και σου μένει ο επεξεργαστής μόνο με επιπλέον έξοδα.Είναι να μην το σκέφτεσαι μετά;Εξάλλου η pci-e έκδοση είναι αισθητά πιο δυνατή από την agp και αρκετά πιο φθηνή κιόλας. Από την άλλη βέβαια, δε θα αλλάξεις τροφοδοτικό μάλλον και δε μπλέκεις με άλλα.Δίνεις ένα ποσό και κρατιέσαι μια χαρά μέχρι να πας σε dx10 γενιά αγοράζοντας κάτι καλό. Ας τελειώσει βέβαια η εξεταστική πρώτα και μετά βλέπουμε! Γιατί αν δεν πάμε καλά........ Τέσπα μην το οδηγώ αλλού το θέμα. Να πω μόνο στο φίλο κάτι γιατί νομίζω είδα ότι έχει τους 6.1 catalyst.Τους δοκίμασα και εγώ και τους άλλαξα με τη μία.Δεν ξέρω αν ακούστηκαν προβλήματα απόδοσης και λοιπά, δεν το έψαξα, αλλά εμένα δε με ικανοποίησαν.Έκανα τυχαία μετρήσεις σε διάφορα παιχνίδια και μετροπρογράμματα και οι επιδόσεις σε σχέση με τους 5.6 που είχα ήταν έως και σχεδόν 10% κάτω.Δεν είναι και λίγο έτσι;Αν ειδικά είσαι στο όριο του playable με το σύστημά σου είναι υπόθεση.Μόνο στα 3dmark είδα μια αύξηση των 100 πόντων σχεδόν(αν βγήκαν μετά την κυκλοφορία του 06 καθόλου περίεργο), σε ό,τι άλλο ήταν πιο αργοί.Και να σημειώσω πως οι 5.6 δεν είναι οι πιο γρήγοροι οδηγοί που έχω δοκιμάσει στο σύστημά μου. Γενικά ποτέ δεν πίστευα πως σε παλιότερες κάρτες θα είναι πιο γρήγοροι οι νέοι οδηγοί, γιατί δεν είναι φτιαγμνένοι να εκμεταλλεύονται αυτές κυρίως.Με βάση αυτά που τσέκαρα ισχύει.
Prof_Chaos Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2006 Η παγίδα είναι η εξής αν μπείς στην διαδικασία ολικής αναβάθμισης θα σου προκείψουν ενα σωρό πραγματάκια..οπότε δεν λέει καθόλου.Το συστημα αυτό το έχω 3 χρόνια barton 2500@2300 και σε συνδιασμό με την 9500@9700 με έχει βγάλει ασπροπρόσωπο! Η pci-e δεν είναι αισθητά πιο γρήγορη στην περίπτωση της 6800gs διοτι στην agp έκδοση οι Πίπες ξεκλειδώνουν απο 12->16 ενώ στην pci-e OXI!απο την άλλη η pci-e clockarei καλύτερα απο την agp..είναι πάνω κατω τα ίδια και επίσης είναι πολύ καλή πρόταση για agp λύση αν συνυπολογίσουμε την σαβούρα που κυκλοφορεί για τις agp κάρτες..+ οτι σε κρατάει τουλάχιστον 2 χρόνάκια αξιοπρεπώς να παίζεις με καλά γραφικά μέχρι το xdx10.. Βέβαια πάνω απο 250 δεν δίνω με τπτ οπότε περιμένω κανένα δίμηνο να πέσουν και μετά χτυπάω η την 6800gs η την 7800gt.. Εαν κάνεις αναβάθμιση μόνο για το pci-e θέλεις 80 ευρώ το λιγότερο για μια καλουτσικη μητρική και αλλα 220 για επεξεργαστή γιατι σίγουρα θα πάς για 64αρη..δηλαδή το λιγότερο 550 ευρώ(βάζω και την κάρτα) πάνω κάτω και για μερική αναβάθμιση και οχι ολική..ασε τον πειρασμό που θα μπεις μετα για πιο γρήγορες μνήμες που θα σε πάει πάνω απο 650ευρά..ε να μην πάρω και μια tft για καλύτερη απείκόνηση;και πάει λέγοντας..καταλαβαίνετε την λογική του υπερκαταναλωτισμού..
kostasbm Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2006 και γω 9700 προ εχω αν και δεν ειμαι φαν των παιχνιδιων εχει ψωμι ακομα οταν με το καλο τα παιξει θα δουμε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.