BladeRunner Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2006 Εκανα αιτηση adsl in a box plus στην Κομοτηνη πριν 5 μερες και μου ηρθε μολις τωρα!!!!!!!!!!! Στην forthnet δεν με πιστευουν και μου λενε οτι στον υπολογιστη δεν τους βγαζει κατι τετοιο και δεν μου δινουν τα username και password!!! Παμε καλα???????????????? Μου εδωσαν ενα demo για 3 μερες λες και ειμαι κανα γυφτακι!Και τους εδωσα 200 ευρο ζεστα ζεστα........... Αυτην την στιγμη το εχω μοιρασει σε λαπτοπ,υπολογιστη και xbox και παει σφαιρα!!!!! Εχουν πεσει ολα τα dslam στην Ελλαδα και ο τρελος ΟΤΕ σημερα που γινεται χαμος εδω πανω απο καιρο,απογευματιατικα και στις 5 μερες μου στελνει την γραμμη.Και στην φορθνετ σκιζονταν οτι πριν απο 13 μερες να το ξεχασω... Ειναι δυνατον ολα αυτα? Και ποτε θα παρω ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΟΥ??????? Να σας στειλω ολους αδιαβαστους? Μπραβο στον ΟΤΕ,****** FORTHNET!!! :)
Sephir Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2006 Αν ο ΟΤΕ δεν ενημερώσει ΕΠΙΣΗΜΑ τον provider ότι έχει ενεργοποιηθεί η γραμμή, η Forthnet δεν μπορεί να κάνει τίποτε απολύτως.
random Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2006 Δεν καταλαβαινω γιατι δεν του δινουν το password... αφου πλήρωσε. τι στο ..τους ενδιαφέρει τι κανει ο οτες; Εγω σημερα πηρα τηλεφωνο forthnet για να αγοράσω μια συνδρομη (γραμμή dsl έχω), και να ρωτήσω πως θα γινει η πληρωμή, και ο υπάλληλος ηταν έτοιμος να μου περάσει τα στοιχεία για να ξεκινήσω... λεω "μισο, ποτε να βαλω τα χρηματα στην τράπεζα; γιατι θελω να ξεκινησω απο μεθαύριο τη συνδρομή" -τοτε παρτε τηλ. μεθαύριο. -ναι αλλα αν κανω καταθεση μεθαύριο, θα δειτε τα λεφτα στο λογαριασμό σας, Δευτερα ή Τρίτη. θα εχω συνδεση μεθαύριο? -ναι. ξεκινάει άμεσα. και εχετε 4 μερες διορία να πληρώσετε. άβυσσος η ψυχή της γραφειοκρατίας...
HamerZ Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2006 Το ίδιο και μια φίλη στην Θεσσαλονίκη. Μετά από διακοπή το βράδυ στο τηλέφωνο το πρωί που πήγα είχε τηλέφωνο μια χαρά και adsl. Δοκιμάσαμε να συνδεθούμε αλλά τίποτα. Οπότε παίρνει τηλέφωνο στην forthnet να της δώσουν username και password. Εκεί της είπαν ότι δεν τους είχε ενημερώσει ο ΟΤΕ και να επικοινωνήσει αυτή με τον ΟΤΕ. Ε, μετά από κάμποση ώρα αναμονής της δώσαν από τον ΟΤΕ username & pass και μετά από μισή ώρα μπήκαμε στο net.
sotos65 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2006 Τους ενδιαφέρει διότι αυτός είναι ο τρόπος που λειτουργούν με τον ΟΤΕ. Αντιθέτως δεν είχαν πρόβλημα να σε εξυπηρετήσουν άμεσα αφού εσύ είχες ήδη γραμμή. Btw, κι εμένα στις 5 ημέρες ο ΟΤΕ είχε κάνει τη σύνδεση, ζήτησα κι εγώ ένα demo, και μετά από δύο ημέρες είχα και τα user name/pass από τη forthnet.
capthookb Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2006 Δηλαδή τι σας χαλάει; Θα θέλατε να σας δώσει username και password από τι στιγμή που κάνετε την αίτηση και να ξεκινήσει να μετράει ο χρόνος χωρίς να έχει γίνει η σύνδεση από τον ΟΤΕ; Κι εγώ, έκάνα αίτηση τετάρτη βράδυ, Τρίτη μεσημέρι άναψε το λαμπάκι από ΟΤΕ, πήρα demo 2-3 μέρες και Πέμπτη ενεργοποιήθηκε ο λογαριασμός μου στη Forthnet. Οι 6 μήνες μετράνε από εκείνη την Πέμπτη και μετά. (Μια συμβουλή: Βάζετε πιο κατατοπιστικούς στους τίτλους σων θεμάτων)
tatos Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2006 ετσι ακριβως την ειχα παθει και εγω....η γραμμη μου αλλαξε σε adsl μεσα σε 5ημερες...περνω τον οτε και μου λενε εχετε ηδη adsl γραμμη..περνω την forthnet και ζηταω τα ρεστα και μου λενε αποκλειετε δεν το βλεπουμε στις οθονες μας..με τα πoλλα μου δωσανε ενα demo οπου μπηκε με την μια.τους ξαναπερνω και τους λεω μπειτε στην γραμμη μου και δειτε οτι ειμαι μεσα!οντως το κανανε και μετα αρχησανε τα γαλλικα οτι δηθεν δεν ενημερωθηκαν οτι δηθεν εχει καθυστερηση η συνδεση τους με τον οτε....τεσπα με τα πολλα σε 8ωρες απο την ωρα που το ειδαν μου στειλανε το user και το pass.
Sephir Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2006 Οντως το κανανε και μετα αρχησανε τα γαλλικα οτι δηθεν δεν ενημερωθηκαν οτι δηθεν εχει καθυστερηση η συνδεση τους με τον οτε....τεσπα με τα πολλα σε 8ωρες απο την ωρα που το ειδαν μου στειλανε το user και το pass. Δεν ήταν "δήθεν" αυτό που σου είπαν, όντως δεν είχαν ενημέρωση από τον ΟΤΕ. Δεν έχουν κανένα λόγο να μη σου δώσουν το username και το password αν πραγματικά το έχουν. Άλλωστε ο χρόνος μιας συνδρομής αρχίζει να μετράει μετά την ενεργοποίησή της από τον provider, οπότε η εταιρία που προσφέρει τη συνδρομή δεν έχει κάποιο κέρδος από αυτή τη καθυστέρηση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.