kostelo Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2006 Εντελως τυχαια χαθηκαν τα εικονιδια των mp3. Εννοω οτι παλια τα mp3 ειχαν ενα εικονιδιο, πχ επειδη εγω τα εχω συνδεσει με το winamp, ειχαν την κλασσικη αστραπη.Τωρα εχουν την εικονα ενος αρχειου οπως αυτην που εχουν τα αρχεια που δεν αναγνωριζουν τα windows.Παρολ' αυτα οταν τους κανω διπλο κλικ για να ανοιξουν, ανοιγουν κανονικα με το winamp. Ειναι σπαστικο ομως να φαινονται ετσι,ειδικα για μενα που εχω ολοκληρες λιστες.Εβαλα και την εικονα για να δειξω δυο mp3 πως ειναι και μια playlist του winamp για να δειξω τι εικονιδιο ειχαν πριν.Δοκιμασα να διαγραψω τον τυπο αρχειου mp3 απο τις επιλογες φακελων και το ξαναεβαλα αλλα παλι τα ιδια.Μπορει να βοηθησει κανεις να τα επαναφερω? Eυχαριστω.
dbDRAG Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2006 Pigaine:My computer-->ergaleia-->epiloges fakelwn-->typoi arxeiwn-->mp3-->gia proxwrimenous...allagh eikonidiou
kostelo Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2006 Εγινε! Δε μου εμφανιζε αρχικα την επιλογη "Για προχωρημενους" αλλα την επαναφορα την οποια και εκανα και μετα βγηκε και η αλλαγη εικονιδιου. Σε ευχαριστω φιλε. Edit: Παρεμπιπτοντως για οποιον ενδιαφερεται εχει βγει μια καινουρια εκδοση Beta του winamp υπ' αριθμον εκδοσης 5.2 build 359 την οποια και εγκατεστησα μηπως βοηθουσε κι αυτη στο προβλημα. Για οποιον ενδιαφερεται: http://forums.winamp.com/showthread.php?s=&threadid=236311
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.