lacoste_gr Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2006 Εδώ καί δύο ημέρες έχω τό εξής πρόβλημα: Ενώ η οθόνη μου (Sony SDM X72) ανοίγει κανονικά μετά από 1-2 λεπτά αρχίζει νά αναβοσβήνει συνέχεια μέ αποτέλεσμα νά μήν μπορώ νά συνεχίσω τήν δουλειά μου. Πρόβλημα μέ κάρτα γραφικών,οδηγούς ή οτιδήποτε άλλο δέν υφίσταται γιατί τήν σύνδεσα μέ άλλη μονάδα καί συνεχίζει νά παρουσιάζει τά ίδια συμπτώματα. Τό ίδιο σύμπτωμα παρουσιάζει είτε είναι συνδεδεμένη αναλογικά είτε ψηφιακά(DVI). Μήπως έχει κανείς κάποια ιδέα γιά τό τί μπορεί νά φταίει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gary_Kokkin Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2006 Aν εννοείς ότι τρεμοπαιζει η φωτεινότητα ,καιρός για αλλαγή του Backlight (60-100euro)-Αν εχεις εγγύηση καλύπτεται σε ορισμένες παρτίδες ,δες συνοδευτικά έντυπα με όρους. Αν εννοείς ότι αναβοσβήνει on-off μπορεί να φταίει η τροφοδοσία της με ρεύμα -Τσεκαρε με άλλο καλώδιο.-Αν δεν φταίει είναι βλάβη που δεν καλύπτεται συνήθως από εγγύηση ,φταίνε οι αυξομοειώσεις της ΔΕΗ θα σου ισχυριστούν στο service Mου κάνει εντύπωση που χάλασε πάντως διότι η οθόνη είναι από τις καλύτερες που έχει παρουσιάσει ποτέ η εταιρία ,και αν και μοντέλο 2002-3,η απεικόνιση της είναι άψογη . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lacoste_gr Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2006 Mου κάνει εντύπωση που χάλασε πάντως διότι η οθόνη είναι από τις καλύτερες που έχει παρουσιάσει ποτέ η εταιρία ' date='και αν και μοντέλο 2002-3,η απεικόνιση της είναι άψογη .[/quote'] Kαί εγώ γιά καλή τήν αγόρασα αλλά σέ πληροφορώ ότι είναι ή τρίτη φορά πού μού παρουσιάζει πρόβλημα από τόν Μάϊο τού 2003 πού τήν αγόρασα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.