mjmj Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2006 Εχω μια καρτα tv tuner της avermedia. Την εχω εγκαταστησει στο pc και προσπαθω να την λειτουργησω με το προγραμμα που την συνοδευε. Επειδη δεν φαινεται να ειναι και κανενα τρομερο προγραμμα θυμηθηκα οτι υπαρχουν και third-party προγραμματα που βοηθουν τόσο στην συλληψη βιντεο απο tv tuner οσο και προγραμματισμενης εγγραφης(scheduling). Ενα προγραμμα αν θυμαμαι καλα λεγεται WinDVR? Ενα αλλο εβγαζε η εταιρια cyberlink?(δεν θυμαμαι ονομα) Τι προγραμμα προτεινετε, το οποιο να ξερετε οτι δουλευει καλα και οτι κανει συλληψη σε πολλες μορφες (Mpeg4 κλπ)?
mjmj Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2006 Παλια υπηρχε το Power VCR , υπαρχει ακομη ή εγινε discontinued και παμε για αλλα καλυτερα προγραμματα?
bachtis Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2006 ΚΟΙΤΑ ΕΧΩ ΚΙ ΕΓΩ ΜΙΑ ΚΑΡΤΑ ΓΙΑ Capture ΑΠΟ ΤΗΝ Asus... ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΜΟΥ ΕΔΩΣΑΝ Power Director ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΚΑΝΩ Capture ΑΠΟ Vcr ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΚΑΤΙ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟ Insomnia ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΩ ΤΟ Windvr Kai To Nero Vision Express. ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΝΤΩΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΞΕΡΩ... ΤΟ Power Vcr ΜΑΘΕ ΑΠΟ ΠΟΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΙΝΑΙ (ΝΟΜΙΖΩ Intervideo) Kai Katebase Trial Version... Ayta... ΑΝ ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ Capture ΑΠΟ Vcr ΣΕ Tuner ΘΑ ΜΕ ΒΟΗΘΟΥΣΕΣ... ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΣΥΝΔΕΣΗ Pc Kai Vcr ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΠΑΩ ΝΑ ΚΑΝΩ Capture ΜΟΥ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ ΜΑΥΡΟ...
mjmj Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2006 Φιλε μου κι εγω στο ψαξιμο ειμαι. Εβαλα πριν λιγο το windvr 3. Σκετη απογοητευση. Αντε να δουμε. Κανεις δεν ξερει ενα προγραμμα της προκοπης?
activex Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2006 paides virtualdub dagoto! apo ta kalitera videoedit programata kai fisika kanei kai capture se ola ta format kai einai pliros parametropihsimo...isos diskolepsh ligo sto arxiko setarisma alla einai korifeo...mikro se megethos oute 1 mb kai malista free!
mjmj Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2006 Ulead DVDFactory...καλό και σταθερό! Ναι αλλα δεν νομιζω να εχει scheduler! Το virtualdub εχει?
alerasta Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2006 Το iuVCR είναι το καλύτερο που έχω βρεί αλλά βγάζει τεράστια αρχεία κατά το recording οπότε χρειάζονται επιπλέον επεξεργασία προκειμένου να έρθουν σε φυσιολογικό μέγεθος.
Challenger Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2006 To IuVCR θα προτείνω κι εγώ. Προσφέρει ποιότητα καθώς και μια επιλογή πολλών codecs για εγγραφή σε AVI. Κάνε τις εγγραφές σου με τον huffyuv codec, και απο κει και πέρα με κάποιον converter (ακόμα και με το Nerovision Express) τα μετατρέπεις σε mpeg αν θες.
medicine Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2006 ΚΟΙΤΑ ΕΧΩ ΚΙ ΕΓΩ ΜΙΑ ΚΑΡΤΑ ΓΙΑ Capture ΑΠΟ ΤΗΝ Asus... ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΜΟΥ ΕΔΩΣΑΝ Power Director ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΚΑΝΩ Capture ΑΠΟ Vcr ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΚΑΤΙ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟ Insomnia ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΩ ΤΟ Windvr Kai To Nero Vision Express. ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΝΤΩΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΞΕΡΩ... ΤΟ Power Vcr ΜΑΘΕ ΑΠΟ ΠΟΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΙΝΑΙ (ΝΟΜΙΖΩ Intervideo) Kai Katebase Trial Version... Ayta... ΑΝ ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ Capture ΑΠΟ Vcr ΣΕ Tuner ΘΑ ΜΕ ΒΟΗΘΟΥΣΕΣ... ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΣΥΝΔΕΣΗ Pc Kai Vcr ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΠΑΩ ΝΑ ΚΑΝΩ Capture ΜΟΥ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ ΜΑΥΡΟ... Μεγάλε έχω επίσης κάρτα ΑSUS και απλά πρέπει να αλλάξεις το TV Input από τις ρυθμίσεις,από Antenna σε S-Video και γράφει κανονικά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.