Προς το περιεχόμενο

Προγραμμα για συλληψη video απο tv tuner, κανονικη & με timer

mjmj

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω μια καρτα tv tuner της avermedia. Την εχω εγκαταστησει στο pc και προσπαθω να την λειτουργησω με το προγραμμα που την συνοδευε.

Επειδη δεν φαινεται να ειναι και κανενα τρομερο προγραμμα θυμηθηκα οτι υπαρχουν και third-party προγραμματα που βοηθουν τόσο στην συλληψη βιντεο απο tv tuner οσο και προγραμματισμενης εγγραφης(scheduling).

Ενα προγραμμα αν θυμαμαι καλα λεγεται WinDVR? Ενα αλλο εβγαζε η εταιρια cyberlink?(δεν θυμαμαι ονομα)

Τι προγραμμα προτεινετε, το οποιο να ξερετε οτι δουλευει καλα και οτι κανει συλληψη σε πολλες μορφες (Mpeg4 κλπ)?

Δημοσ.

ΚΟΙΤΑ ΕΧΩ ΚΙ ΕΓΩ ΜΙΑ ΚΑΡΤΑ ΓΙΑ Capture ΑΠΟ ΤΗΝ Asus... ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΜΟΥ ΕΔΩΣΑΝ Power Director ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΚΑΝΩ Capture ΑΠΟ Vcr ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΚΑΤΙ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟ Insomnia ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΩ ΤΟ Windvr Kai To Nero Vision Express. ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΝΤΩΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΞΕΡΩ... ΤΟ Power Vcr ΜΑΘΕ ΑΠΟ ΠΟΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΙΝΑΙ (ΝΟΜΙΖΩ Intervideo) Kai Katebase Trial Version... Ayta... ΑΝ ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ Capture ΑΠΟ Vcr ΣΕ Tuner ΘΑ ΜΕ ΒΟΗΘΟΥΣΕΣ... ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΣΥΝΔΕΣΗ Pc Kai Vcr ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΠΑΩ ΝΑ ΚΑΝΩ Capture ΜΟΥ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ ΜΑΥΡΟ...

Δημοσ.

Φιλε μου κι εγω στο ψαξιμο ειμαι.

Εβαλα πριν λιγο το windvr 3. Σκετη απογοητευση.

Αντε να δουμε. Κανεις δεν ξερει ενα προγραμμα της προκοπης?

Δημοσ.

paides virtualdub dagoto! apo ta kalitera videoedit programata kai fisika kanei kai capture se ola ta format kai einai pliros parametropihsimo...isos diskolepsh ligo sto arxiko setarisma alla einai korifeo...mikro se megethos oute 1 mb kai malista free!:)

Δημοσ.

Το iuVCR είναι το καλύτερο που έχω βρεί αλλά βγάζει τεράστια αρχεία κατά το recording οπότε χρειάζονται επιπλέον επεξεργασία προκειμένου να έρθουν σε φυσιολογικό μέγεθος.

Δημοσ.

To IuVCR θα προτείνω κι εγώ. Προσφέρει ποιότητα καθώς και μια επιλογή πολλών codecs για εγγραφή σε AVI. Κάνε τις εγγραφές σου με τον huffyuv codec, και απο κει και πέρα με κάποιον converter (ακόμα και με το Nerovision Express) τα μετατρέπεις σε mpeg αν θες.

Δημοσ.
ΚΟΙΤΑ ΕΧΩ ΚΙ ΕΓΩ ΜΙΑ ΚΑΡΤΑ ΓΙΑ Capture ΑΠΟ ΤΗΝ Asus... ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΜΟΥ ΕΔΩΣΑΝ Power Director ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΚΑΝΩ Capture ΑΠΟ Vcr ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΚΑΤΙ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟ Insomnia ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΩ ΤΟ Windvr Kai To Nero Vision Express. ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΝΤΩΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΞΕΡΩ... ΤΟ Power Vcr ΜΑΘΕ ΑΠΟ ΠΟΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΙΝΑΙ (ΝΟΜΙΖΩ Intervideo) Kai Katebase Trial Version... Ayta... ΑΝ ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ Capture ΑΠΟ Vcr ΣΕ Tuner ΘΑ ΜΕ ΒΟΗΘΟΥΣΕΣ... ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΣΥΝΔΕΣΗ Pc Kai Vcr ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΠΑΩ ΝΑ ΚΑΝΩ Capture ΜΟΥ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ ΜΑΥΡΟ...

Μεγάλε έχω επίσης κάρτα ΑSUS και απλά πρέπει να αλλάξεις το TV Input από τις ρυθμίσεις,από Antenna σε S-Video και γράφει κανονικά.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...