Isle Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2006 Automatic τι κανει?Μηπως πιανει οτι εχει μεινει απο τον σκληρο δισκο και δεν μενει καθολου χωρος για τα αλλα λειτουργικα?
The_Mentor Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2006 Όχι καμιά σχέση... Εγώ στη θέση σου θα έβαζα ένα Partition magic και θα χώριζα το δίσκο με ευκολία στα 2. Αυτό απο μόνο του θα σου μαζέψει όλα τα αρχεία σου στο ένα κομμάτι. Όταν θα πάς στην εγκατάσταση του fedora στο disk partitioning θα επιλέξεις το partition που θέλεις και θα το αφήσεις να κάνει αυτό την δουλειά του χωρίς πρόβλημα. Σε εμένα το παραπάνω δούλεψε ΟΛΕΣ τις φορές κανονικά...
TheShadow Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2006 Καλησπέρα σε όλους. Για να μην ανοίγω νέο θέμα το βάζω σε αυτό που είναι και σχετικό. λοιπόν κατέβασε το dvd iso του fedora core 4 και όταν ξεκινάω την εγκατάσταση με graphic mode ή text mode μου εμφανίζει την παρακάτω οθόνη. δοκίμασα να ξεκινήσω με "linux pci=nosort text" αλλά κάνει πάλι τα ίδια. έχετε καμιά ιδέα τι μπορεί να φταίει? btw παρατήρησα οτι όταν φορτώνω το fedora σε vmware μου εμφανίζει μια εικόνα στην αρχή κάτι το οποίο δεν γίνεται οταν το δοκιμάζω στο pc μου(κάτι πρεπει να παίζει με τα γραφικά). η σύνθεση είναι: mobo: asus p5ad2-e premium ram: 1024MB kingston 533Mhz graphics: asus Extreme N6600/TD nvidia pci-express monitor: LG flatron L2010B 21'' LCD keyb+mouse: logitech diNovo γενικά αυτά thanx in advance
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.