Isle Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2006 Παω να εγκαταστησω το Fedora Core 4, bootαρω απο dvd, διαλεγω graphical mode και μετα αρχιζει αλλα μετα απο λιγο κολλαει σε ενα απο αυτα τα μηνυματα που βγαζει στην command line.Δηλαδη δεν κολλαει απλα κανει σαν να κανει την διαδικασια που γραφει το μηνυμα αλλα αργει.Τι να κανω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2006 μηπως εχεις λαπτοπ? μηπως πανω στο λαπτοπ εχεις καμια καρτα pcmcia? μηπως εχεις πανω στην καρτα δικτυου σου κανενα ρουτερ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Axelfc Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2006 Πες μας τι συστημα εχεις και σε ποιο ακριβως μηνυμα κολλαει μπας και βρουμε τι φταιει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
-1337worx-dll Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2006 Mipos leo Mipos pas se 32bit na peraseis ta fc4 ta 64bit ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Isle Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2006 Οχι, δεν γινεται σε laptop. Οχι, δεν εχω κανενα router στην καρτα δικτυου.(ετσι κι αλλιως αυτο ομως που κολλα?) Εχω intel 3gh, 512MB RAM, γενικα κανονικο υπολογιστη, με το suse δεν παρουσιασε προβλημα. To μυνημα λεει kernel_δεν θυμαμαι τι_helper αλλα πριν βλεπω κατι μηνυματα kernel panic, κατι για τη RAM κτλ. Και οχι, δεν νομιζω να εχω βαλει την 64bit εκδοση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
biocrasher Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2006 μηπως βλεπεις κατι σαν αυτο? <0> kernel panic - not syncing:Attempted to kill init! αν ναι τοτε κοιτα εδω: http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=131307 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2006 Οχι, δεν εχω κανενα router στην καρτα δικτυου.(ετσι κι αλλιως αυτο ομως που κολλα?) Κατα την εγκατασταση τους ορισμενες διανομες (βλεπε suse) αλλα και πολλα livecd προσπαθουν να παρουν πληροφοριες/στοιχεια του τοπικου δικτυου αν αυτο υπαρχει. Μου εχουν τυχει συστηματα με ρουτερς/καρτες στα οποια δεν ξεκινησε ουτε καν η εγκατασταση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Isle Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2006 Το μηνυμα στο οποιο σταματα εκει ειναι kernel_thread_helper. Πιο πανω γραφει kernel panic unable to mount root fs και κατι αλλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Isle Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2006 Λοιπον, ακουστε τι εκανα: Εκει που πρεπει να πατησω enter πατω κατι στην τυχη και δεν το δεχεται.Μετα πατω enter κανονικα και αρχιζει το installation! Αυτο μου το ειπε καποιος στο irc λεγοντας οτι ειχε το ιδιο περιπου προβλημα. Λοιπον, πηγαινω στο disk druid και προσπαθω να φτιαξω partition για το / αλλα μου λεει could not allocate primary partition.Τι να κανω εδω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Axelfc Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2006 Το disk druid δεν το εχω χρησιμοποιησει ποτε. Το partitioning το εκανα απο windows παντα μιας και ημουν σε dual boot system. Οποτε βαζεις στα windows το partition magic. Διαλεγεις απο ποιο σκληρο θα κοψεις το χωρο που χρειαζεσαι και κανεις 3 partitions. Ενα που θα ειναι το /, ενα αλλο το /home και τελος το swap (με μεγεθος περιπου 2 φορες τη RAM σου). Στα 2 πρωτα επιλεγεις να στα φορμαρει ως ext3 και το 3ο ως swap. Δεν ειναι απαραιτητο να δημιουργησεις ξεχωριστο partition για το / και το /home, απλως βολευει σε περιπτωση που καταστρεψεις το συστημα να μην χασεις ολες τις ρυθμισεις σου. Ξαναρχιζεις το installation του fc4 και του δινεις αυτα τα partitions για το install. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
-1337worx-dll Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2006 Na sou kanw mia erotisi? ti skilro exeis ? Yparxei periptosi na ine sata kai o def kernel na min ipostirizei ton hdd kai na sou iparxei to olo prob dokimase mia dianomi me perisoteres dinatotites, px ta slack 10.2 exoun posous kernels gia na pekseis vevea den ine ola pliros aftomatopoimeno opos sta fc Afta, Spyros Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Isle Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2006 Λοιπον, εχω sata, παντως το suse μπηκε κανονικα. Θα ακολουθησω τις οδηγιες του Axelfc και βλεπουμε. Τωρα που λες slackware σκεφτομαι να το βαλω αλλα αναρωτιεμαι μηπως δεν τηρω τις απαραιτητες προυποθεσεις σε γνωσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
-1337worx-dll Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2006 Λοιπον' date=' εχω sata, παντως το suse μπηκε κανονικα. Θα ακολουθησω τις οδηγιες του Axelfc και βλεπουμε. Τωρα που λες slackware σκεφτομαι να το βαλω αλλα αναρωτιεμαι μηπως δεν τηρω τις απαραιτητες προυποθεσεις σε γνωσεις.[/quote'] Logiko mou akougete na mpike ap tin stigmi pou vrike to hardware sou kanonika, Oso afora to slack i gnwsh den erxete moni tis valta psaksou tha ta vgaleis pera ta forum ine gemata kai oti xriasteis edo eimaste Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Isle Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2006 Οκ, αλλαγη σχεδιου, βαζω slackware και βλεπουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The_Mentor Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2006 Παιδιά εγώ προσωπικά έχω εγκαταστήσει το FEDORA CORE 3 πάνω από 20 φορές σε διαφορετικά μηχανήματα (φίλων και δουλειά) και θεωρώ πως είναι από τις πιο εύκολες εγκαταστάσεις... Ειδικά στο partitioning αν επιλέξεις και το Automatic θα τελειώσει όλη την δουλειά μόνο του. Αυτά βέβαια σε γραφικό περιβάλλον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.