Προς το περιεχόμενο

Εγκατάσταση WIDCOMM Bluetooth Software 5.0.1.1200

mpentenis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

egw exw kanei to eksis:

me to msconfig, afairw to bttray.exe apo to start (to ksetsekarw), kai exw kanei ena shortcut sto quick launch bar.etsi, opote 8elw to BT, to energopoiw k okeik.....

• 6 μήνες μετά...
Δημοσ.

Εγώ στον Acer μου τρέχω το πρόγραμμα, ανοίγω και το ΒΤ, και ενώ το κινητό το βρίσκει στην αναζήτηση δεν μπορώ με τίποτα να στείλω αρχείο ή να κάνω κάποια σύνδεση γιατί μου βγάζει 'No local bluetooth device was detected' :(

• 3 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.
Ανεβάζω οδηγίες για εγκατάσταση των drivers απο την widcomm, αφου για να τους κατεβάσει κανείς και να παίξουν με την μια, θα είναι τουλάχιστον θαύμα.ακόμα και η ίδια η widcomm δεν τους δίνει σε site, αλλα σε προτρέπει να τους κατεβάσεις από τρίτους. το συνηθες πρόβλημα είναι οτι μετά την εγκατάσταση, ζητάει ενα αρχειο License.dat, η αδεια χρήσης της έκδοσης, την οποία σου στέλνει (υποτιθεται) η εταιρια. αυτό ισχύει στα dongle που αγοράστηκαν μέχρι πριν ενα χρονο, αλλα και στα νεοτερα απ' οτι ξέρω το ίδιο γίνεται.τεσπα, ξεκινάω

αρχικά, κατεβάζουμε τους drivers από την διεύθυνση http://www.megaupload.com/?d=2RELBI65 (είναι σχεδόν 40ΜΒ), και στην συνέχεια το patch από την διεύθυνση http://www.megaupload.com/?d=D3PNIH7P .

κάνουμε αποσυμπίεση τα 2 αρχεία σε διαφορετικούς φακέλους.Μέσα στο φάκελο του driver υπάρχει ενας υποκατάλογος svcpack.αντικαθιστούμε το αρχείο με αυτό που βρίσκεται στο patch (νομιζω οτι το αρχειο είναι ελαφρά μεγαλύτερο).

Κάνουμε κανονικά εγκατάσταση, ΧΩΡΙΣ να είναι πάνω το usb (οπως οι περισσοτερες συσκευες...). Οταν ζητήσει να τοποθετήσουμε το usb, πατάμε cancel και συνεχίζει την εγκατάσταση.ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ.Μόλις τελειώσει, πάμε στον φάκελο C:\WINDOWS\system32 και γράφουμε εκει μέσα τα δύο αρχεια dll (BTNeighborhood.dll και wbtapi.dll), τα οποία κατεβάσαμε στο 2ο αρχειο (patch), ενώ τα 2 .exe τα "ρίχνουμε" στο C:\Program Files\WIDCOMM\Bluetooth Software, αντικαθιστώντας τα παλιά.

κάνουμε επανεκκίνηση, βάζουμε το κλειδί, και τελος

σε περίπτωση που στο device manager δεν εμφανίσει σωστά το driver, αλλα εμφανισει τον Microsoft (αν κ εμενα επαιξε με την μια), τότε κάνουμε update driver και δηλώνουμε αυτόν από τον πρωτο φάκελο που κατεβάσαμε

με αυτή την διαδικασια, και update γίνεται, και license δεν χρειαζεται.(δεν πρόκειται για crack, αφού η εταιρία υποτίθεται δίνει τα κλειδιά, εγώ πάντως το περιμένω πάνω απο 10 μέρες....)

οποιος χρειαστεί βοήθεια,ας το πει :-)

Έχει παρατηρηθεί το φαινόμενο ορισμένες φορές να μην επιτρέπεται η αντικατάσταση των αρχείων πριν την επανεκκίνηση.Σε αυτή την περίπτωση, κάνουμε restart, αλλά δεν "μπαίνουμε" κανονικά στα Windows, αλλά σε Ασφαλή Λειτουργία-Safe Mode, και αντικαθιστούμε. Αυτό γίνεται γιατί με το τέλος της εγκατάστασης φορτώνεται ο driver, συνεπώς δεν επιτρέπεται η διαγραφή του αρχικού αρχείου.Σε ασφαλή λειτούργια δεν φορτώνεται το bluetooth, οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα.

Από δική μου βλακεία έχασα την σύνδεση με το εσωτερικό ΒΤ του netbook Asus 1101HA οπότε στο πρόγραμμα της widcomm (my Bluetooth Places) έπαψε να λειτουργεί σωστά αφού δεν έβλεπε το ΒΤ έλεγε μάλιστα ότι είναι κλειστό και δεν μπορούσα από πουθενά να το ενεργοποιήσω... η πρόχειρη λύση ήταν ένα ΒΤ usb εξωτερικό που δούλεψε άνετα με τους drivers των WinXP... αλλά με έτρωγε να βρω την σωστή λύση... οπότε από το site της Asus εδώ: http://support.asus.com/download/download.aspx?SLanguage=en-us τους κατέβασα... έλα όμως που δεν ξεκινούσε η εγκατάσταση... μου έλεγε ότι αυτοί που ήδη υπάρχουν είναι νεώτεροι και δεν ξεκίναγε την εγκατάσταση... άλλη λύση δεν μπορούσα να σκεφτώ... οπότε από την προσθαφαίρεση προγραμμάτων αφαιρώ το πρόγραμμα: (Λογισμικό Widcomm Bluetooth) και ξεκινώ πάλι την εγκατάσταση με τους drivers που είχα κατεβάσει... σε 5 λεπτά εγκαταστάθηκαν όλα τέλεια... βρήκε όλες τις συσκευές ΒΤ που είχα κοντά μου (εκτυπωτή, Κινητό και PC) και δούλεψαν τέλεια!!! ούτε επανεκκίνηση δεν χρειάστηκε...

Υ.Γ. Δεν μου ζητήθηκαν πουθενά κωδικοί... όλα τα βρήκα free...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...