Προς το περιεχόμενο

Εγκατάσταση WIDCOMM Bluetooth Software 5.0.1.1200

mpentenis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ανεβάζω οδηγίες για εγκατάσταση των drivers απο την widcomm, αφου για να τους κατεβάσει κανείς και να παίξουν με την μια, θα είναι τουλάχιστον θαύμα.ακόμα και η ίδια η widcomm δεν τους δίνει σε site, αλλα σε προτρέπει να τους κατεβάσεις από τρίτους. το συνηθες πρόβλημα είναι οτι μετά την εγκατάσταση, ζητάει ενα αρχειο License.dat, η αδεια χρήσης της έκδοσης, την οποία σου στέλνει (υποτιθεται) η εταιρια. αυτό ισχύει στα dongle που αγοράστηκαν μέχρι πριν ενα χρονο, αλλα και στα νεοτερα απ' οτι ξέρω το ίδιο γίνεται.τεσπα, ξεκινάω

αρχικά, κατεβάζουμε τους drivers από την διεύθυνση http://www.megaupload.com/?d=2RELBI65 (είναι σχεδόν 40ΜΒ), και στην συνέχεια το patch από την διεύθυνση http://www.megaupload.com/?d=D3PNIH7P .

κάνουμε αποσυμπίεση τα 2 αρχεία σε διαφορετικούς φακέλους.Μέσα στο φάκελο του driver υπάρχει ενας υποκατάλογος svcpack.αντικαθιστούμε το αρχείο με αυτό που βρίσκεται στο patch (νομιζω οτι το αρχειο είναι ελαφρά μεγαλύτερο).

Κάνουμε κανονικά εγκατάσταση, ΧΩΡΙΣ να είναι πάνω το usb (οπως οι περισσοτερες συσκευες...). Οταν ζητήσει να τοποθετήσουμε το usb, πατάμε cancel και συνεχίζει την εγκατάσταση.ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ.Μόλις τελειώσει, πάμε στον φάκελο C:\WINDOWS\system32 και γράφουμε εκει μέσα τα δύο αρχεια dll (BTNeighborhood.dll και wbtapi.dll), τα οποία κατεβάσαμε στο 2ο αρχειο (patch), ενώ τα 2 .exe τα "ρίχνουμε" στο C:\Program Files\WIDCOMM\Bluetooth Software, αντικαθιστώντας τα παλιά.

κάνουμε επανεκκίνηση, βάζουμε το κλειδί, και τελος

σε περίπτωση που στο device manager δεν εμφανίσει σωστά το driver, αλλα εμφανισει τον Microsoft (αν κ εμενα επαιξε με την μια), τότε κάνουμε update driver και δηλώνουμε αυτόν από τον πρωτο φάκελο που κατεβάσαμε

με αυτή την διαδικασια, και update γίνεται, και license δεν χρειαζεται.(δεν πρόκειται για crack, αφού η εταιρία υποτίθεται δίνει τα κλειδιά, εγώ πάντως το περιμένω πάνω απο 10 μέρες....)

οποιος χρειαστεί βοήθεια,ας το πει :-)

Έχει παρατηρηθεί το φαινόμενο ορισμένες φορές να μην επιτρέπεται η αντικατάσταση των αρχείων πριν την επανεκκίνηση.Σε αυτή την περίπτωση, κάνουμε restart, αλλά δεν "μπαίνουμε" κανονικά στα Windows, αλλά σε Ασφαλή Λειτουργία-Safe Mode, και αντικαθιστούμε. Αυτό γίνεται γιατί με το τέλος της εγκατάστασης φορτώνεται ο driver, συνεπώς δεν επιτρέπεται η διαγραφή του αρχικού αρχείου.Σε ασφαλή λειτούργια δεν φορτώνεται το bluetooth, οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα.

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Kai ego antimetopizei aytin tin moufa provlima,alla tora sta xp mce (media center) pou exo valei to bluetooth anagnorizetai aytomata xoris drivers.

Tha exo ipopsin tin lisi pou proteineis omos.Xrisimo to topic sou pantos!

Δημοσ.

eixa faei ta kommatia moy gia na brw ti paizei me to license, to epsaxna kairo tora, x8es to brady omws to phra zesta, kai efaga kamposes oritses.telika, paizei apsoga. to mono poy den kserw, giati orismenes fores (otan kleisw k to UPS), moy emfanizei CSR Bluetooth device in DFU state,(to ekane k me toys kanonikous drivers) afou to DFU state einai gia Firmware Update.....mpainei update mode dld, gia na anebaseis neo FW...eidomen!

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Φίλε mpentenis,

πολύ καλη δουλειά. :-D :-D

Έκανα ακριβώς ότι γράφεις και μπορώ να πω ότι ενθουσιάστηκα όταν είδα ότι δεν μπήκαν τα drivers της microsoft. Όμως δεν κράτησε για πολύ η χαρά μου γιατί μόλις ανοίγω το 'my bluetooth places' και προσπαθώ να κάνω add device μου βγάζει το εξής μύνημα "no local bluetooth device was detected" με τη μία. Χωρίς να ψάξει. Στις ρυθμίσεις που κοίταξα τα έχει βρεί το usb bluetooth adaptor, αλλά τζίφος. Επίσης μόλις κάνω δεξί κλίκ στο εικονίδιο "my bluetooth places" για να κάνω εξερεύνηση μου βγάζει το εξής μύνημα "Bluetooth license check failed. Please make sure that the Bluetooth device is plugged in/turned on, the device you are using is licensed for this software and that your license has not expired."

Αυτό που προσπαθώ να συνδέσω (προς πληροφόρηση) είναι ένα κινητό τηλέφωνο motorola v3x.

Όποια βοήθεια σου/σας θα είναι πολύτιμη.:???:

Δημοσ.

χμ χμ, θα σε γελασω, τωρα το δοκιμασα αλλα δουλευει κανονικα!

το εικονιδιο κατω δεξια, ειναι εσωτερικα λευκο η κοκκινο?(αν ειναι κοκκινο δεν εχει βρει το bluetooth)...στο device manager των windows με τι ονομα βρισκει την συσκευη?αποστολη ενος αρχειου μπορεις να κανεις στο τηλεφωνο?γενικα, το μονο που παρατηρησες ειναι οτι μπηκαν σωστα οι drivers, η εκανες και καμια δοκιμη με αποτελεσμα?

δοκιμασε να απεγκαταστησεις, και να ξαναβαλεις τους οδηγους.....

περιμενω νεοτερα!

Δημοσ.
το εικονιδιο κατω δεξια, ειναι εσωτερικα λευκο η κοκκινο?
λευκό

στο device manager των windows με τι ονομα βρισκει την συσκευη?
το σωστό όνομα όχι της microsoft

αποστολη ενος αρχειου μπορεις να κανεις στο τηλεφωνο?
μπορώ κανονικά

γενικα, το μονο που παρατηρησες ειναι οτι μπηκαν σωστα οι drivers, η εκανες και καμια δοκιμη με αποτελεσμα?
έχω στείλει αρχείο, έχω κάνει backup, εχω στείλει mp3 μιά χαρά. το πρόβλημα είναι το "my bluetooth places" εκεί δεν λειτουργεί τίποτα. Ενώ συνδέομαι κανονικά από το εικονίδιο κάτω δεξιά μόλις πάω στο "My bluetooth places" και κάνω ad devise μου βγάζει ότι δεν βρίσκει τίποτα.:evil: :evil:

Έχω κάνει uninstall kai install γύρω στις τρείς φορές.

Η μόνη διαφορά που συμβαίνει σε σχέση με τα γραφόμενα σου είναι στο βήμα

Μόλις τελειώσει, πάμε στον φάκελο C:\WINDOWS\system32 και γράφουμε εκει μέσα τα δύο αρχεια dll (BTNeighborhood.dll και wbtapi.dll)
ΔΕΝ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ REPLACE το wbtapi.dll γιατί λέει χρησιμοποιείται από κάποιο άλλο πρόγραμμα. Όσο και να έψαξα στο device manager δε το βρήκα και έτσι στο τέλος έκανα κάποιες αλχημείες για να καταφέρω το replacing που και πάλι δεν είμαι σίγουρος ότι πέτυχε. Νομίζω ότι εκεί εντοπίζεται το πρόβλημα. Αν γνωρίζεις κάτι επ'αυτού ίσως βρούμε κάποια άκρη.:confused: :confused:
Δημοσ.

δοκιμασε να μπεις σε ασφαλη λειτουργια, και να αντικαταστησεις το αρχειο. εαν η αντικατασταση δεν εχει γινει, λογικο ειναι να μην δουλευει (αλλιως δεν 8α εδιναν καν το αρχειο :P)

Δημοσ.

Δηλαδή να κάνω επανεκίνηση και να μπώ σε safe mode αφού τελειώσω την εγκατάσταση ή να κάνω όλη την διαδικασία (installation) σε λειτουργιά safe mode? Γίνεται? Το έχεις δοκιμάσει:confused:

Δημοσ.

Κάνε εγκατάσταση, και τις αντικαταστάσεις των αρχείων κάνε τις σε Safe Mode, ωστε να μην χρησιμοπείται κανένα αρχείο από αυτά που πάς να αντιγράψεις.

Δημοσ.
kane egkatastash, kai tis antikatastaseis ton arxeion kane tis se safe mode, oste na min xreisimopoihtai kanena arxeio poy pas na antigrapseis

Άρα ρε φιλαράκο μου λές να κάνω επανεκίννηση μόλις τελειώσω την εγκατάσταση. Επιμένω σε αυτό γιατί στις οδηγίες σου το τονίζεις πως δεν πρέπει να γίνει επανεκίνηση.

ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ.Μόλις τελειώσει, πάμε στον φάκελο C:\WINDOWS\system32 και γράφουμε εκει μέσα τα δύο αρχεια dll (BTNeighborhood.dll και wbtapi.dll), τα οποία κατεβάσαμε στο 2ο αρχειο (patch), ενώ τα 2 .exe τα "ρίχνουμε" στο C:\Program Files\WIDCOMM\Bluetooth Software, αντικαθιστώντας τα παλιά.
:confused:

Τελικά κάνουμε ή όχι επανεκίνηση?:confused:

Δημοσ.

κοιτα, ειναι απλο...κανωντας επανεκκινηση, 8α σου ξεκινησουν τα προγραμματα του bluetooth, και θα σου βγαλει αμεσως μηνυμα οτι δεν εχεις το σωστο license.αν δεν μπορεις να κανεις αντικατασταση τα αρχεια σε κανονικη λειτουργια, θα κανεις επανεκκινηση αλλα θα μπεις σε ασφαλη λειτουργια, ετσι ωστε να μην τρεξει το προγραμμα του bluetooth....το θεμα ειναι να μην ξεκινησει η εφαρμογη πριν αλλαξεις τα αρχεια....αν μπορεις να το κανεις χωρις επανεκκινηση, κανε το, αλλιως μπες σε ασφαλη λειτουργια....σε αυτη την λειτουργια, δεν φορτωνονται οι περισσοτεροι οδηγοι συσκευων, ουτε του bluetooth, οποτε θα μπορεσεις να κανεις δουλεια.....

Δημοσ.
to arxeio .7z de mou to anoigei oute to winrar oute to acdsee, mhpws einai corrupted? sta properties mou bgazei auto to mege8os. [b']39,8 MB (41.788.872 bytes)[/b]

Φίλε θα χρειαστεί να κατεβάσεις το 7-zip.exe από εδώ http://www.7-zip.org/

θα κανεις επανεκκινηση αλλα θα μπεις σε ασφαλη λειτουργια, ετσι ωστε να μην τρεξει το προγραμμα του bluetooth

Όλα οκ φίλε. Έκανα επανεκίνηση σε safe mode και έκανα το replace και τώρα λειτουργεί μιά χαρά. Thanks:-D :-D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...