rockxk Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2006 γεια σας, εχω οτενετ 384/128 και προσπθω να κατεβασω απο p2p προγραμμα αλλα: 1.download 5-8 2.upload 15-20 και ρωταω : 1.ειναι σωστο? και αν οχι που οφειλεται? 2.Υπαρχει howto στα ελληνικα για το ρουτερ που εχω? διοτι πιστευω οτι οι ρυθμισεις ειναι σωστες. τα λεμε κι ευχαριστω εκ των προτερων
poulinos Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2006 kalos irthes sto forum.dokimazeis na trexeis to test http://adsltest.forthnet.gr blepeis ekei katarxin poso kali ine i grammi sou.auto to test to trexeis xoris oute kan msn anixto .an deis tipota 100 sto deutero noumero gia auto pas toso arga.an deis normal noumera malon katevazeis pragmata pou den exoun polous xristes i katevazeis para pola mazi i exeis anixta pola connection stis epiloges tou p2p kai gia auto to logo xaneis bandwidth sta pola connection.ego px an balo 5-6 torrents to sinolo einai ligo epidi xano poli sta pola connections eno an balo 2 pigenei komatia.auta gia arxi.
alfista Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2006 Τρέξε ένα τεστάκι και κάνε αυτό που σου είπε ο poulinos και πες μα αποτελέσματα. Υ.Γ. Αλήθεια το netgear πως στο καλό το συνέδεσες. Για να μην βγω off-topic έχεις pm.
brandon Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2006 γεια σας' date=' εχω οτενετ 384/128 και προσπθω να κατεβασω απο p2p προγραμμα αλλα: 1.download 5-8 2.upload 15-20 και ρωταω : 1.ειναι σωστο? και αν οχι που οφειλεται? 2.Υπαρχει howto στα ελληνικα για το ρουτερ που εχω? διοτι πιστευω οτι οι ρυθμισεις ειναι σωστες. τα λεμε κι ευχαριστω εκ των προτερων[/quote'] Kalos irthes sto forum Gia to oti katebazeis me tetoies taxitites pezoun polla rolo. As poume to pio klasiko paradigma einai na min exeis anoixei ta ports pou xriazetai to ekastote p2p programma. Polles fores pezei kai i taxitita tou ISP sou. Ego pantos me forthnet kai to sigekrimeno modem kai 384 mporo na po oti katebazo ikanopoiitika.
poulinos Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2006 pantos stis rithmiseis tou router diskola tha kaneis kati allo giati sinithos den pezei.b.how to sta ellinika xlomo.kane ta parapano bimata kai anixe ta ports.http://www.portforward.com kai oxi pola torents ktl ktl.
brandon Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2006 Bebaia ean kai PALI den exeis psiles taxitites (milao apoklistika gia torrents) tote distixos den ginetai tipota. Gia to sigekrimeno router akoma kai sto site tou utorrent anaferei oti iparxei problima me ta torrents. Tora an exeis tetoies xamiles taxitites kai sta downloads apo to internet, tote exeis geniko problima . Allios kane ipomoni giati mallon to router mpoukonei eukola me ta torrents distixos. (isos na diorthothei me kapio firmware alla pios xerei).
poulinos Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2006 apla pio liga connection ama mpoukonei .apo ta options ta rithmizeis.episis port forward kai oxi pola p2p mazi.ama sto adsltest.forthnet.gr bgazeis xamila apotelesmata tote den ftene ta torrents alla genikos i grammi.dokimase kai new firmware ama iparxei.
brandon Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2006 apla pio liga connection ama mpoukonei .apo ta options ta rithmizeis.episis port forward kai oxi pola p2p mazi.ama sto adsltest.forthnet.gr bgazeis xamila apotelesmata tote den ftene ta torrents alla genikos i grammi.dokimase kai new firmware ama iparxei. Ean file poulinos to les se mena ta exo kanei ola. Kai liga connections exo kai port forwarding exo ... alla se torrents kai eidika me to utorrent psilompoukonei kai ta katabazei poli arga. Oxi den exo problimata taxititas ... eimai arketa psila kai fisika exo kai to teleutaio firmware perasmeno. Apla to sigekrimeno router me to utorrent sigekrimena psilokolaei. (To anaferei malista kai sto site tou utorrent). Tora an bgaloun kanena diorthotiko firmware exei kalos
poulinos Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2006 tote ipomoni.den xero an to ekanes me bridge kai me eikonidio pexei kalitera....
brandon Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2006 tote ipomoni.den xero an to ekanes me bridge kai me eikonidio pexei kalitera.... Den katalaba akribos ti ennoeis ...
poulinos Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2006 anti gia pppoa me vc na to kaneis rgc1483 me llc kai na ftiaxeis meta ikonidio broadband apexo.anti na kanei tin klisi o router tha tin kanei to pc opos me ta usb modem.anti gia router tha einai modem alla meta gia na miraseis to net den einai toso aplo thelei intenret connection sharing.apla gia dokimi.
brandon Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2006 A ok tora katalaba ti ennoeis!! Eixa xrisimopoiisei kapoia stigmi modem opote xero tin diadikasia! Nai exeis dikio ... etsi gia dokimi tha to kano kapoia stigmi na do ti pezei big thx for the tip. p.s Dokimazontas simera orismena torrents... se alla epiasa megisto akoma kai 40 stathera kai se alla sernomoun. Opote to pio logiko einai na einai thema torrents. Periergo omos pou orismena torrent an kai apo "diasima" site ... sernontai (eno den tha eprepe logo pollon seeders alla anyway)! Oi dokimes sinexizontai
poulinos Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2006 A ok tora katalaba ti ennoeis!! Eixa xrisimopoiisei kapoia stigmi modem opote xero tin diadikasia! Nai exeis dikio ... etsi gia dokimi tha to kano kapoia stigmi na do ti pezei big thx for the tip. p.s Dokimazontas simera orismena torrents... se alla epiasa megisto akoma kai 40 stathera kai se alla sernomoun. Opote to pio logiko einai na einai thema torrents. Periergo omos pou orismena torrent an kai apo "diasima" site ... sernontai (eno den tha eprepe logo pollon seeders alla anyway)! Oi dokimes sinexizontai afou katevases me 40 tote einai thema torrents.kai ego exo merika torrents pou edo kai bdomades pigenoun 1 mera gia 0,1 tis ekato.an bazo pio pola diskola petixeno 40 eno me liga pio aneta.alla kanto gia dokimi ama thes na sou figei i aporia alla to pio grigoro einai to pppoa sin oti den exeis oute icon oute tipota.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.