Προς το περιεχόμενο

έχω γραμμή, ψάχνω σύνδεση

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Etsi eksigite giati o ote argi na kopsi ti grammi tou dsl.Prosfata eixa vivodi kai ekana diakopi kai eno i sindesi mou exi diakopi apo tis 20 tou minos i dsl eksakolouthi na min ine komeni(ennoeite pos i grammi fenete oti aniki sti vivodi) kai etsi den mporo na kano aitisi gia kanena allo provider.Malon o ote perimeni na perasoun oi prosfores tis HOL kai Forthnet (oste na min mpori kapios pou ekane diakopi prosfata na kani aitisi gia nea DSL) kai meta tha kani ti diakopi ton grammon afton.Afto de legete sampotaz ?

Tha itan eksipni kinisi tis HOL kai Forthnet na paratinoun ti prosfora gia akoma 1 mina pistevo pos kai allos kosmos ine etsi egklovismenos.

Δημοσ.
Etsi eksigite giati o ote argi na kopsi ti grammi tou dsl.Prosfata eixa vivodi kai ekana diakopi kai eno i sindesi mou exi diakopi apo tis 20 tou minos i dsl eksakolouthi na min ine komeni(ennoeite pos i grammi fenete oti aniki sti vivodi) kai etsi den mporo na kano aitisi gia kanena allo provider.Malon o ote perimeni na perasoun oi prosfores tis HOL kai Forthnet (oste na min mpori kapios pou ekane diakopi prosfata na kani aitisi gia nea DSL) kai meta tha kani ti diakopi ton grammon afton.Afto de legete sampotaz ?

Tha itan eksipni kinisi tis HOL kai Forthnet na paratinoun ti prosfora gia akoma 1 mina pistevo pos kai allos kosmos ine etsi egklovismenos.

min blepoume sinomosies ekei pou den iparxoun. me tin logiki pou anafereis sabotarei kai tin diki tou otenet. apla argei giati ston ote ola arga ginontai

Δημοσ.

den ginete na agorasoume tin prosfora tis forthnet k na tin energopoiisoume argotera?

file takis an diavaseis o ote tha se afisei sto telos tou mina.. k egw tora gia diakopi paw alla thelo na parw tis forthnet.. dn ginete na tin agoraso k na tin energopoiiso apo ton allon mina ?

Δημοσ.
. dn ginete na tin agoraso k na tin energopoiiso apo ton allon mina ?

file mou xwris na thelo na se stenoxoriso nomizo den ginete ,,,:evil:

afou px an kanis tis eitisi sta multirama-plirwsis tha se paroun til kai tha sou poun to username kai to password dld i grammis ou ine energopiimeni kai o xronos kila....:-D

kita apo ti mia mporis na ti balis kai na ti xrisimopiisis gia 5 mines

bebea isos xanabgali antistixes prosfores kapia eteria...alla an perimeneis to riskaris :confused: teliosan oi giortes kai etsi den nomizo na kanoun kati toso simferon toulaxiston gia ton epomeno mina

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...