Προς το περιεχόμενο

Adsl 184/128?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Hi guys

Εδώ και 20 περίπου μέρες η γραμμή κυριολεκτικά σέρνεται. Εκνευριστικές ταχύτητες, browsing με πατερίτσες και streaming σε slides. Έχω κάνει και άπειρα test και ποτέ δεν ξεπερνάω τα 200kbps (λογικά θα έπρεπε να είναι γύρω στα 350). Έχω δοκιμάσει και με διαφορετικούς Providers αλλά δεν είχε καμιά διαφορά. Αντιθέτως, έχω δοκιμάσει με τα στοιχεία μου σε άλλη περιοχή και τα πράγματα ήταν απείρως καλύτερα. για άλλη μια φορά ο ΟΤΕ φαίνεται πως τα 'χει κάνει θάλασσα. Έχω ακούσει αρκετές φορές πως το DSLAM Τερψιθέας είναι γενικά προβληματικό, αλλά δεν είχα διανοηθεί ποτέ τέτοια κατάντια. Έχω τηλεφωνήσει στο 12 5 φορές, δηλώνοντας κάθε φορά την ίδια βλάβη, αλλά ποτέ κανένας δεν πήρε τηλέφωνο να μου πετ οτιδήποτε. Όταν παίρνω εγώ μου λένε ότι η γραμμή δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα και ότι ίσως φταίει το modem μου και αν θέλω να ξαναδηλώσω την βλάβη. Το πρόβλημα αυτό πρωτοπαρουσιάστηκε όταν από το forthnet 1 bill μετέφερα την γραμμή απευθείας στον ΟΤΕ. (με το 1 bill η forthnet κάνει αίτηση για γραμμή στο όνομα της). Θα 'θελα λοιπόν να κάνω κάποιες ερωτήσεις: 1ον) έχει κανείς ιδέα αν και πότε πρόκειται να λυθεί το πρόβλημα στο DSLAM της Τερψιθέας? 2ον) γίνεται όταν η γραμμή είναι στο όνομα της forthnet να μην υπάρχει κανένα πρόβλημα και όταν είναι στο δικό μου να σέρνεται? 3ον) ξέρει κανείς αν πρόκειται η vivodi να επεκτείνει το δίκτυο της στην Γλυφάδα?

Υ.Γ. Το δίλημμα μου είναι αν σε 5 μέρες που λήγει η συνδρομή μου θα πρέπει να προχωρήσω πάλι σε κάποιο 1 bil ή κάτι αντίστοιχο ή αν θα πρέπει να κάνω απλά μια συμφωνία με κάποιον provider ελπίζοντας ότι το πρόβλημα με το DSLAM Τερψιθέας θα λυθεί στο άμεσο μέλλον.

Ευχαριστώ για την προσοχή και την υπομονή σας.

Υ.Γ. 2 Βοηθήστε γιατί χανόμαστε. Όχι τίποτα άλλο, είμαστε και σε περίοδο διαβάσματος υποτίθεται......

Δημοσ.

είτε πάρεις γραμμή από οτε είτε από άλλη εταιρια η γραμμή θα φεύγει από το ίδιο dslam οπότε και η ποιότητα της γραμμής θα είναι ίδια. Πιθανόν το πρόβλημα που έχεις να οφείλεται στην αύξηση των συνδρομητών ADSL και να έχει πιτάρει το dslam. Εκτός βέβαια και αν πάρεις γραμμή από δίκτυο άλλης εταιρείας όπως της vivodi που είπες, αλλά δεν ξέρω την κάλυψη του δικτύου της, πιθανόν πληροφορίες για την κάλυψη να βρεις στο site της.

Δημοσ.

Εγώ απο τότε που ενεργοποιήθηκε η 384 (1 βδομάδα περίπου) φτάνω μέχρι 160 kb/s! Να πάρω για βλάβη στον ΟΤΕ? Είναι φυσιολογικό?

Δημοσ.
Εγώ απο τότε που ενεργοποιήθηκε η 384 (1 βδομάδα περίπου) φτάνω μέχρι 160 kb/s! Να πάρω για βλάβη στον ΟΤΕ? Είναι φυσιολογικό?

Φυσιολογικότατο!:razz: Και εγώ εκεί κυμαίνομαι αυτές τις μέρες.

Δημοσ.

φίλε μου θα σε γελάσω, και εγώ 2 εβδομάδων χρήστης adsl είμαι. Πάντως είναι πολύ σχετικό και εξαρτάται από το τι θεωρεί ο οτε βλάβη και κατα πόσο δεσμεύεται για την υπηρεσία που σου παρέχει, και τι υπηρεσία σου παρέχει. Πάρε ένα τηλέφωνο σε 134 και 121 και αν είσαι τυχερός και πέσεις σε φιλότιμο και γνώστη θα σε βοηθήσει.

Δημοσ.

Το πρόβλημα παιδιά είναι στα λεγόμενα "πακέτα". Τα δεδομένα μεταφέρονται σε πακέτα (είτε εισερχόμενα είτε εξερχόμενα) και ο κλέφτης πΟΤΕ έχει βάλει κόφτη στα πακέτα (pps) (Σε εμένα το βλέπω περίπου στα 20 για 384 γραμμή, ενώ για 512 έχω διαβάσει από άλλους φίλους ότι κυμαίνονται γύρω στα σαράντα). Οπότε ξεχνάτε VoIP και On line gaming εφαρμογές που στέλνουν μικρού μεγέθους μεγάλου αριθμό πακέτων. Από όσο ξέρω μόνο η vivodi δεν έχει κόφτη στα πακέτα (προς το παρών?) οπότε μόνο εκεί θα είσαι ΟΚ.

Δημοσ.

Δυστυχώς η Vivodi έχει πολύ περιορισμένη κάλυψη. Το δίκτυο της ίσα που καλύπτει το κέντρο της Αθήνας. Και το 134 και το 121 εχω βαρεθεί να καλώ και να με αγνοούν. Λες και δεν τους δίνω λεφτά. Ο λόγος που ρωτάω για κάποιο πακέτο απο κάποιον provider είναι μήπως επειδή έχει διαφορετική μεταχείρηση από τον ΟΤΕ και διαφορετική πολιτική απέναντι στους πελάτες του απ' οτι ο πΟΤΕ , έχει τις προβλεπόμενες ταχύτυτες. Όσο είχα το 1bill (μέχρι τα τέλη του 2005) δεν θυμάμαι να έχω τέτοιο πρόβλημα. Γίνεται να αυξήθηκε τόσο πολύ ξαφνικά ο αριθμός των συνδρομητών στην Γλυφάδα?

Δημοσ.

Το πρόβλημα θεωρώ ότι δεν είναι πρόβλημα ISP αλλά πρόβλημα του πΟΤΕ. Απλούστατα εμείς πρέπει να ζητήσουμε την ευθύνη από τους ISP εάν έχουμε αγοράσει από αυτούς πακέτο (ADSL in a box κλπ.) ή από τον πΟΤΕ εάν έχουμε απευθείας τη γραμμή από αυτόν.

Θεωρώ ότι αποτελεί εξαπάτηση του καταναλωτή ο κόφτης στα πακέτα, δεδομένου ότι είναι ένας πλάγιος δόλιος τρόπος για να σου περιορίσει bw κ το σημαντικότερο ΔΕΝ ΣΤΟ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΟΤΑΝ ΕΣΥ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙΣ ΤΗ ΣΥΜΒΑΣΗ!!!!!

Προς το παρόν λέω για vivodi δεδομένου ότι είναι η μόνη που έχει δίκτυο εκτός πΟΤΕ και προς το παρών δεν εφαρμόζει πολιτική κόφτη πακέτων

Αν πεις στις βλάβες του πΟΤΕ για περιορισμό πακέτων θα κάνουν τον κινέζο φυσικά γιατί είναι παράνομοι κ θα πρέπει να αποζημιώσουν εκατοντάδες χρήστες που εξαπατήθηκαν. Προσωπικά εγώ μιλώντας με τεχνική υποστήριξη forthnet και αφού επέμεινα αναγκάστηκαν να το παραδεχθούν!!!! κ είπαν ότι είναι σε συζητήσεις με τον πΟΤΕ για να το λύσουν!!!!!!

Όσο για την αύξηση των χρηστών, όντως όλοι πήγαν σε 384 μετά από τις προσφορές των πακέτων τις γιορτές με αποτέλεσμα όλοι να είμαστε σαν να έχουμε 128!!!!

Δημοσ.

Έχετε γεια βρυσούλες δηλαδή. Υπομονή μέχρι να λυθεί -αν ποτέ λυθεί- το πρόβλημα. Και μάλλον θα περιμένουμε αρκετά. Πρέπει ή να σοβαρευτεί ο ΟΤΕ ή να εξαπλωθεί η Vivodi? Όπως τα βλέπω εγώ, το πρώτο είναι ανέκδοτο και το δεύτερο πολύ δύσκολο να πραγματοποιηθεί στο άμεσο μέλλον

Δημοσ.

Να περιμένουμε μέχρι η Tellas να περάσει το δικό της δίκτυο μέσω ηλεκτρικου ρεύματος.Κατευθείαν όλη η Ελλάδα θα έχει ευρυζωνικό και ο pOTE θα πεθάνει.Είναι πλήρως εφικτό αλλά είναι πανάκριβος ο εξοπλισμός και λόγω νομικού πλαισιού δεν θα γίνει στο άμεσο μέλλον γιατί θα αποτελέσει αθέμιτο ανταγωνισμό ως προς τον pOTE.

Δημοσ.

eleos re paidia .. emeis dn mporoume na kanoume tpt ?? na mazepsoume kamia upografa ?? na filisoume kamia katourimeni podia ?? kati na kanoume telso padwn na proo8o8ei to diktio tis telas na parei enan poulo o otes bas kai dior8w8ei tpt ??

Δημοσ.

Αυτό είναι μία πολύ καλή λύση αλλά μη ξεχνάμε ότι ζούμε σε μία χώρα επιπέδου μπανανίες σε πολιτικές συνθήκες! Κ δυστυχώς η πολιτική βούληση να κάνει η Tellas (ΔΕΗ δηλαδή) κάτι που θα θίξει τα συμφέροντα του πΟΤΕ δεν υπάρχει. Πρέπει να τρώνε όλα τα δημόσια στελέχη καλά σε βάρος του απλού λαού!!!!!!

Α ρε δημοκρατία πως σε κατάντησαν τα λαμόγια στη χώρα που γεννήθηκες! Η ξεφτύλα!

Και αν το σκεφτούμε αυτή τη στιγμή οι μόνες γραμμές που υφίστανται σε τόσο εξαπλωμένο δίκτυο όσο του πΟΤΕ είναι αυτές του ρεύματος! Ή μήπως υπάρχουν κ οπτικές ίνες περασμένες κατά μήκος των νέων αγωγών αερίου??? λύση? (δυστυχώς πάλι μιλάμε για κρατισμό (βλ. ΔΕΠΑ)!!!!

Οπότε πάμε vivodi να δούμε τι γίνεται μπας κ έχουμε καλύτερη αντιμετώπιση ή περιμένουμε τους λοιπούς ISP's να κάνουν αυτόνομο δίκτυο.

Δημοσ.

Για να μην ανοίγω νέο θέμα

Περιοχή Μετέωρα Θεσσαλονίκης

Κέντρο Βάρνας

Τηλ 231063ΧΧΧΧΧ

Hol 384/128 (6+6)

click START to begin

Checking for Middleboxes . . . . . . . . . . . . . . . . . . Done

running 10s outbound test (client to server) . . . . . 75.91Kb/s

running 10s inbound test (server to client) . . . . . . 143.17kb/s

Your PC is connected to a Cable/DSL modem

click START to re-test

running 10s outbound test (client to server) . . . . . 52.72Kb/s

running 10s inbound test (server to client) . . . . . . 154.08kb/s

click START to re-test

running 10s outbound test (client to server) . . . . . 86.10Kb/s

running 10s inbound test (server to client) . . . . . . 121.04kb/s

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...